hoi

✨ Zomerprogramma ✨

Zoé Fransen

25-05-2021

Reageer

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen en we bevinden ons alweer aan het eind van het seizoen. Door alle omstandigheden hebben we helaas maar weinig gezellige competitie-zaterdagen gehad. Nu er steeds weer een beetje meer mag gaan we er alles aan doen om er toch nog een spetterende zomer van te maken! Je zou het namelijk bijna vergeten maar we vieren dit jaar ons 55e jarige bestaan!!

 

We mogen deze zomer af en toe gebruik maken van het beachvolley-veld van onze handbal buren, hopen weer een (intern) Vrienden van Antilopen Toernooi te organiseren, gaan samen EK-wedstrijden kijken en zitten vol andere leuke plannen! Hieronder hebben we vast een voorlopig overzicht gemaakt, dan kunnen jullie je vakantieplannen er nog gauw op aanpassen!

Let op: sommige onderdelen zullen afhankelijk van de maatregelen niet, of in aangepaste vorm, door kunnen gaan. Ook kan het zijn dat we het programma door de weersomstandigheden enigszins moeten omgooien, máár in ieder geval wordt het een korfbalzomer op je op te verheugen!

* Tot en met 12 juni wordt er in de huidige teamsamenstelling getraind, vanaf de week van 14 juni zal er getraind worden met de teams voor 2021-2022 !

Zomerprogramma juni-juli 2021: 

Zaterdag 5 juni: Beachkorfbal training

Zaterdag 12 juni: Interne wedstrijden

Zaterdag 19 juni: Beachkorfbal toernooi op inschrijving / oefenwedstrijden jeugd

Zaterdag 26 juni: Open training jeugdteams

Zaterdag 3 juli: Jeugdactiviteit+ Koppelschiettoernooi + ’s avonds Pubquiz

Zaterdag 10 juli: SLOTDAG: Vrienden van Antilopen Toernooi + buikschuifbaan + lustrumfeest

Zaterdag 17 juli: Overdag Archery Tag (boogschieten) voor de jeugd en ’s avonds Lasergamen voor B+

Zaterdag 24 juli – zaterdag 28 augustus: Zomertrainen

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×