hoi

Giga Kangoeroedag op 10 april op het korfbalveld

Marion van Loenen

09-01-2014

Reageer

Antilopen gaat 10 april kleuters uit Leusden spelenderwijs kennis laten maken met korfbal. Meer dan 60 vrijwilligers gaan op deze dag ervoor zorgen dat 400 kleuters uit Leusden een fantastische kangoeroedag gaan beleven. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Deze week zijn alle kleuterklassen van veertien basisscholen in Leusden uitgenodigd om deel te nemen aan deze kangoeroedag op donderdag 10 april.

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het Koninklijke Nederlands Korfbalverbond en is bedoeld voor kinderen die vier, vijf of zes jaar oud zijn. In samenwerking met studenten van het ROC Amersfoort zal er alles aan gedaan worden om de kleuters een leuke dag te bezorgen. Op deze dag zullen veel activiteiten en spelletjes met de kinderen gedaan worden en zal plezier het sleutelwoord van de dag zijn.

Zin om mee te helpen? Het projectteam is nog op zoek naar vrijwilligers! Wil je een bardienst draaien, helpen bij het opbouwen, het opblazen van ballonen, afbreken, klaarzetten van lunches, informatietasjes maken… etc., mail dan naar kangoeroe@antilopen.nl. Alvast hartelijk bedankt voor je reactie.

Projectteam Giga Kangoeroedag

Kangoeroes
 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×