hoi

Antilopers, wat maken jullie ons nou?!?

Bert vanden Oever

22-10-2019

Reageer

Afgelopen weken zijn wij helaas steeds vaker geconfronteerd met een houding van achteloosheid en desintresse, gebrek aan netheid en zorgvuldigheid, of soms zelfs asociaal gedrag. Dit voelt als een enorme teleurstelling, met name bij de mensen die hard werken om het ons als leden en als club zo aangenaam mogelijk te maken. Het wordt pas echt frustrerend en schaamtelijk als wij hierop gewezen worden door anderen, zoals onze medegebruikers van ons Clubhuis en velden, zoals LHV of SNO. 

Iedere zaterdag is de speelhoek een enorme ravage en afgelopen zaterdag waren er zelfs borden, bestek, afval en glazen achtergelaten. Niemand die het even checkt, opruimt of op een andere manier bijdraaagt aan het netjes achterlaten. Kinderen niet, ouders van kinderen niet, niemand. Nog even en dan wordt de speelhoek gewoon een kale ruimte, met twee banken, want dit is niet te doen. De hoeveel Clubkleding, gesponsord of niet, die gevonden wordt na wedstrijden en/of trainingen of die bij andere clubs gevonden wordt, is enorm, De jeugdselecties spannen hierin de kroon, kort gevolgd door de senioren (& selectie), en oudere jeugdleden, alsof we al die kleding maar klakkeloos kunnen blijven aanvullen. Niemand die meer zijn schoen netjes uitklopt of stampt voordat men naar binnen gaat en er is zeker niemand meer die dat dan binnen ook nog even aanveegt, zo lijkt het. Kleedkamer zijn zwijnenstallen na het douchen, alsof er altijd een schoonmaker klaarstaat om de zooi achter jullie kont op te ruimen. Materiaal blijft vaak staan op het veld, en zooi blijft al helemaal liggen, want "het is niet van mij" . 

Dit is niet acceptabel en houdt, als het aan ons ligt, dan ook hier en vandaag op.

Zo werkt het natuurlijk nooit in werkelijkheid en hier geldt ook zeker : "wie de schooenpast trekke hem aan" maar dit kan niet zo langer. Wij zullen dit onderwerp ter bespreking stellen tijdens de AvA, en er zullen maatregelen bedacht en doorgevoerd worden om dit te voorkomen. Jullie gaan aangesproken worden als je er een klere zooi van maakt en ik hoop dat er mensen met ons mee opstaan om anderen erop aan te spreken. Samen moeten we ervoor zorgen dat we weer netjes en zuinig op ons clubhuis, ons terrein en onze spullen worden.

DOE JIJ MEE?!? 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×