hoi

Ook winst in de Hamershof

Karen Schipper

30-03-2014

Reageer

Op deze zonovergoten zaterdag waren we zoals elk jaar te gast op de Verenigingendag van winkeliersvereniging De Hamershof en Welzijn Leusden. Met dit jaar een nieuwe plek naast het zandveld voor de C1000. En op dat zandveld was het van 11.00 tot 12.00 uur dringen geblazen.

 

Want bij de Kangoeroetraining kwamen zoveel kinderen meetrainen dat het veldje bijna te klein was. Inge, Jolien, Marit, Lieke en Wendela zorgden voor een pittige training met tikspelen, schietspelletjes en renspelletjes. De pakjes drinken en biscuits na afloop werden dan ook zo weggewerkt door de blije, vermoeide kangoeroetjes. De training en de presentatie in de marktkraam waren voor de winkeliersvereniging voldoende reden om ons een van de presentatieprijzen toe te kennen. Marian mocht de 100 euro in ontvangst nemen die we gaan gebruiken voor extra Kangoeroeklup materialen.

Bedankt Kangoeroetrainers en bezetting van de kraam; Marian, Nanda, Marion, Jeroen en Rein. En voor de op- en afbouw van de kraam; Gerke, Eline, Erik, Marion, Rein, Jeroen en Daphne die 3x naar de Blokker is geweest voor de keukentrap. Het was weer een hele succesvolle dag voor de vereniging. Volgend jaar weer!!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×