hoi

Gezocht: Verenigingswerkers

Lieke Pouwels

03-09-2021

Reageer

Nu het seizoen is gestart zijn wij weer op zoek naar Antilopers, zowel spelende leden, ouders en niet-spelende leden, die het leuk vinden om een taak binnen de vereniging op zich te nemen. Wij hebben veel openstaande functies en daarom zullen wij de komende weken elke week een aantal commissies en taken toelichten. Deze week in de spotlight de openstaande plekken bij: Communicatie en ledenmanagement

 

Communicatieteam

Voor het communicatieteam zoeken wij creatievelingen die het leuk vinden om af en toe een stukje te schrijven voor op onze website, socials of de nieuwsbrief. De taken binnen dit team variëren heel erg, van het maken van een poster tot het schrijven van een tekst voor de krant. Daarnaast is dit team erg flexibel, soms is er veel te schrijven en creëren, maar op andere momenten is er ook zo een paar weken niks te doen.

 

Clubmanager ledenmanagement

Als clubmanager ledenmanagement zijn er verschillende activiteitencommissies en een ledenwervingscommissie waar jij sturing aan mag geven. De commissies zorgen voor goede activiteiten voor huidige leden en potentiële leden en jij bent hierbij verantwoordelijk voor de coördinatie van deze commissies en de algemene planning van deze activiteiten. Daarnaast sta jij in nauw contact met de clubmanager communicatie en het bestuurslid ledenmanagement en samen bedenken jullie leuke nieuwe ideeën.

 

Jeugd activiteitencommissie

Voor de JAC zoeken wij een paar enthousiaste en verantwoordelijke leden die leuke activiteiten voor jeugdleden kunnen bedenken, maar het ook leuk vinden om deze tot uitvoering te brengen. Naast de vaste activiteiten in het jaar, sinterklaas, pasen en de slotdag, is er hier genoeg ruimte voor eigen ideeën.

 

Krant en verslagen

Dit team binnen de communicatie houdt zich specifiek bezig met externe communicatie. Dit kan het schrijven van wedstrijdverslagen zijn, maar ook het contact houden met de krant en zorgen voor promotie naar de scholen in Leusden.

 

Ledenwervingscommissie

Voor deze commissie zoeken wij mensen die het leuk vinden om te bedenken hoe wij potentiële nieuwe leden kunnen bereiken en het ook leuk vinden om deze plannen vervolgens tot uitvoering te brengen.

 

Zie jij hier iets tussen staan waar jij graag mee aan de slag wilt binnen Antilopen? Meld je dan nu aan bij Lieke Pouwels (LiekePouwels@antilopen.nl). Zie jij bij communicatie of ledenmanagement nog andere leuke commissies staan waar jij je ook wel bij aan wilt sluiten? Stuur dan ook gerust een berichtje naar Lieke

Voor algemene vragen over de invulling van verenigingstaken of vragen over andere taken binnen de vereniging kan je ook terecht bij Lieke.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×