hoi

ANTILOPEN C1 NAAR HET NK !!

Joyce Ockerse-Osnabrugge

11-03-2018

Reageer

Gisteren is de C1 kampioen geworden, na een fantastische wedstrijd tegen Wageningen.

 

Het was wel spannend want er moest gewonnen worden of in ieder geval hetzelfde als wat Apeldoorn C1 zou doen omdat we gelijk met Apeldoorn C1 boven aan stonden.

Gelukkig hadden we twee keer daarvan gewonnen dus de onderlinge strijd was in het voordeel van Antilopen C1. Apeldoorn moest tegen de nr.3 Telstar en de C1 tegen de nr.4.

 

We hadden een direct lijntje met iemand van Telstar dus waren vooraf op de hoogte wat de eindstand was geworden. Gelijkspel maar, ja daar heb je dan toch net niks aan.

We starten zenuwachtig en dat is dus logisch gezien de situatie. Gelukkig begon het te lopen en iedereen heeft het beste uit zichzelf gehaald waardoor we de rust in gingen met 8-4 voorsprong. In de rust weer even op adem komen en nog even de puntjes op de i gezet. Niet verslappen, rustig doorgaan en veel energie erin steken. Nou en echt dat hebben ze gedaan waardoor we lekker bleven scoren en mooie acties hebben gezien.

Uiteindelijk was de einduitslag 12-10. Na het laatste fluitsignaal één en al vreugde en wat echt superleuk was, dat was dat we echt héél veel publiek hadden. Daarvoor natuurlijk hartelijk bedankt.

 

En nu mogen we naar het NK in Harderwijk.

Zaterdag 17 maart wordt een superdrukke dag voor alle supporters van Antilopen.

Eerst dus naar Harderwijk om de C1 aan te moedigen en daarna naar Maarssen om het eerste te helpen de beslissingswedstrijd tegen SKF te winnen.

Het NK start om 11.00 uur  Sporthal de Sypel Parkweg 4 3842 AD Harderwijk.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×