hoi

Succesvol Vrienden van Antilopen Toernooi

Micha van Dijk

17-06-2018

Reageer

Zaterdag 16 juni hebben we een gezellig en succesvol Vrienden van Antilopen Toernooi gehad. Hier is een korte samenvatting van het toernooi en nog de vraag of u feedback heeft over de organisatie, tips zijn altijd welkom!

Uiteindelijk hebben er 21 teams op 5 velden met 132 deelnemers, in 5 rondes en 79 wedstrijden gespeeld. Er zijn ruim 160 mensen aanwezig geweest op het toernooi en er hebben ruim 80 mensen genoten van het lopend buffet in de avond. Tijdens het toernooi zijn er ruim 500 foto's gemaakt, deze kun je hier vinden. Alle foto's zullen rond 20 juni in het album staan.

Het programma van Tournify wat wij gebruikte voor de wedstrijden, scheidsrechters en standen werkte erg goed. Er waren nog enkele puntjes die nog verbeterd konden worden. Hiervoor gaan we met de makers van het programma in gesprek.

Als toernooicommissie willen wij elk jaar kijken waar wij nog zaken kunnen verbeteren. Als er verbeterpunten zijn, hoe klein dan ook, geef het dan a.u.b. aan. Wij zijn hier echt blij mee. Dit kunnen jullie doen door dit formulier in te vullen. Alvast bedankt!

Daarnaast willen wij ook de sponsoren bedanken die het geheel financieel en soms in natura hebben ondersteund. Ook willen wij graag alle vrijwilligers bedanken voor het meedenken en helpen voorafgaand aan het toernooi en tijdens!

Bedankt voor de leuke en gezellig dag, en graag tot volgend jaar!
Vrienden van Antilopen Commissie
Jantine Treurniet, Lieke Pouwels & Micha van Dijk

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×