hoi

Wedstrijdverslag Luno - Antilopen (Bron: kvluno.nl)

Marion van Loenen

12-11-2013

Reageer

Het zaalseizoen begon dit weekend met meteen een tegenstander van formaat. Antilopen uit Leusden kwam op bezoek. Een ploeg die op het veld bovenin de overgangsklasse speelt waar LUNO het op het veld in de 2e klasse acteert.

 

In een goed gevulde sporthal De Vaart begon het door Carrosserie Bakker gesponsorde eerste zoals afgesproken fel aan de wedstrijd. Het eerste doelpunt van het seizoen kwam op naam van Rick d.m.v een vrijebal maar het was Antilopen dat daarna de overhand nam. En dan vooral op het scorebord want LUNO deed prima mee maar wist de kansen net niet zuiver genoeg af te ronden. Antiloipen deed dit aanzienlijk beter en liep uit naar 1-5. En alleen maar omdat ze minder kansen nodig hadden om tot score te komen. De eerste helft liep richting het eind met dat ene schamele doelpunt nog op het scorebord. Judith besloot er wat aan te doen en maakte met twee slimme (of zoals ze zelf noemt lelijke) doelpunten de stand een stuk draaglijker: 3-5. Jammer genoeg konden we het gat niet op 2 houden want Antilopen maakte vlak voor rust nog de 3-7 nadat ze via de stip al de 3-6 hadden gemaakt. De tweede helft alles uit de kast en wat de einduitslag ook mocht worden we moesten wel met een opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten. En gezien de kansen die we konden creëren zat er misschien nog wel meer in. De tweede helft kon LUNO beter bijblijven en wist het ook meer mogelijkheden te benutten, vooral de LUNO dames creëerde veel kansen. Toch bleef Antilopen de betere ploeg in de afronding, iets wat vooral op dit niveau van belang is. Het gat bleef telkens tussen de 3 en 4 steken. Marco kwam nog in de ploeg maar LUNO kon uiteindelijk niet voorkomen dat de eerste zaalwedstrijd werd verloren met 11-15. De tweede helft werd zowaar gelijkgespeeld en als LUNO in de eerste helft wat meer geluk in de afronding (of zuiverheid) had gehad zou het zelfs nog kans hebben gehad op punten.

Aan de inzet van de speler en het publiek heeft het in ieder geval niet gelegen, L-Side bedankt voor de steun! Deze week weer aan de slag en zaterdag de verre uitwedstrijd in Hoogeveen tegen Thrianta.

Bron: van de website van Luno: http://kvluno.nl/luno-1-antilopen-1/

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×