hoi

Ook Trevor Nefkens gaat nog een jaar door

Dennis Lijnsveld

14-04-2020

Reageer

Nadat we eerder konden melden door te gaan met Irene en Joyce als trainer/coach duo voor ons eerste team, zijn we erg blij nu ook te kunnen vermelden dat Trevor Nefkens volgend jaar de trainer/coach voor het tweede team gaat zijn. 

Lees meer hieronder.

 

Trevor is dit seizoen samen met Hans Pouwels ingestapt nadat, in het nog prille zaalseizoen, het tweede team zonder trainer/coach kwam te staan. Zowel het team als Trevor zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan, wat ertoe heeft geleid dat er een ontzettend goede sfeer ontstond en er mooie resultaten werden behaald. Het streven was dan ook het seizoen af te maken met leuke wedstrijden en goede resultaten, en om van het team weer een 'echt' team te maken. Aangezien dit seizoen, door alle omstandigheden, geen geheel seizoen is geworden, is ook het voldane gevoel bij Trevor nog niet aanwezig. Dit, en de positieve energie die hij heeft terug gekregen uit de groep, hebben ervoor gezorgd dat Trevor volgend seizoen het werk zal voortzetten. 

 

Met dit bericht is de staff voor het aankomende jaar in hoofdlijnen rond. Er zal nog worden gesproken met de ondersteunende mensen en wellicht kijken we nog naar iemand die naast Trevor plaats kan nemen op de zogenaamde bank. Wij denken met deze mensen de continuïteit te kunnen bieden die deze groep volgend jaar hard nodig heeft om wederom een stap vooruit te kunnen zetten. Laten we hopen dat tegen het begin van volgend seizoen we weer allemaal vol goede moed en in goede gezondheid op het veld staan! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×