hoi

Verenigingswerk: help jij ook mee?

Lieke Pouwels

14-08-2022

Reageer

Het nieuwe seizoen gaat alweer bijna van start en dus de hoogste tijd om eens te kijken wat jij komend seizoen zou willen doen voor Antilopen! Bij Antilopen hebben we in het beleidsplan opgenomen dat wij ervanuit gaan dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de vereniging. Dit betekent dat ieder lid ervoor kan kiezen om een verenigingstaak of -functie uit te voeren, of 3 a 4 keer per jaar wordt ingedeeld voor een bardienst/zaaldienst. Hieronder volgt een overzicht met wat jij allemaal zou kunnen doen voor Antilopen. 

Specifiek zijn wij op zoek naar:

  • Jeugdactiviteitencommissie: mensen die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Speelt jouw kind in een jeugdteam? Dan is dit mogelijk een leuke taak voor jou!
  • Activiteitencommissie: voor het organiseren van alle gezellige feestjes voor junioren en senioren.
  • Barmedewerkers: vind jij het leuk om achter de bar te staan? En zou je dit wat vaker willen doen dan 3x per jaar? Dan zou jij misschien vaste barmedewerker kunnen worden en meerdere keren per seizoen een bardienst kunnen draaien!
  • Scheidsrechters: vind jij wedstrijden fluiten leuk en zou je dit met meer regelmaat willen doen? Dan is vaste scheidsrechter worden iets voor jou
  • HR-afdeling/verenigingswerk: vind jij het leuk om je bezig te houden met het vullen van de commissies en het coordineren van vrijwilligers? Dan zoeken wij jou!

Word jij enthousiast van één van de bovenstaande taken? Stuur dan een mailtje naar LiekePouwels@antilopen.nl. Wij zijn blij met alle hulp en alle posities zijn bespreekbaar. Schroom dus niet om je ergens voor aan te melden, ook als je denkt dat deze commissie/positie al gevuld is. Vele handen maken licht werk!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×