hoi

DE JTC voor komend seizoen....

Yolanda Versteeg

23-08-2019

Reageer

We gaan dit jaar met aardige groep de JTC vormen. Omdat we de JTC-taken behapbaar willen maken, gaan we het iets anders doen.  De JTC zal uit 4 personen bestaan en daarnaast zullen een aantal mensen aanspreekpunt zijn voor bepaalde teams of trainers, maar geen zitting nemen in de JTC.  Yolanda Versteeg zal als coördinator dit geheel met elkaar proberen te verbinden.

Wat heel fijn is, is dat Joyce Ockerse samen met Anna Vermeer dit jaar de begeleiding van de trainers op zich nemen. Door de onder bemanning van de JTC de afgelopen jaren is hier minder aandacht voor geweest.  Ze hebben ervoor gezorgd dat bijna alle ploegen voor de vakantie al voorzien waren van een trainer en het goede nieuws is dat ook voor de D1 nu de trainers rond zijn. Jack den Heyer, Janique Berends en Jan-Peter Pouwels gaan dit doen.  Anna Vermeer gaat bij Jantine aansluiten en de D3 trainen geven.  A.s vrijdagavond 30 augustus begint de aftrap van deze begeleiding en zijn alle jeugdtrainers uitgenodigd. In de loop van het jaar zullen er meerdere bijeenkomsten volgen.

Jolien Brouwer (Kangoeroes), Lieke Pouwels (F/E teams, Sandra Nefkens (D-teams) en Loes Meijs (B/C- teams zullen het eerst aanspreekpunt zijn voor ouders van deze teams. Hieronder vindt u de telefoonnummers van deze dames en we zullen ze ook in de nieuwsbrief vermelden. Fijn dat ze dit willen doen, het zal de belasting op Mirjam verminderen

Mirjam Brouwer zal zoals al een hele tijd het wedstrijdsecretariaat doen en zitting hebben in de JTC. Zij is al druk bezig geweest met de indeling van de teams en om alles zo goed mogelijk voor het nieuwe seizoen te regelen met de bond.

Voor de duidelijkheid hier nog een keer telefoonnummers en functies.

JTC

Mirjam Brouwer       06-29434125               Wedstrijdsecretariaat                                                

Loes Meijs               06-83046575               Aanspreekpunt voor de B/C-teams

Anna Vermeer         06-16078054               Begeleiding van de trainers, samen met Joyce

Yolanda Versteeg    06-37469546               Coördinator

 

Geen zitting in de JTC, maar wel aanspreekpunt zijn:

Sandra Nefkens      06-1730293                   Aanspreekpunt D-teams

Lieke Pouwels        06-81812468                 Aanspreekpunt E/F teams

Jolien Brouwer       06-11865601                  Aanspreekpunt Kangoeroes, 

Joyce Ockerse       06-10154629                  Begeleiding trainers.

 

We hopen op een mooi seizoen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×