Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Gezocht aanvulling technische staf Antilopen

  Gezocht aanvulling technische staf Antilopen

  Gert-Jan de Vos

  19-12-2019

  Reageer

  Na een aantal maanden bij ons actief geweest te zijn als trainer/coach van het 2e team heeft Henri van Holland besloten niet verder te gaan. Henri geeft aan dat het plezier, voor hem een bepalende drijfveer, steeds minder werd door het gebrek aan een inhoudelijke klik met de spelersgroep.

 • Trainingsvrije kerstperiode zaal

  Trainingsvrije kerstperiode zaal

  Technische Commissie

  17-12-2019

  Reageer

  Met het donkerder worden van de dagen en naderen van de kerst staan zaterdag 21 december de laatste wedstrijden op het programma voor 2019.

 • Blinde pool is gewonnen

  Blinde pool is gewonnen

  André Dielissen

  16-12-2019

  Reageer

  Afgelopen zaterdag 14 december is de tweede blinde pool tot uitkering gekomen.

 • Ontwerpwedstrijd voor de jeugd

  Ontwerpwedstrijd voor de jeugd

  Lieke Pouwels

  15-12-2019

  Reageer

  Oproep aan alle jonge creatievelingen binnen de vereniging: De Supporters Vereniging heeft de wens om een echte Antilopen Mascotte te gaan maken. Graag willen wij jullie daarbij betrekken. Wij vragen jullie om een gaaf ontwerp te maken. Hierbij mag je tekenen, verven, knutselen, maar je mag ook digitaal aan het werk. Het maakt niet uit hoe, als je maar een leuk, origineel en flitsend ontwerp maakt Je mag het alleen doen, maar je mag ook met z'n tweeën aan de slag. 

 • Antilopen / Lancyr Deelen verliest van titelkandidaat Achilles

  Antilopen / Lancyr Deelen verliest van titelkandidaat Achilles

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  15-12-2019

  Reageer

  Afgelopen zaterdag moest onze ploeg aantreden tegen Achilles. Aan het begin van de wedstrijd was het direct duidelijk dat de Hagenaren voor de volle buit naar Leusden waren afgereisd. Antilopen liet zich het eerste kwartier volledig overrompelen en keek dan ook na nog geen 10 minuten tegen een schijnbaar onoverbrugbare achterstand aan: 1-9.

 • Wie komt ons helpen bij de jeugdactiviteiten?

  Wie komt ons helpen bij de jeugdactiviteiten?

  Lieke Pouwels

  10-12-2019

  Reageer

  Na zich jaren actief te hebben ingezet voor de jeugdactiviteiten gaat Lonneke helaas stoppen in de jeugdactiviteitencommissie. Lonneke is natuurlijk al jaren actief lid bij de vereniging en hiervoor heeft zij vorig jaar dan ook de Antilopen Ere-speld gekregen. Zoals dus te verwachten zal Lonneke ook nu dus niet stil gaan zitten, maar gaat zij verder met het vormgeven van maatschappelijke stages binnen de vereniging.

 • Antilopen/Lancyr Deelen laat MIA ontsnappen in burenruzie


  Antilopen/Lancyr Deelen laat MIA ontsnappen in burenruzie


  Rianne Schenk

  08-12-2019

  Reageer

  Het vlaggenschip van Antilopen/Lancyr Deelen heeft afgelopen zaterdag nagelaten om MIA op een nederlaag te trakteren. Na een gelijk opgaande eerste helft leken de Leusdenaren in de tweede helft orde op zaken te stellen, maar slaagde er in de slotfase niet om de winst binnen te slepen waardoor na 50 spannende minuten een 19-19 eindstand op het scorebord stond. 

 • Antilopen/Lancyr Deelen toont veerkracht

  Antilopen/Lancyr Deelen toont veerkracht

  Rianne Schenk

  01-12-2019

  Reageer

  Afgelopen zaterdag moest onze ploeg aantreden tegen Noviomagum uit Nijmegen, een voor ons onbekende tegenstander. Na de spectaculaire uitwedstrijd vorige week tegen KVA (30-30) waren de verwachtingen hooggespannen en ging het publiek, door de supportersvereniging (en hoofdsponsor Lancyr Deelen) voorzien van “lasersticks”, er goed voor zitten.

 • Blinde pool

  Blinde pool "helaas" niet uitgekeerd

  André Dielissen

  01-12-2019

  Reageer

  Door de daverende succeswedstrijd van Antilopen 1 is gisteren de Blinde Pool niet uitgeleerd.

 • Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

  Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

  Rianne Schenk

  26-11-2019

  Reageer

  Lancyr Deelen is al 3 jaar hoofdsponsor van onze club. ‘Antilopen-man’ en mede-eigenaar van Lancyr Deelen is Rob de Peuter, tevens één van de drijvende krachten achter onze supportersvereniging. (As. zaterdag kan je weer de nodige leuke extra’s op de tribune verwachten!) Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de man en het bedrijf dat zo belangrijk is voor onze club.

 • Eerste23456Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×