hoi

Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen [pt 2]

Laura Honders

24-05-2020

Reageer

De laatste dag van het lange weekend is aangebroken, zo ook de laatste terugblik van een doorgewinterd kampganger. Bert van den Oever is de tel kwijt geraakt als het gaat om het aantal keren dat hij mee is gegaan op Antilopen Kamp, maar hij dacht dat hij nu een jaar of tien tot twaalf mee gaat op dit gezellige lange weekend.

Wat hij het meest heeft gemist dit weekend? Dat was een makkelijke vraag. De woensdag en donderdag borrel- en spelavonden, maar ook het koken in zijn ‘koninkrijk’: de kooktent.

Wat hij niet gaat missen nu het kamp niet door ging, is de maandag na kamp op helemaal gaar, stuk en kapot op het kantoor zitten.

Bert denkt met fijne gevoelens terug aan twee kamp momenten…

Het zijn er twee, uit elke Antilopen periode 1:

In een van de laatste jaren als A-junior mee de voltallige A jeugd op kamp in Vierhouten. Een gammele bungalow tent met ca 20 man/vrouw  bewonen, en natuurlijk de onvermijdelijke nachtelijke stortbui met wegdrijvende tenten, luchtbedden en alles. Dat jaar was geweldig door de grote hechte groep, vele grappen en grollen ( tenten ombouwen enzo) , een bonte avond waar iedereen aan meedeed ( met debiele acts ook van mijzelf) een kampsjoernaal bomvol roddels en rariteiten en ga zomaar door

Recent was het mijn eerste kamp weer na mijn rentree als Antiloper. Met mijn ‘buufjes’, Marion, Leonie Manon, Daphne, Sanne hilarische momenten hebben en dan ook nog eens tegelijk met Marion (en Jantine) jarig zijn op kamp. Het was geweldig leuk en deed enorm pijn (achteraf: #hik)


 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×