Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Pilot Waardering gecontinueerd

  Pilot Waardering gecontinueerd

  Michel Lerou

  03-07-2020

  Reageer

  Eind januari is om ook ons trainerscorps de waardering te geven die het verdient om 1x of meermaals per week op het veld te staan en clubgenoten de korfbalsport verder bij te brengen als trainer/coach, de pilot gestart met de kantinerekeningen voor iedere trainer. Na anderhalve maand is dat traject tot stilstand gekomen door het CORONA-virus en daarmee staken van de sportieve activiteiten. De feedback die wij omtrent de pilot gehad hebben vanuit zowel trainers als ook overige leden/ouders is hierop in algemene zin positief geweest. 

 • Corona-update per 1 juli

  Corona-update per 1 juli

  Ronald Abbring

  01-07-2020

  Reageer

  Teams van alle leeftijden, dus ook de senioren, kunnen tijdens trainingen en wedstrijden in het veld contact met elkaar maken. Dat geldt voor contact dat nodig is om de sport goed uit te voeren. We mogen dus wel elkaar verdedigen, maar we mogen geen high fives geven bij een doelpunt of een wissel.  
  Bedenk dat de mensen van 18 jaar en ouder na het sporten direct weer 1,5 meter afstand moeten houden, ook in de kleedkamer. Spreid dus het gebruik van de kleedkamers. 

 • Dag van de verenigingswerker op 11 juli 2020

  Dag van de verenigingswerker op 11 juli 2020

  Lieke Pouwels

  29-06-2020

  Reageer

  Antilopen zou niet kunnen bestaan zonder alle fantastische verenigingswerkers die de vereniging draaiende houden. Want waar zouden we zijn zonder al die trainers en de technische commissies die ervoor zorgen dat wij kunnen korfballen? De barmedewerkers die altijd klaar staan voor ons verfrissende drankje na de wedstrijden? Alle ondersteunende verenigingswerkers die zich bezighouden met de financiën, sponsors, communicatie, activiteiten, kamp, materiaal en nog veel meer verschillende onderwerpen? Zonder al deze toppers was Antilopen niet geworden tot de geweldige club die het nu is!

 • Programma in de maand Juli

  Programma in de maand Juli

  Lieke Pouwels

  23-06-2020

  Reageer

  De zomervakantie nadert en dat betekent dat het hoog tijd wordt dat de trainers van alle teams ook een beetje rust krijgen. Ook zijn we erg verheugd dat vanaf 1 juli weer eten en drinken verkocht kan worden in de kantine en we waarschijnlijk gezellig op het terras plaats kunnen nemen na het schieten, hier volgen binnenkort nieuwe protocollen voor. Daarom is er voor alle Antilopers in de maand juli een programma om nog wel lekker te kunnen sporten met elkaar. Lees snel verder om te kijken wanneer jij mag komen!

 • Trainingen vanaf 8 juni

  Trainingen vanaf 8 juni

  Gert-Jan de Vos

  06-06-2020

  Reageer

  We kunnen aan de slag in de nieuwe teams. Je wordt door je nieuwe trainer uitgenodigd om te komen trainen. Geen uitnodiging betekent niet trainen.Lees de geupdate huisregels door, zodat er geen misverstanden ontstaan. Bij twijfel altijd naar de Corona-coördinator (Ronald). 

 • De huisregels in de maand juni

  De huisregels in de maand juni

  Gert-Jan de Vos

  31-05-2020

  Reageer

  We maken met zijn allen gebruik van onze locatie en dat moet op een verantwoordelijke manier gebeuren. Onze huisregels zijn leidend en zijn afgestemd op onze sportaccommodatie. Bij het opstellen houden we ons aan de regels die gemeente Leusden oplegt en zien wij de adviezen uit de protocollen van het KNKV en het NOC*NSF als een leidraad.

 • De zomer vier je bij Antilopen

  De zomer vier je bij Antilopen

  Gert-Jan de Vos

  31-05-2020

  Reageer

  Op vakantie in je eigen achtertuin? Antilopen zorgt dat iedereen kan blijven korfballen deze zomer. Wij willen als club jullie de kans geven, nu de regels wat soepeler worden, in de maanden juni en juli lekker te kunnen korfballen. De gehele jeugd kan zelfs alweer aan de slag in partijvorm. We gaan het seizoen dus iets verlengen. Belangrijk om de nieuwste versie van de huisregels nog eens door te nemen.

 • Opstelling Jeugd / definitieve versie met trainers

  Opstelling Jeugd / definitieve versie met trainers

  Technische Commissie

  29-05-2020

  Reageer

  Toelichting opstelling Jeugd.

  Het maken van de B en C teams was een uitdaging. Door een aantal spelers vervroegd over te laten gaan naar de B, zijn we tot een gebalanceerde opstelling gekomen.
  Nog voor de zomerstop zullen we de B1, B2 en C1 kiezen. De spelers krijgen nog uitleg hoe en wanneer we dit gaan doen.
  Op dit moment hebben we leuke aanwas in de E en F. We starten op het veld met 3 E teams en 1 F team en een F instroom groep. In de zaal komt er een F2.
   

 • * UPDATE* Voorlopige opstelling senioren en A-jeugd

  * UPDATE* Voorlopige opstelling senioren en A-jeugd

  Technische Commissie

  29-05-2020

  Reageer

  Toelichting bij de voorlopige opstelling. 

  Voor senioren 1 t / m 5 hebben de PTC (1-2) en SJTC (3-4-5) gekeken naar ieders kwaliteiten. Hiermee zijn we gekomen op deze voorlopige opstelling voor deze teams.
   

 • Eerste23456Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×