hoi

Word jij de nieuwe secretaris?

Cindy Goedknegt

19-07-2021

Reageer

Vanaf het seizoen 2013-2014 ben ik, Cindy, secretaris van de club geworden. Het wordt dus de hoogste tijd voor vernieuwing. Op de JAV van 8 oktober 2021 (noteer deze datum alvast in je agenda) wil ik graag het stokje overdragen aan iemand anders. Helaas hebben we de juiste persoon nog niet gevonden, maar wellicht heb ik jou nog niet gesproken en lijkt het jou leuk om deze taak van mij over te nemen.

Wat houdt de taak van secretaris eigenlijk in? Dat kan ik je vertellen. Ik zal hieronder al een tipje van de sluiter oplichten.

In hoofdlijnen zijn je taken het verzorgen en voorbereiden van de (bestuurs)vergaderingen, het maken van de notulen van de (bestuurs)vergaderingen, het verwerken van binnenkomende post (veelal per mail), de schakel zijn tussen de ledenadministratie en het bestuur en de voorbereidingen voor de JAV/AvA. Deze functie hoeft niet perse een bestuursfunctie te zijn, dus laat je daar niet door afschrikken.

Lijkt je dit wat? Of twijfel je, omdat het wellicht veel taken zijn? Het bestuur staat er niet negatief tegenover om van de secretaris een duo-functie te maken. Als jij bijvoorbeeld graag vergaderingen notuleert, maar de post liever laat voor wat het is (of andersom) kan dat.

Bel, app of mail me als je dit wat lijkt of meer informatie wil. Mijn contactgegevens zijn 06-44030131 en secretaris@antilopen.nl

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×