hoi

Antilopers laten van zich horen!

Gert-Jan de Vos

23-10-2020

Reageer

Wat fijn om te merken dat wij er als bestuur niet alleen voor staan. Met meer dan 120 ingevulde vragenlijsten wordt ons duidelijk wat de wensen zijn. Ouders van jeugdleden, spelende leden en diverse andere betrokkenen hebben de lijst ingevuld. Dit kan nog steeds, al geven wij jullie graag alvast terug wat er is ingevuld.

Het is duidelijk dat de meeste van jullie vanaf 3 november graag weer aan het trainen gaan.

De enkeling die liever nog even afwacht kan dat gerust aangeven bij zijn of haar trainer. Hiervoor zal iedereen begrip hebben.

Zolang de huidige richtlijnen van kracht blijven kan de jeugd tot 18 jaar op een normale manier aan het trainen gaan. Ook de 18 jarige in de A-jeugd mogen met hun eigen team meetrainen, dus binnen de 1,5m.

Waar mogelijk kunnen er onderling wedstrijden worden gespeeld.

Alle 18+’ers moeten aangepast trainen. Vanuit de gegevens blijkt dat jullie graag in de zaal aan de slag willen. Dit gaan wij faciliteren. Daarnaast is er ruimte om gebruik te maken van ons veld om trainingen af te werken.

Wij zullen als bestuur (gelet op de financiën) zorgen voor een duidelijk schema wanneer er getraind kan worden. Deze kun je dit weekend of begin volgende week verwachten.

Vervolgens zullen de technische commissies, maar ook de trainers en jullie zelf, moeten gaan bedenken hoe die trainingen eruit komen te zien.


Een ander belangrijk punt uit de vragenlijst ging over de online zichtbaarheid van de club.

Ongeveer 60% van jullie geeft aan dik tevreden te zijn met de artikelen op de site, Facebook en Instagram.

Ongeveer 30% vindt het leuk als wij meer artikelen posten en/of activiteiten organiseren om zo betrokken te blijven. Mooie voorbeelden hierbij zijn de aanstaande pubquiz en de bakopdracht die de JAC voor de jeugd online heeft gezet. Zelf goede ideeën wij zijn altijd op zoeken naar enthousiastelingen!

Tot slot nog aandacht voor de financiële vragen.

Wat super om te zien dat zoveel van jullie Antilopen wil blijven steunen door het betalen van de contributie. Meer dan 90% geeft aan te willen betalen, hierbij vindt een deel het belangrijk dat wij wel voor aanbod blijven zorgen. Ook geven een aantal mensen aan dat als de financiële privé situatie het niet toelaat zij contact op zullen nemen met het bestuur.

Mooi waren ook de reacties van enkele jeugdleden waarvan de ouders de contributie betalen.

Het huren van de zaal is een grote kostenpost. De meeste van jullie vinden dat we zuinig aan moeten doen om niet in financieel zwaar weer te komen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om het aantal beschikbare zaaluren terug te brengen. Voor iedereen zal er minimaal één moment in de week overblijven om lekker in de zaal te trainen. Waarbij wij alle trainingen in de sporthal op ons sportpark gaan organiseren. Dit maakt de organisatie beheersbaar.

Alle suggesties om extra inkomen te genereren zullen wij bekijken, leden met bijzondere ideeën zullen wij benaderen. Weet ons te vinden als jouw idee niet kan wachten! Het is goed om te zien dat er animo is om een kleding webshop te openen. De kledingcommissie is hier achter de schermen reeds mee bezig. Dus hierover binnenkort meer!

Het is aan het bestuur om te ervoor te zorgen dat we voldoende maatregelen nemen om financieel gezond te blijven. Ongetwijfeld hoort u meer hierover tijdens de geplande JAV / Avond van Antilopen. Wees erbij op 6 november in de eerste online jaarvergadering in de geschiedenis van Antilopen.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×