hoi

Slotdag: Laatste updates

Lieke Pouwels

09-07-2021

Reageer

Morgen is het eindelijk zover: de slotdag in combinatie met de viering van het lustrum zal plaatsvinden! Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen avond kunnen wij gelukkig melden dat de slotdag gewoon door kan gaan in de huidige vorm. Wel willen wij iedereen er nogmaals op wijzen dat iedereen een vaste zitplek moet hebben met maximaal 4 personen per tafel. Ook wordt iedereen natuurlijk nog steeds geacht zich aan de 1,5 meter afstands maatregel te houden. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten om te weten voor de slotdag. Lees alles goed door voor je naar de slotdag komt:

  • Het eten kost 5,50 euro per persoon. Dit kan je betalen aan de bar. Hier krijg je vervolgens een ticket voor waarmee je bij de foodtrucks langskunt om je eten op te halen. Het halen van de tickets voor het eten kan gedurende de hele dag. Mocht je dus al eerder op de club zijn, haal dan direct je eetticket om drukte vanaf 17:00 in de kantine te voorkomen!
  • Ook achter de bar geldt dat de barmedewerkers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dit kan betekenen dat het wat langer duurt voordat jij jouw drankje krijgt en daardoor kan het zijn dat de rijen voor de bar wat langer zijn dan je gewend bent. Wees vooral geduldig en wacht netjes op jouw beurt. In de kantine geldt ook dat je in de rij 1,5 meter afstand moet houden. Als je jouw bestelling ontvangen hebt kan je direct weer naar buiten om plaats te nemen aan de tafels.
  • Op het terras mogen er maximaal 4 personen aan één tafel zitten. Hierbij geldt ook de regel dat iedereen vaste zitplaatsen heeft en het is dus niet de bedoeling dat je steeds wisselt van plek.

Het toernooi is te volgen via de volgende link: https://www.tournify.nl/live/vvat2021 . Als je deze website bezoekt zie je ook alle spelregels en alle aanwijzingen en dingen de je moet weten voor het toernooi. Lees dit goed door als je deelneemt aan het toernooi. Na de poulefase in het toernooi zullen de nieuwe wedstrijden ingevoerd worden en zal iedereen ook nog extra ingedeeld worden om te fluiten. Houd de website goed in de gaten om te kijken wanneer jouw team dan weer aan de beurt is om te spelen en te fluiten! Alle team captains hebben ook een mail ontvangen met de nodige informatie.

Daarnaast willen wij jou nogmaals wijzen op het vorige nieuwsbericht: https://www.antilopen.nl/ci/actueel/view/5202 . Mocht je je niet prettig voelen bij het stijgende aantal besmettingen, dan staat het je natuurlijk vrij je (kosteloos) af te melden voor de slotdag.

Wij wensen iedereen een sportieve en gezellige slotdag toe!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×