Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Beekdal leerlingen aan de slag bij Antilopen en LHV!

  Beekdal leerlingen aan de slag bij Antilopen en LHV!

  Rianne Schenk

  15-12-2020

  Reageer

  Jullie hebben wellicht al meerdere berichten gelezen over het Match & Work project, waarbij Antilopen en LHV van het Sportcomplex Buiningpark een dagbesteding locatie (wilden) vormen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is dat wegens allerlei redenen, waaronder corona, steeds een lastiger verhaal gebleken. Maar gelukkig is er sinds enkele weken tóch elke dinsdag een groepje mensen aan de slag die allerlei klussen uitvoeren, waar wij bij Antilopen heel blij mee zijn!*

 • Update trainen nav de persconferentie op 14 december

  Update trainen nav de persconferentie op 14 december

  Lieke Pouwels

  14-12-2020

  Reageer

  We hebben kennisgenomen van de op maandagavond 14 december aangekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze hadden opnieuw gevolgen voor het sporten. Terwijl we op de uitwerking vanuit het NOC*NSF en het KNKV wachten, hebben wij het volgende besloten:

 • Oliebollen ophalen 19 december

  Oliebollen ophalen 19 december

  Gert-Jan de Vos

  12-12-2020

  Reageer

  Arjan gaat aanstaande zaterdag aan de slag om overheerlijke oliebollen te bakken. Voor iedereen die de oliebollen heeft besteld staan ze vanaf 15:00 uur klaar bij de kantine.

 • 2e zaaltraining zaterdag senioren geschrapt

  2e zaaltraining zaterdag senioren geschrapt

  Michel Lerou

  10-12-2020

  Reageer

  Op basis van de laatste persconferentie en de ontwikkelingen (of gebrek daaraan) omtrent sport, en de aankondiging van KNKV dat nu wordt uitgegaan van start zaalcompetitie niet eerder dan zaterdag 30 januari 2021 is besloten: Geen zaaltrainingen voor senioren tussen 17 en 19u op zaterdag. De interesse om op deze tijdstippen te trainingen blijkt tot heden minimaal te zijn. De hal heeft zelfs leeggestaan om momenten. In de kerstperiode heroverwegen we de in te huren zaaluren op basis van de ontwikkelingen richting 30 januari. Indien er sporttechnische ideeen zijn, richting je tot de TCs.
 • Decemberactie: Borrelbox en Kaasplateau

  Decemberactie: Borrelbox en Kaasplateau

  Gert-Jan de Vos

  02-12-2020

  Reageer

  De volgende decemberactie is in gang gezet. In samenwerking met kerverse sponsor Renkema Kaas kunt u onze club financieel ondersteunen en ondertussen genieten van diverse lekkernijen.

 • Online pepernotenbingo B en C

  Online pepernotenbingo B en C

  Lieke Pouwels

  30-11-2020

  Reageer

  Komende vrijdag, 4 december, is er voor alle B en C-jeugd een gezellige online pepernotenbingo. De bingokaarten zullen deze week op de training worden uitgedeeld door de JAC en vervolgens kan je dan vrijdag vanaf 19:30 meestrijden om de leuke bingoprijzen die de Sint dit jaar heeft geregeld voor jullie! Online meedoen kan via de volgende zoomlink:

 • Sinterklaas Speurtocht

  Sinterklaas Speurtocht

  Jantine Treurniet

  30-11-2020

  Reageer

  Lieve kinderen van Antilopen,

  Mijn pieten zijn de afgelopen tijd hard voor jullie aan het werk gegaan. Ze hebben verschillende afbeeldingen opgehangen bij leden van Antilopen. Door heel Leusden zijn ze verspreid, zodat jullie kunnen kijken waar mijn Pieten allemaal langs zijn geweest. Nu ik niet meer te vaak langs mag komen mis ik jullie natuurlijk erg. Ik hoop dat jullie zoveel mogelijk van de afbeeldingen kunnen vinden, zodat jullie weten dat ik jullie mis. Als je er veel hebt gevonden, mag je dit best even naar de sint mailen. Dit kan naar jac@antilopen.nl. Dan sturen zijn het op naar mij en kan ik ervan genieten.

 • 12 december: Online muziekbingo

  12 december: Online muziekbingo

  Lieke Pouwels

  29-11-2020

  Reageer

  Zet je speakers maar alvast aan, want op zaterdag 12 december is het tijd voor een online muziekbingo! Ga met jouw team de strijd aan tegen de andere teams en zorg ervoor dat jullie als eerste alle liedjes van de bingokaart hebben afgestreept. 
   
   
  De online muziekbingo begint op zaterdag 12 december om 20:30. Als je mee wilt doen moet je je opgeven via jac@antilopen.nl. Dan krijg je vervolgens van de activiteitencommissie de bingokaart en de link naar de online zoom-meeting toegestuurd, waar we om 20:30 zullen beginnen met de bingo.
   
  Zet het alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent, want dit swingende evenement wil je natuurlijk niet missen!
   
   
   
 • Renkema Kaas – nieuwe shirtsponsor KC Antilopen

  Renkema Kaas – nieuwe shirtsponsor KC Antilopen

  Laura Honders

  28-11-2020

  Reageer

  Per 1 januari 2021 zal Renkema Kaas als sponsor op de shirts van Antilopen S3 te zien zijn. Althans, zodra we weer wedstrijden mogen spelen. De huidige pandemie weerhoudt het familiebedrijf er niet van KC Antilopen financieel te ondersteunen. Als sponsorcommissie en Antilopenlid kunnen we natuurlijk alleen maar heel trots zijn dat er bedrijven zoals Renkema kaas zijn die in deze lastige tijd de club willen steunen.

 • Sint vraagt om Hulp

  Sint vraagt om Hulp

  Jantine Treurniet

  24-11-2020

  Reageer

  Beste Leden,

  Ook dit jaar zat de Sint weer te denken,
  Wat kon hij de jeugd van Antilopen dit jaar schenken.

  De Sint heeft een goed idee,
  maar zoekt hierbij hulp, doet u mee?

  De sint wil graag een speurtocht opzetten,
  zodat de kinderen door heel Leusden op moeten letten. 

  Daarom komt nu de vraag,
  zou u deze afbeelding achter u raam willen hangen, morgen of vandaag?

  Het liefst zo groot mogelijk of misschien gewoon tien,
  zodat het in ieder geval goed is te zien.


  U zou de sint ongelofelijk helpen,
  en daarmee ook de kangoeroes vroeger nog welpen. 

  Groetjes,

  Sint en Piet

  Hieronder de genoemde afbeelding:


   

 • Eerste23456Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×