hoi

Irene Veenendaal en Joyce Ockerse ook volgend jaar verantwoordelijk voor selectie Antilopen/Lancyr Deelen

Dennis Lijnsveld

08-03-2020

Reageer

Korfbalclub Antilopen/Lancyr Deelen, Irene Veenendaal en Joyce Ockerse zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. Ondertussen zijn we ruim over de helft van het seizoen en is een plek in de eerste klasse van de zaalcompetitie veilig gesteld. Daarbij is aangetoond dat de erg jonge selectie vaak met veel werk en plezier tot goede resultaten kan komen. 

 

De selectiespelers en ook de technische commissie zijn tevreden met de lijn die vanaf begin dit seizoen is ingezet en zien dan ook uit naar volgend seizoen, waarin hopelijk de vruchten kunnen worden geplukt van de huidige investering in de jonge spelersgroep. Veenendaal denkt dat het einde van het seizoen nog lastig genoeg gaat worden. ‘Handhaving in de overgangs-klasse op het veld zal nog een fikse klus worden, maar uiteraard zullen we ook daar gaan voor het maximaal haalbare met strijd en werklust’. Voor volgend seizoen zal wellicht de opdracht nog moeilijker gaan worden. ‘Volgend seizoen zullen er van buiten af andere verwachtingen zijn, omdat we tenslotte al een jaar hebben kunnen bouwen aan de groep. Aan ons, en de spelers, de opdracht te laten zien dat we hebben geleerd van het huidige seizoen en nog beter voor de dag kunnen komen.’ aldus Veenendaal.

Voor de technische commissie was het vooral van belang dat dit seizoen progressie wordt gemaakt op zowel korfbaltechnisch gebied als op het gebied van het ‘groepsgevoel’. Hierbij geldt ook zeker dat de rol van Joyce Ockerse erg belangrijk is. De club is dan ook zeer verheugd dat ook Ockerse heeft aangegeven volgend jaar actief te blijven als assistent van Veenendaal. ‘De samenwerking met Irene voelt erg goed aan, we vullen elkaar aan waar mogelijk en ik ben dan ook erg blij met de progressie die we hebben gemaakt dit seizoen.’ Voor het volgende seizoen is de selectie vanuit de staf dus verzekerd van dezelfde overgave en passie als in het huidige seizoen. 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×