hoi

Eens binnenkijken bij…: ‘Fietsen van Greefhorst’

Rianne Schenk

01-02-2018

Reageer

Sinds jaar en dag zijn Hans en Yvonne Greefhorst, eigenaars van ’Fietsen van Greefhorst’, sponsor van onze club. Op 11 november van 2017 betrok Hans met zijn handel een spiksplinternieuw pand aan de Hamersveldseweg, een mooie aanleiding om deze ’stille’ sponsor eens wat beter te leren kennen.

Ruim 13 jaar geleden startte Hans een fietswinkel in ‘een verzameling schuren’ op de Hamersveldseweg, vlakbij waar het nieuwe pand werd gerealiseerd. Toen die ruimte op een gegeven moment echt te klein werd, deed de kans zich voor een stuk grond te kopen. Dit dankzij een bijzondere samenwerking met de eigenaar van restaurant Bling, die een deel van de nieuw aan te kopen grond wilde benutten voor de inmiddels geopende Brasserie Bras 73.

De gehele winkel kon zelf worden bedacht en met een architect worden uitgetekend. Zo kon Hans ervoor zorgen dat de kenmerkende gezellige sfeer van zijn winkel behouden bleef. Onder andere door het gebruik van veel hout en een grote open werkplaats, is het rondstruinen door de winkel een heel prettige ervaring. 

”Ik wilde er inderdaad een belevenis van maken”, licht Hans toe. Dat vraagt er natuurlijk om om er binnenkort zelf ook eens een kijkje te gaan nemen! Let dan onder andere ook op de centrale ligging van de werkplaats. Die in Hans’ ogen de basis vormde van het gehele ontwerp; daar waar het vak en de liefde voor fietsen begint. Mooi om hem niet alleen over die liefde voor het vak te horen vertellen, maar dat ook echt als klant te ervaren. Maar ook de extra ruimte, waardoor hij fietsen echt kan uitstallen en de te repareren fietsen nu ook netjes binnen kunnen staan, zijn grote pluspunten. 

Ons sportieve hart gaat sneller kloppen op de eerste verdieping, waar niet alleen racefietsen, maar ook mountainbikes en fietskleding  te vinden zijn. En door toevoeging van het merk Cannondale kunnen alle wielrenners en mountainbikers hun hart ophalen.

Tot slot valt de grote collectie e-bikes op, Hans is dan ook ’dé specialist van de omgeving’. Er zijn zelfs test-e-bikes om eerst enkele dagen te proberen voor je tot aankoop over gaat. 

Op de vraag wat Hans precies met Antilopen heeft, geeft hij eerlijk toe dat hij nog nooit een wedstrijd heeft gezien. Maar ondanks dat weet en merkt hij wel wat voor gezellige club het is, die hij daarom ook graag ondersteunt. We zijn Hans, Yvonne en 'Fietsen van Greefhorst’ zeer dankbaar voor de jaarlijkse ondersteuning; doe hen vooral de groeten de volgende keer dat je in de winkel bent! 

 

Fietsen van Greefhorst
Hamersveldseweg 75, Leusden
Tel: 0334332777
E-mail: info@fietsenvangreefhorst.nl
Volg FietsenvanGreefhorst op facebook voor de mooiste acties en aanbiedingen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×