hoi

SLOTDAG en CORONA-ontwikkelingen

Cindy Goedknegt

08-07-2021

Reageer

In het landelijke nieuws is deze dagen de nodige berichtgeving over een groeiend aantal CORONA-besmettingen. Deze ontstaan met name in de jongeren doelgroep in de geopende kroegen en discotheken. Ook in Amersfoort is hier sprake van. Dit heeft tevens een deel van onze leden geraakt. In het afgelopen weekend heeft een aantal leden een CORONA-besmetting opgelopen en zit inmiddels thuis in quarantaine. Zij zullen de slotdag op 10 juli niet op de club aanwezig zijn, en nemen de GGD verplichtingen serieus in acht. Derhalve zul je ook personen uit het organiserend comité enkel online kunnen zien.

Wij hebben contact gehad met de GGD en advies gevraagd over de invulling van onze slotdag in het licht van de ontwikkelingen. Gezien wij alles buiten organiseren, beperkt binnenkomen voor sanitair en consumpties, aan het sporten zijn overdag, en in de avond een terras-indeling hebben waar de 1,5 meter gehandhaafd kan worden, is er geen enkele aanleiding om aan de doorgang te twijfelen. Derhalve volgen wij het advies van de GGD, nemen de 1,5 meter maatregel serieus en laten de slotdag gewoon doorgaan, met de kennis van nu.

We doen hierbij andermaal een serieus beroep op eenieder om de 1,5 meter maatregel in acht te nemen, bij de bar, aan tafel en bij de foodtruck. De locatie zal hierin voorzien, hierop dienen we te handhaven, respecteer deze. Daarnaast zal voorhanden zijnde desinfecterende middelen/handgels op diverse plaatsen geplaatst worden, met verzoek deze te gebruiken. Zorg hiermee voor elkaar. Mocht je je niet veilig voelen, dan staat het je vrij je (kosteloos) af te melden.

Mocht er aanleiding zijn om anders tegen deze situatie aan te kijken, dan doen wij hier berichtgeving over. We zien uit naar een gezellige en sportieve slotdag, en wensen de thuisblijvers beterschap.

Het bestuur

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×