hoi

Verenigingswerk: “iedereen draagt z’n steentje bij”

Eline Huijzendveld

03-09-2018

Reageer

Vorig seizoen is tijdens de Avond van Antilopen het beleidsplan “Antilopen Is Meer 2017-2022” aangenomen. Onderdeel hiervan is het beleid rondom verenigingswerk. Dit nieuwe verenigingswerkbeleid heeft als uitgangspunt “iedereen draagt z’n steentje bij aan de vereniging (succes maken we samen)”. Op onze website onder vereniging is meer informatie hierover terug te vinden.

Wie doet wat?

Deze zomer is er een overzicht gemaakt van alle verenigingsfunctie en -taken binnen Antilopen. Dus wil jij weten welke verenigingsfunctie of -taak jij (nog) kunt verrichten, bekijk dan hier het overzicht.

Iedereen draagt z’n steentje bij

Wanneer jij als lid of ouder geen keuze maakt voor het uitvoeren van een verenigingsfunctie of -taak, word je ingedeeld voor een aantal bar- en/of zaaldiensten door het seizoen heen. Bij het uitvoeren van de verenigingstaak zal er altijd een ervaren verenigingswerker aanwezig zijn om je te ondersteunen waar nodig.

Op korte termijn zullen de eerste leden en ouders (indien jeugdlid <16) worden ingedeeld voor dit veldseizoen. Bij het indelen wordt rekening gehouden met andere verenigingsactiviteiten, zoals je eigen wedstrijd. Mocht hierin toch iets niet goed zijn gegaan dan kan je dit aangeven zodat er gezocht kan worden naar een oplossing (gegevens hiervoor vindt je terug in de mail die je ontvangt zodra je bent ingedeeld).

Succes om te delen

Leuk om te delen is het super initiatief van de Antilopen selectie. Naast het feit dat veel selectieleden hun kennis overbrengen door een te team trainen/coachen of in een commissie deelnemen, draaien zij dit veldseizoen na hun thuiswedstrijden de bardienst!

Vragen?

Heb je vragen dan kun je deze stellen aan alle bestuursleden.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×