hoi

Irene Veenendaal en Joyce Ockerse staan ook volgend seizoen voor de selectie

Dennis Lijnsveld

27-01-2021

Reageer

Korfbalclub Antilopen/Lancyr Deelen, Irene Veenendaal en Joyce Ockerse zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. Het seizoen mag voor een groot gedeelte als verloren worden beschouwd. Echter moeten we vooruit blijven kijken naar volgend seizoen en optimistisch blijven over de nieuwe start van een nieuw seizoen. We zijn daarom erg blij dat Irene en Joyce hebben aangegeven volgend seizoen nog een jaar voor de groep te willen staan. 

 

COVID-19 heeft voor de doelstellingen en gehoopte prestaties roet in het eten gegooid. Iedereen die actief bezig is met korfbal zal waarschijnlijk het spelletje en de sociale contacten enorm missen. Irene, Joyce en Trevor hebben dit seizoen ondanks alle teleurstellingen en beperkingen de groep bij elkaar proberen te houden. Op verschillende manieren wordt invulling gegeven aan de korfbal-loze periode. Ook voordat we moesten stoppen met trainen, maar geen wedstrijden meer mochten spelen, is de selectie doorgegaan met trainen onder de strikte voorwaarden van het RIVM, de KNKV en de gemeente. De spelersgroep heeft dit dan ook als zeer positief ervaren en is blij met de enorm grote inzet van de staff. Ook wij als PTC kunnen niets anders zeggen dan dat het uiterste is gedaan om klaar te zijn voor het moment waarop we eventueel weer konden en/of kunnen beginnen met de voortzetting van het seizoen.

 

Helaas hebben we ook slecht nieuws te verwerken. Trevor Nefkens heeft aangegeven volgend seizoen niet nog een jaar voor het 2e team te willen staan. Ondanks dat het hem ontzettend veel plezier oplevert en hij het geweldig naar zijn zin heeft gehad in de omgang en de sfeer in de groep, is het te druk in het leven van Trevor om het trainer/coach gedeelte nog en jaar naar genoegen in te kunnen vullen. Onze dank richting Trevor is groot. Vorig seizoen is Trevor tijdens het seizoen ingestapt als coach van 2 toen de nood het hoogst was. Dit seizoen moest een compleet seizoen worden waarin hij het succes zou voort zetten. Helaas heeft het tot nu toe nog niet zo mogen zijn. We hopen dan ook dat Trevor nog een waardig eind aan het seizoen kan maken en kan afsluiten met een aantal mooie wedstrijden.

 

We gaan snel op zoek naar een vervangende coach voor ons 2e team. 

 

Namens de PTC,
Dennis Lijnsveld

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×