hoi

Nieuwe datum Avond van Antilopen bekend: vrijdag 12 januari 2018

Cindy Goedknegt

20-12-2017

Reageer

De Avond van Antilopen (AvA) van 8 december 2017 is door een te lage opkomst van stemgerechtigde leden niet doorgegaan. Op vrijdag 12 januari 2018 is de nieuwe datum. Reserveer deze avond in je agenda en kom meepraten over de volgende onderwerpen:
• Financiële kant van Antilopen;
• Korfbal technische zaken;
• Facilitaire kant van Antilopen;
• Vrijwillige taken vs. verplichte taken voor de leden;
• Rookvrije vereniging of niet?

De Avond van Antilopen is laagdrempeliger en minder langdradig dan voorgaande Jaarlijkse Algemene Vergaderingen. Je kunt zelf bepalen welke informatie je wilt horen en waarover je mee wilt praten. Dit leverde vorig jaar leuke invalshoeken en discussie op.

Tijdens deze avond komt tevens het nieuwe beleidsplan ter sprake. Misschien voel je het nog niet, maar door de komst van de sporthal zullen we als vereniging veranderingen moeten doorvoeren. Het bestuur vindt het erg belangrijk dat jij als lid uit eerste hand hoort over deze verandering en mee kan praten. Wellicht levert dat nieuwe inzichten op. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het beleidsplan alvast lezen, stuur dan een mail naar secretaris@antilopen.nl.

De AvA is niet alleen voor stemgerechtigde leden, dit zijn de leden van 15 jaar en ouder. De ouders van (jongere) jeugdleden nodigen wij ook van harte uit om deze avond bij te wonen. Ook voor jullie is het beleidsplan interessant en telt jullie mening.

We zien iedereen graag vrijdag 12 januari 2018!

Met sportieve groet,

Erik, Eline, Bert, Rein en Cindy

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×