hoi

Het recreanten team laat van zich horen!

Loes Meijs

20-02-2020

Reageer

Samen met enkele leden van de midweek vormen de recreanten een reuze gezellige groep en er wordt één keer in de week flink getraind om de technieken en de conditie op peil te houden. Maar gezelligheid staat voorop en onder het mom van niets moet alles mag als het maar binnen de perken blijft,  is ieder verantwoordelijk voor zijn/haar eigen mogelijkheden. Teambuilding staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Zoals wel eerder vermeldt op deze site doen wij mee aan een heuse competitie. Iets minder frequent dan de wedstrijdteams maar toch...Buiten de KNKV om bestaat er de S.T.A.M.; dit staat voor Synergo, TZ, Anitlopen en Mia. Gezamenlijk is de STAM verantwoordelijk voor wedstrijddata. Ieder team speelt 6 wedstrijden per verenigingsjaar. Hoe mooi is dat.
Zo togen wij woensdag 19 februari jl naar het mooie Utrecht alwaar Synegro ons opwachtte. Niks geen aangepaste tijden, nee, gewoon 2 x 30 minuten wedstrijdkorfbal. En hoe! Reken maar dat het fanatisme er goed in zat. Vertegenwoordigd door een mooi mee reizend publiek (helaas de geblesseerde Annet Dielissen, de complete
Familie van Percy en Jan Costa) kon de wedstrijd zijn aanvang beginnen.
Er werd goed over en weer gespeeld en er waren prachtig mooie kansen van beide teams. Maar van begin af aan domineerde Antilopen waardoor er een geweldige eindscore werd behaald van 5-11!  Of zoals Bart-Jan het zo mooi verwoordde, gewonnen met dubbele cijfers!
We kunnen nu de balans opmaken. We staan samen met Mia eerste in deze competitie. Een mooi tussen resultaat maar Wij willen meer! Wij willen nu kampioen worden. Dan is het zaak om de altijd lastige Mia uit Amersfoort van ons af te schudden. En die wedstrijd zal 1 april plaatsvinden. Nee, dat is geen grapje!  Op woensdag 1 april 19:00 uur spelen wij tegen Mia in de burgemeester Buining Hal. Ons eigen thuishonk. En wij kunnen dan best wat support gebruiken! Dus wilt u opnieuw een 033-battle beleven, kom ons, recreanten team, dan massaal aanmoedigen!  Dat zouden wij heel fijn vinden. Wij hopen ook dat onze geblesseerden, oa Bé Lisse, zich weer bij de wedstrijd kunnen aan sluiten.
Oh ja, wij zoeken voor die wedstrijd ook nog een scheidsrechter....wie durft??
Een drankje na afloop staat voor je klaar, misschien wel twee.
Na onze wedstrijd spelen Synergo en TZ hun wedstrijd om 20:00 uur. Ook daar zoeken wij nog een scheidsrechter voor. Geloof me, leuker kan je zo’n wedstrijd niet fluiten.
Als er mensen zijn die deze wedstrijden willen fluiten, meld je dan aan bij Loes Meijs. Alvast bedankt.
Zien we jullie op 1 april? De recreanten zullen jullie erg dankbaar zijn.

Namens het recreantenteam, Lia Schreuder.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×