hoi

Antilopen verliest van Oost-Arnhem

Bettie Haisma

24-03-2014

Reageer

Nadat het tweede team van Antilopen in barre omstandigheden de winst wist binnen te slepen tegen Oost-Arnhem 2, mocht ons vlaggenschip aantreden tegen de Arnhemmers toen de lucht al iets was opgeklaard. Antilopen moest het stellen zonder aanvoerdster Marion van Loenen i.v.m. een blessure. Op haar plaats startte Eva Stam.

Een spetterende eerste veldwedstrijd werd het niet. Voor rust ging de score nog gelijk op en konden de kleedkamers worden opgezocht met een 7-6 achterstand. Er zaten wel leuke aanvallen tussen, maar de scherpte in de afronding was ver te zoeken. In de tweede helft was het Oost-Arnhem dat een gaatje wist te slaan. Coach de Vos bracht nog Wouter ter Maten, Nick van Santen en Ruth Koopman in de ploeg. Koopman wist meteen voor aanvallende dreiging te zorgen en kreeg een strafworp mee. Helaas was het niet meer mogelijk om het verschil met Oost Arnhem te overbruggen. Er werd verloren met 13-18. 

Scores: Lindsey Verheul 3, Bart Witteveen 3 (1), Wouter ter Maten 2 (1), Elise Brinks, Sanne van Baardewijk, Eva Stam, Kjell Pater en Joost van Woerkom. 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×