hoi

Een sportief en ambitievol 2020

Michel Lerou

01-01-2020

Reageer

Met de overgang van oud naar nieuw zijn we een nieuw decennium in gegaan, een verandering die bij het noteren van een datum weer even wennen zal zijn. In 2020 stellen we graag voorop dat veranderen mag. Dit om zowel ambitieus als sportief nieuwe successen te behalen. Ambitieus niet alleen in de zin van hogerop komen en willen winnen, maar vooral om onszelf binnen de lijnen - tijdens wedstrijden en trainingen - als ook daarbuiten te willen ontwikkelen. De vereniging biedt hier tal van kansen voor, door voor jong en oud, en prestatief als recreatief, zoveel mogelijk momenten van korfballen te creëren. Als ook leden te stimuleren actief te worden in commissies om naast goede sport ook mooie activiteiten neer te zetten en zichzelf te ontwikkelen als mens. 

Aangezien de vereniging een ideale plek biedt om mensen samen te brengen, gaan we ook een brug slaan naar onze omgeving door samenwerkingen met instanties en scholen aan te gaan. Hierover spoedig meer. 

Het allerleukste blijft toch het korfbalspelletje. Met elkaar bezig zijn in zowel een sportieve als sociale harmonie, dat is waar Antilopen goed in is, en mag blijven Hier dus geen verandering in!

Namens het bestuur van Antilopen de gelukswens en maak er een "Olympisch" sportjaar van met elkaar.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×