hoi

Irene Veenendaal hoofdtrainer Antilopen

Technische Commissie

07-08-2019

Reageer

We zijn verheugd dat we na het bericht van het stoppen van Maarten van Woerkom jullie kunnen mededelen dat Irene niet alleen de start van het seizoen voor haar rekening neemt, maar dat zij wordt aangesteld als hoofdtrainer. Daarbij zal zij geassisteerd worden door Joyce Ockerse. Twee dames die als geen ander weten wat het betekent om te spelen in Antilopen 1. Met meer wedstrijden achter hun naam, dan de gehele huidige selectie bij elkaar.

Degene onder jullie die nu denken dat dit een logische keuze is, die past bij de huidige selectiegroep, hebben helemaal gelijk! Alleen is het niet zo dat we deze keuze lichtzinnig hebben gemaakt. In de afgelopen weken nadat wij van Maarten had begrepen dat we op zoek moesten naar een nieuwe trainer is er een hoop gebeurd: Half Nederland geappt en zodoende contact gehad met diverse kandidaten. Uiteindelijk is er gekozen om met drie kandidaten te spreken. Twee externe kandidaten en Irene. Irene had namelijk tijdens haar vakantie ons laten weten ook graag mee te dingen als kandidaat.

Samen met Bart Witteveen en Menno Langenberg is bij ons in de kantine met de twee externe kandidaten gesproken. Vervolgens is er afgelopen maandag een uitgebreid gesprek gevoerd met Irene. Daarna zijn de bevindingen besproken met het bestuur.  De conclusie was eenduidig. Wij zijn als Antilopen blij dat Irene en Joyce, samen met Henri (coach 2e), Carmen (extra training) en Mike(analyse/video), de staf zullen vormen voor in ieder geval komend seizoen.

Binnen de staf gaan we aan de slag met een duidelijke taakverdeling, zodat hierover geen verwarring kan ontstaan. Hierbij kun je denken aan de extra training door Carmen, de verantwoordelijkheid voor het tweede team door Henri en ook het selecteren van de spelers voor het eerste team door Irene.

Wij gaan er vanuit dat de selectie zich als groep en als individu komend seizoen zullen gaan ontwikkelen en dat deze staf daar een flinke bijdrage aan gaat leveren.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×