hoi

Peter Jan gaat korfballen bij Dos'46

Gert-Jan de Vos

25-05-2022

Reageer

Peter Jan heeft besloten om te gaan korfballen bij Dos'46 uit Nijeveen. Bij ons speelde PJ afgelopen seizoen in de A1 en deed hij regelmatig mee bij de selectie. Zijn wens om op het hoogste niveau te korfballen en het verhuizen van zijn ouders maken dit het geschikte moment om over te stappen naar Dos'46. Fijn dat hij daar ook onze clubkleuren zal gaan dragen!

Op de site van Dos'46 staat dit te lezen:

Peter Jan Pouwels (17 jaar) zal toegevoegd worden aan de A’s van DOS’46. Hij speelde hiervoor bij Antilopen/Lancyr Deelen en doet de opleiding international creative business developer aan het CIBAP in Zwolle. “Het is altijd al mijn droom geweest om op het hoogste niveau te spelen, en met de verhuizing van mijn ouders naar het noorden toe vond ik het een mooie kans om dit werkelijkheid te kunnen laten worden. Ik kan bij DOS’46 heel veel leren waardoor ik ook een betere korfballer word. Ik had van verschillende mensen binnen Antilopen al gehoord dat DOS’46 ook een warme familie vereniging is, dus dat sprak me ook heel erg aan. Na een paar keer meetrainen waren mijn gedachtes eigenlijk dik bevestigd, en was ik heel enthousiast om mijzelf in te schrijven!”

Wij wensen PJ heel veel succes en zijn als club trots op leden die een stap als deze maken. Natuurlijk hopen wij hem eind volgend (zaal)seizoen te kunnen bewonderen in Ahoy!
 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×