hoi

De HR afdeling van Antilopen: Commissie verenigingswerk

Eline Huijzendveld

03-03-2019

Reageer

Alice Langenberg, Yolanda Versteeg, Marjolein Aarts en Joyce Ockerse, wellicht heb je hen al gesproken, misschien nog niet, maar dan komt dat nog. Wat ben ik blij en wat mogen we als club vrolijk zijn met de aanvulling van deze dames in de commissie verenigingswerk. Maar wat doet deze commissie nu precies en waarom?

Wat doen we en waarom?

Binnen Antilopen doen heel veel mensen verenigingswerk. Om ervoor te zorgen dat mensen plezier houden in wat ze voor Antilopen doen, is het belangrijk dit goed de coördineren. Daarbij zagen we afgelopen jaar ook dat veel mensen wel iets willen doen, maar niet weten wat. En juist daar is nu onze commissie voor. Het meedenken met commissies en leden om zo het verenigingswerk op de juiste manier te bemannen. Ook als je al jaren iets doet, en nadenkt over een andere functie of taak kun je met onze commissie in gesprek.

Wie zitten er in de commissie?

De vaste leden in de commissie zijn Alice Langenberg, Yolanda Versteeg en Marjolein Aarts. Vanuit de Projectgroep Transitie Antilopen is Joyce Ockerse aangesloten. De commissie draait zelfstandig een en valt onder bestuurslid Eline Huijzendveld.

Wie doet wat binnen Antilopen?

Wil jij weten wie welke verenigingsfunctie of -taak nu verricht of welke jij kunt verrichten? Bekijk nu dit document en kom meer te weten.

Meer informatie?

Meer informatie over verenigingswerk kun je vinden op de website, via deze link

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×