hoi

Uitslag Grote Club Actie 2021

Franny van Woerkom

21-12-2021

Reageer

Wat een fantastische prestatie hebben de jeugdleden van Antilopen neergezet dit jaar, maar liefst 839 loten zijn er verkocht! Zowel online als via de ouderwetse lotenboekjes hebben we een hoger aantal loten verkocht dan de afgelopen paar jaren, en het mooie bedrag opgehaald van €1959,12!!
 

De 1e prijs, en heuse korfbalbal is gewonnen door Jesper Bouman met 75 verkochte loten. Daan Rovers (43 loten) en Ryan Veenendaal (42 loten) hebben een 'I Love Korfball' handdoek mogen ontvangen. Het team wat de meeste loten heeft verkocht in de categorie E/F jeugd was een spannende race maar toch gewonnen door de E3 (team E3 van de veldcompetitie) met een totaal van 163 loten. Bij de C-teams gaat de prijs naar de C4 met een totaal van 96 loten. Deze teams mogen gaan bowlen, als de bowlingcentra weer open gaan in 2022, maak er een leuk teamuitje van!
 

Voor volgend jaar ben ik op zoek naar een aantal mensen die het leuk vinden om mij te helpen met deze actie. Dus wil je wat doen voor de club, ben je handig met social media, ben je creatief en zoek je iets waar je niet het hele jaar mee bezig bent? Stuur me dan een berichtje op f.vanwoerkom@hotmail.com of 06-36162214.

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×