hoi

Weinig interesse voor nieuwe koers… Avond van Antilopen afgelast

Cindy Goedknegt

09-12-2017

Reageer

Afgelopen vrijdagavond stond de Avond van Antilopen (AvA) gepland. Deze werd voorafgegaan door een succesvolle rondleiding door de sporthal in aanbouw. De Avond van Antilopen zelf was helaas geen succes. Er waren net te weinig leden om een rechtsgeldige vergadering te houden. Het bestuur heeft daarop besloten om de vergadering niet door te laten gaan. Er heeft ook geen informatieve vergadering plaatsgevonden. Wij vinden het erg jammer voor de leden die wel zijn gekomen dit besluit te moeten nemen.

Het bestuur is erg enthousiast over het nieuwe beleid en wil er graag mee aan de slag. Er staan belangrijke veranderingen op stapel, maar het bestuur vindt het niet oké om het plan er zogenaamd ‘door te drukken’ zonder akkoord van de leden. Het nieuwe beleid heeft impact op alle leden, maar zeker op de spelende leden van Antilopen (en hun ouders). Wil je een exemplaar van het beleidsplan ontvangen, mail dan naar secretaris@antilopen.nl. Cindy mailt je dan het beleidsplan.

Alle leden (en hun ouders) krijgen (opnieuw) van het bestuur de mogelijkheid hun mening te geven en mee te denken. Het bestuur nodigt daarom alle leden opnieuw uit om op een nog te bepalen datum in januari om van gedachten te wisselen over de plannen van het bestuur. De exacte datum wordt zo spoedig mogelijk bepaald en bekend gemaakt.

Wij bedanken nogmaals de leden die wel zijn gekomen.

Rein, Erik, Eline, Bert en Cindy

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×