hoi

Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

Bettie Haisma

09-12-2013

Reageer

Na de mooie overwinning van vorige week, tegen mede- titelkandidaat Exakwa, stond dit weekend het nog puntloze Thrianta op het programma. Antilopen begon met in de aanval: Nick, Dennis de G, Sylvia en Lilian en in de verdediging: Wouter, Frank, Rianne en Manon.

Opdracht van coach Heleen was om vanaf het begin het verschil te maken door verdedigend veel druk te zetten op de ballijnen en aanvallend niet alle kansen te nemen, maar vooral te blijven zoeken naar de juiste kans. In de eerste tien minuten kwamen we nog wat moeizaam op gang, maar toen de diesel eenmaal begon te lopen, werd de korf makkelijk gevonden. Wouter  was goed op schot en werd op de juiste manier door zijn vak hierbij uitgespeeld. Met een stand van 7-14 werd gerust.

Na rust ging het scoren wat moeizamer, maar bleef de ploeg leuk combineren. Thrianta wist nog een aantal doelpuntjes mee te pikken, maar het kwaliteitsverschil bleef te groot. Eva Stam en Dennis Lijnsveld werden de laatste tien minuten nog in het veld gebracht. Uiteindelijk werd het 12-23 in het voordeel van de Leusdenaren. Een mooi resultaat voor het doelsaldo!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×