hoi

OP DE TRIBUNE GENIETEN VAN DE ZON EN......

Cor Osnabrugge-van Dongen

29-03-2014

Reageer

Wat een weelde om heerlijk in de zon op de tribune ,met zachte bekleding, te genieten van een korfbalwedstrijd . Maar was het nu echt genieten dat is wel de vraag want zo groots was de wedstrijd niet vooral de eerste helft leek het erop dat het een makkie zou worden maar niets was minder waar.

 

 

De eerste aanval met Marion,Daphne, Dennis en Nick ging voortvarend van start en uit een vrije bal van Marion en het was 1-0. Natuurlijk kon Dennis niet achter blijven want hij scoorde no.2.Er werd een atrsfworp aan Heerenveen gegeven maar die werd gemist doch even later scoorden ze wel 2-1. Ook wij kregen een strafworp mee die invaller Hans verdiende en door Wouter werd afgerond 3-1.

Heerenveen kwam terug met een afstandschor 3-2 daarna kwamen ze gelijk 3-3 en ze namen de leiding 3-4 en het werd nog erger 3-5 wat de rsustand werd.

In de rust en ik denk dat Heleen de ploeg er op gewezen heeft dat er beter gespeeld moest worden om een goed resultaat te verkrijgen .Frank kreeg weer een plaatsje in het team en het was Hans die werd bedankt voor zijn inzet. Toch was het Heerenveen die als eerste scoorde en uitliep tot 3-6. Eindelijk kreeg de ploeg vat op de wedstrijd een doorloper van Nick doorbrak de spanning 4-6 en inder de paal was het Frank 5-6 en zelfs met een afstandschot de stand gelijk maakte 6-6.

Er werd een wissel ingebracht om te proberen de wedstrijd een nieuwe impuls te geven Daphne maakte plaats voor Lisanne en Nick kon met een afstandschot 7-6 even lucht geven maar het was niet voor lang want een omdraaibal van een Heerenveen speelster bracht de gelijmaker 7-7 op het scorebord. Gelukkig bleek Frank op schot te zijn al moest er wel gewerkt worden 8-7 werd het door hem.

Wat nu? Ja hoor,Heerenveen kreeg weer een strafworp en we hielden onze adem in maar konden even later rustig uitblazen want de strafworp werd gemist waarna Frank met een afstandschot de eindstand op 9-7 bracht en de winst binnen was. Het was geen denderende wedstrijd maar het eindresultaat geldt nu eenmaal. De doelpuntenmakers: Frank(4),Nick(2),Dennis(1),Wouter(1) en Marion(1).     

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×