Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Even voorstellen: Carlijn en Albert

  Even voorstellen: Carlijn en Albert

  Gert-Jan de Vos

  21-03-2022

  Reageer

  Een nieuwe staf vraagt om een kennismaking. Carlijn is voor velen van jullie een nieuw gezicht. Albert zullen de meeste van jullie wel kennen. Graag stellen beide zich via deze weg voor. Uiteraard spreken ze jullie het liefst in de aanloop richting volgens seizoen op een zonninge dag op ons terras.

 • Komend seizoen nieuwe trainers bij Antilopen

  Komend seizoen nieuwe trainers bij Antilopen

  Gert-Jan de Vos

  21-03-2022

  Reageer

  Na dit seizoen zullen Carlijn Vos en Albert Kuijsten bij Antilopen Lancyr-Deelen aan de slag gaan als onze hoofdtrainers.

 • Kom laat je horen!

  Kom laat je horen!

  Lieke Pouwels

  15-03-2022

  Reageer

  Komende zaterdag, 19 maart, speelt de selectie een belangrijke thuiswedstrijd tegen Tilburg en daarvoor kunnen we alle support van Antilopers goed gebruiken. Het 2e start om 14:40 met een wedstrijd tegen Tilburg 2, waarna vervolgens ons vlaggenschip om 16:00 zal spelen tegen Tilburg 1. Naast de wedstrijd van onze selectie kan je zaterdag ook de Kangoeroes zien schitteren als team van de week en zal het G-team in de rust komen schieten en na de wedstrijd van het 1e ook zelf een wedstrijd spelen tegen Spirit om 18:15, blijf hier ook zeker even kijken om het G-team te supporten! De supportersvereniging zorgt zoals elke zaterdag weer voor een mooi aangeklede sporthal, dus het enige dat we nog nodig hebben om er een mooie dag van te maken is een volle Antilopen tribune om de selectie naar de overwinning te helpen! Kom laat je horen en tot zaterdag!

 • Antilopen DOET!

  Antilopen DOET!

  Michel Lerou

  08-03-2022

  Reageer

  De jaarlijkse NL Doet acties staan deze periode op de agenda's van tal van verenigingen. Op deze actiedag wordt eea weer aangepakt, schoongemaakt en verfraaid op en rond de accomodatie.

 • Wij zoeken jou!

  Wij zoeken jou!

  Gert-Jan de Vos

  02-03-2022

  Reageer

  We korfballen alweer alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Gelukkig maar, want dat hebben we ontzettend gemist. Ondertussen kijken wij als club alvast vooruit. Seizoen 2022-2023! Lukt het ons om voor jullie als leden het georganiseerd te krijgen dat er ook daadwerkelijk gekorfbald kan worden?

 • Wij willen door! Denk mee, stap in! - opnieuw gepland

  Wij willen door! Denk mee, stap in! - opnieuw gepland

  Michel Lerou

  01-03-2022

  Reageer

  Op vrijdag 11 maart om 20.00u gaan we graag op herhaling, om in gesprek met elkaar te gaan over onze transitie, als ook de koers.

 • Collectanten gezocht!

  Collectanten gezocht!

  Franny van Woerkom

  26-02-2022

  Reageer

  In de week van 3-9 april wordt er gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport, en we zijn op zoek naar mensen die willen helpen met collecteren. Zowel in Leusden als Achterveld zijn er mensen nodig. De helft van de opbrengst in zowel Leusden als Achterveld is voor Antilopen, dus je zou er ook de club mee helpen!

 • We mogen weer!

  We mogen weer!

  Lieke Pouwels

  18-02-2022

  Reageer

  Na lange tijd is het eindelijk zo ver: we mogen weer met volle tribunes genieten van mooie korfbalwedstrijden! De kantine mag weer volledig open tot uiterlijk 01:00 en we kunnen weer een hoog aantal toeschouwers bij de sportwedstrijden ontvangen, goed nieuws dus. Voor iedereen die de sportaccommodatie binnenkomt geldt wel nog steeds de plicht om een geldige QR-code van de coronacheckapp te laten zien. Na het vertonen van deze QR-code mag je je vrij bewegen binnen de accommodatie en is een mondkapje niet meer nodig. Geef elkaar wel de ruimte!

 • CTB-scan met hulp gemeente Leusden

  CTB-scan met hulp gemeente Leusden

  Michel Lerou

  11-02-2022

  Reageer

  Nadat de zaalcompetitie hervat is, en publiek op de tribune weer welkom is, is het verenigingswerk rond het CTB-scannen ingepland. Vanaf de start van de dag tot aan de laatste wedstrijd in 4 diensten. Deze extra taak legt een belasting op verenigingen en hun kader. Door de gemeente Leusden is dit pro-actief gesignaleerd en heeft opvolging gekregen.

 • OPROEP!

  OPROEP!

  Mirjam Brouwer

  03-02-2022

  Reageer

  Aankomende zaterdag start de nieuwe competitie voor de wedstrijdteams. De competitie voor het breedtekorfbal is al gestart. Het is vanwege de besmettingen, zieken en quarantaineverplichtingen een grote uitdaging om elke week alle teams compleet te krijgen. Afgelopen weekend en ook komend weekend gaan sommige wedstrijden daarom niet door.

 • Eerste45678Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×