hoi

Even voorstellen: Carlijn en Albert

Gert-Jan de Vos

21-03-2022

Reageer

Een nieuwe staf vraagt om een kennismaking. Carlijn is voor velen van jullie een nieuw gezicht. Albert zullen de meeste van jullie wel kennen. Graag stellen beide zich via deze weg voor. Uiteraard spreken ze jullie het liefst in de aanloop richting volgens seizoen op een zonninge dag op ons terras.

Ik ben Carlijn Vos, moeder van Thijmen (3) en woon in Utrecht. Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn zus een Sport, Theater en Dans BSO gestart. Inmiddels hebben we 4 locaties verdeeld over Vleuten, de Meern en Utrecht.  2 jaar geleden hebben we een biljart Café overgenomen in Utrecht, dit doe ik naast mijn werkzaamheden bij de BSO. Daarnaast ben ik groot fan van het korfbalspelletje. Zelf korfbal ik al mijn hele leven. Ik heb mijn hele jeugd gekorfbald bij KV Fiducia en ben rond mijn 22ste naar Tweemaal Zes in Maartensdijk gegaan, waar ik 5 jaar heb gekorfbald tussen de hoofdklasse en overgangsklasse. Ik heb daarna nog een uitstapje gemaakt naar de selectie van Fortuna. Inmiddels korfbal ik weer bij Fiducia en ben ik bezig met mijn laatste seizoen. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en heb enorm zin om te starten in augustus met de selectie van Antilopen. Ik hoop jullie te ontmoeten langs het veld of in de kantine.

Ik ben Albert Kuijsten en voor velen van jullie een bekend gezicht. Ruim 20 jaar geleden begon ik als klein jongentje bij Antilopen en ik ben dan ook blij dat ik weer terugkeer bij deze mooie club. Na als speler lang met veel plezier bij Antilopen en Telstar te hebben gespeeld begon mijn trainerscarrière 6 jaar geleden bij Oranje Zwart in Zwolle. Na mijn avontuur in Zwolle heb ik twee jaar Antilopen 2 onder mijn hoede gehad. Tijdens die periode met veel plezier met een deel van de huidige selectie mogen samenwerken. Daarna naar Terschuur vertrokken om daar Revival 1 te coachen en na die periode ben ik blij om weer terug te mogen keren bij Antilopen. Ik kijk ernaar uit om weer samen te werken met de talentvolle selectie van Antilopen en zowel het team als de individuele spelers naar een hoger niveau te tillen. Tot volgend seizoen!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×