hoi

We troffen het met het mooie weer

Karen Schipper

02-10-2013

Reageer

Door de Duifjes
Hoewel de wind af en toe om de hoek kwam waaien had ik een mooi plaatsje voor de kantine een beetje uit de wind met een lekker warm zonnetje. Naast mij werden herinneringen opgehaald door Gert Nieuwenhuis en Corina uit de tijd van hun jeugd bij MIA wat me af en toe behoorlijk afleidde.

 

In de begin fase werd er om en om gescoord 0-1,1-1 door Wouter achter de paal,1-2 uit een vrije bal,2-2 een afstandschot van Frank. Een kans aan de zijkant van de paal werd door Juliën benut 3-2 en Wouter van afstand 4-2 zouden we de voorsprong kunnen uitbouwen? Helaas met 2 doelpunten waaronder een strafworp kwam ROG gelijk 4-4. Wanneer Wouter van afstand 5-4 maakte had ROG het antwoord klaar 5-5, dit herhaalde zich nadat Nick achter de korf scoorde 6-5 werd het weer gelijk 6-6 en we kwamen achter met 6-7.Dat vond Juliën te veel van het goede en nu maakte hij gelijk 7-7, voor rust kwamen we op een kleine voorsprong door Nick 8-7.

In de rust zal er door coach Heleen wel de nodige instructies zijn gegeven en nu maar kijken wat ervan komt. Eerst een afstandschot van Nick 9-7 nu was het de beurt van ROG die lieten merken dat ze nog niet onder de indruk waren want het werd met 2 doelpunten gelijk 9-9.

Een spectaculaire actie van Frank met een omdraaibal bij de korf 10-9 dat door Manon ook werd uitgevoerd 11-9,goed gezien Manon! ROG miste een strafworp en we liepen uit tot 12-9 door Juliën. Een strafworp van ROG belande in de korf 12-10 en Nick (lekker op schot vanmiddag) 13-10 een opleving van ROG en ze kwamen dichterbij met 2 doelpunten o.a. een strafworp en op het scorebord stond 13-12.

Het zal toch niet gebeuren dat we met lege handen komen te staan, natuurlijk niet!! Gelukkig kon Wouter de korf weer vinden en van afstand scoorde hij 14-12 en ja hoor daar hebben we Nick als een konijn uit de hoed van een illusionist scoorde 2x en het werd 16-12. ROG sputterde nog steeds tegen en begon met de moed der wanhoop met een tegen offensief, uit een vrije bal 16-13 en daarna nog 2 doelpunten16-14 en 16-15 .

Zou het toch fout gaan we zaten hem te knijpen maar neen hoor, Nick scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd 17-15 en we konden onze ingehouden adem rustig uitblazen, de punten zijn binnen..

Voor de doelpunten verzamelaars: Nick(7),Wouter(4),Juliën(3),Frank(2) en Manon(1)

a.s. Zaterdag in Zwolle de wedstrijd tegen Sparta, we zijn erbij, u ook?

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×