hoi

Avond van Antilopen: uitreiking prestatiebeker, Lanic trofee en Antilopen Erespeld

Cindy Goedknegt

25-11-2018

Reageer

Elk jaar zetten we op de algemene vergadering enkele leden van onze mooie club in het zonnetje. Op vrijdag 16 november tijdens de avond van Antilopen was dit niet anders.

 

Jubilarissen

We hadden twee jubilarissen, namelijk Rob de Vos en Joost van Woerkom. Beide 25 jaar lid van KC Antilopen en dus ontvingen zij het KNKV-speldje.

 

Prestatiebeker

Deze beker is voor een persoon of meerdere personen die het afgelopen seizoen een grote prestatie heeft/ hebben geleverd ten behoeve van de vereniging.

De prestatiebeker is dit jaar uitgereikt aan Jantine Treurniet. Zij is op vele gebieden actief binnen Antilopen, met name binnen de (jeugd) activiteiten. Tevens heeft zij de afgelopen twee jaar de activiteiten voor met name junioren en senioren weer nieuw leven in geblazen en zijn er weer volop feesten en activiteiten. Uiteraard doet zij dit niet alleen, maar wel speelt zij hierin een grote rol. Tevens speelt Jantine in de selectie en geeft zij trainen aan een jeugdteam. Kortom, als club zijn we erg blij met Jantine als verenigingswerker.

 

Lanic Trofee

De Lanic Trofee is voor een persoon of meerdere personen die een prestatie heeft geleverd die is gerelateerd aan de sportieve activiteiten, maar dat hoeft niet een sportieve prestatie an sich te zijn. Voor ons als bestuur was het erg dubbel deze trofee dit jaar uit te reiken, omdat de bedenker van deze trofee, onze erevoorzitter Nic Lahey, dit jaar is overleden. Toch zijn we trots deze traditie te mogen voortzetten en we blijven verenigingswerkers in het zonnetje zetten.

Dit jaar is de prestatiebeker uitgereikt aan Marouska Meijer. Zij heeft vorig seizoen de verantwoordelijkheid van de begeleiding van ons G-korfbalteam op zich genomen. Nog maar net klaar met haar studie heeft zij de taak van begeleider goed opgepakt en uitgevoerd. We waarderen haar inzet in het bijzonder omdat ze het G-team met passie en plezier begeleid en ze alle regelzaken omtrent de G-sport bij Antilopen op zicht neemt. Marouska was zelf op de Avond van Antilopen niet aanwezig en heeft inmiddels op woensdag 21 november haar trofee en bloemen ontvangen.

Tijdens de Avond van Antilopen is er ook een noodoproep gedaan: want bij deze begeleiding kan Marouska zeker hulp gebruiken. Het gaat om hulp van iemand die het leuk vindt om de trainingen mee vorm te geven. Er is een groep trainers, maar er is iemand nodig die de training gaat bedenken. Marouska zorgt verder voor veel regelzaken en begeleiding daar omheen.

 

Antilopen Erespeld

Op 16 november is de erespeld aan één lid uitgereikt. Deze Antilopen speld is enkele jaren gelden in het leven geroepen om een speciale categorie verenigingswerkers de waardering te geven die ze verdienen. Het gaat daarbij om zogenaamde "lange afstand verenigingswerkers". Deze mensen zetten zich al jarenlang in voor onze vereniging. Soms in dezelfde functie, soms in diverse verschillende, maar altijd bereid om een bijdrage te leveren aan het functioneren van onze club.

Dit jaar is door het bestuur besloten de Antilopen Erespeld uit te reiken aan Lonneke van Woerkom. Lonneke is al jarenlang actief voor de club. Als speelster van jeugd selectieteams en later van de seniorenselectie voerde zij naast trainen en het spelen van wedstrijden diverse taken uit. Momenteel is Lonneke actief op gebied van jeugd activiteiten en ook is zij al jaren een vaste kracht binnen onze kampcommissie. Lonneke nogmaals bedankt en van harte!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×