hoi

EXTRA AANDACHT VOOR DE TIJD OP ZATERDAGEN IN ONZE EIGEN SPORTHAL

Technische Commissie

12-01-2020

Reageer

De afgelopen weken is het meermaals voorgekomen dat we op zaterdagen in onze eigen sporthal achter lopen op het tijdschema waardoor wedstrijden veelal té laat van start gaan. Vervelend voor onze eigen leden, tegenstanders en supporters. We zijn bezig met een structurele oplossing maar die is er voor nu nog even niet, daarom hebben we de hulp van iedereen nodig. Daarom extra aandacht voor het volgende!

 

Voor elke wedstrijd die op zaterdag gepland staat (behoudens de A1, Senioren 1 en 2) geldt dat er rekening gehouden is met de volledig wedstrijdtijd plus 10 minuten. Dit betekent vijf minuten voor palen wisselen, inschieten en opstellen voor het begin en ook vijf minuten in de rust voor de bespreking en het opnieuw opstellen voor de tweede helft.

Daarom vragen we van alle teams en scheidsrechters om rekening te houden met een inschiettijd van twee minuten op de klok zodat we ook nog tijd over hebben voor het aandoen van de shirtjes en het opstellen en drie minuten op de klok in de rust zodat ook hier dezelfde speling is.

Kijk zelf mee naar hoe laat je zou moeten beginnen en probeer ook op tijd te beginnen. Zorg dat je team klaar staat, palen gewisseld worden enz. Lopen we toch uit, kort de inschiet of de rusttijd dan iets in. Lopen we juist voor, neem dan niet alle extra tijd die er is maar begin iets eerder. Uiteraard in overleg met de scheidsrechter en informeer de tegenstander.

Heb je nu vragen of ideeën ? Laat het Mirjam Brouwer en/of Kjell Pater weten, mensen die willen meedenken zijn altijd welkom. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Uiteindelijk hebben we hier allemaal voordeel van!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×