hoi

Kom en steun Antilopen!

Ramon Schulten

14-11-2013

Reageer

De eerste 4 punten van onze selectie zijn binnen, de spandoeken zijn gemaakt en droog of voorzien van een nieuw draadje en oogje, de warme chocomel met slagroom is niet aan te slepen en buiten wordt het donkerder en kouder.

 

Alle reden dus om aankomende Zaterdag "onze" sporthal De Korf  te bezoeken en te genieten van een aantal zeer interessante en leuke potten korfbal. Dus trek je rood/zwarte kleding maar weer uit de kast, smeer je stembanden en kom onze rood-zwarten aanmoedigen. Tijd voor "De Hel van Leusden!!!!"

RED BLACK ARMY laat je horen!!...NO FANS, NO GLORY!

Zo komen deze dag o.a. de Selectie, A-Selectie en B-Selectie in actie. Hieronder volgt het "heerlijke" Korfbalmenu vanaf 14:00 uur;

 

14:00 uur Antilopen B1 - Dalto/BNApp.nl B2

De B1 wist vorige week bij onze buren van Woudenberg de eerste 2 punten binnen te halen. Tegenstander Dalto moest in de eerste ronde een tik verwerken door met 9-19 te verliezen tegen DVO. Voor de onzen dus de schone taak om de goede start een vervolg te geven met 2 punten als resultaat.

15:00 uur Antilopen A2 - DVO A3

De A2 trok vorige week helaas aan het korste eind in een bloedstollende wedstrijd tegen Synergo A1. De gehele wedstrijd ging gelijk op, maar in de allerlaatste minuut ging de A2 helaas toch onderuit door de 17-16 te moeten incasseren van afstand. Deze week is DVO te gast die hun eertse wedstrijd wel wisten te winnen. DVO mag dan ook gezien worden als een lastige klant in deze poule. De A2 zal alles in het werk stellen om de wrange smaak van vorige week weg te spoelen en de eerste 2 punten binnen te slepen.

16:10 uur Antilopen A1 - Rust Roest A1

De A1 staat bovenaan en daar waren ze zichtbaar blij en trots op. Natuurlijk is er nog maar een wedstrijd gespeeld in een nog lange competitie, maar het begin is er. Het team gaat elkaar steeds beter vinden in het veld wat alleen maar kan leiden tot nog betere prestaties. Tegenstander Rust Roest uit Eindhoven is geen onbekende het laatste jaar, maar de punten gingen steeds naar Antilopen. Dus met genoeg inzet en concentratie kunnen ze hopelijk na de wedstrijd weer zeggen; Wij Staan Bovenaan!

17:25 uur Antilopen 2 - Sparta 2

Ons 2e had vorige week een wat moeizame 1e helft. Na een 3-0 achterstand bleef er gelukkig met geduld naar goede kansen gezocht worden. Helaas werd er niet goed afgerond wat resulteerde in een 4-4 ruststand. Gelukkig ging het de 2e helft al iets beter tegen het moe wordende Luno, dat alles in de strijd probeerde te gooien behalve korfbal. Met 10 doelpunten in de 2e helft aan Antilopenkant werdt het klasseverschil duidelijk gemaakt. Vooral omdat de defensie geen goal meer doorliet. 4-14. Sparta Zwolle is de volgende tegenstander. Op het veld treffen deze ploegen elkaar ook en daar werdt er een 14-16 uitoverwinning behaald. Met iets meer scherpte vanaf het begin moeten de 2 punten dus in Leusden kunnen blijven.

18:50 uur Antilopen 1 - Sparta 1

Als afsluiter van deze korfbaldag komt ons vlaggenschip in actie. Vorige week tegen Luno was duidelijk te merken dat de ploeg moet wennen aan het 1ste klasse niveau. Door fysiek korfbal te brengen door Luno, wat de arbiter toeliet, ploeterde Antilopen zich door de wedstrijd. Dit alles zonder echt in de problemen te komen. Op de juiste momenten werden de goals gerealiseerd. Sparta is van een ander kaliber, want op het veld werdt er 14-14 in Zwolle op het scorebord gezet. Verrassend was het dan ook dat Sparta verloor van ROG. Een mooi moment dus voor Antilopen om Sparta zaterdag gelijk op 4 punten achterstand te zetten. Met onze 9de Man moet dat natuurlijk kunnen.

Suc6 Allen! Kijk Smakelijk!

Tot Zaterdag!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×