Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Fijne feestdagen

  Fijne feestdagen

  Eline Huijzendveld

  24-12-2018

  Reageer

  Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen!

 • Trainingen tijdens de kerstvakantie

  Trainingen tijdens de kerstvakantie

  Technische Commissie

  18-12-2018

  Reageer

  Tijdens de kerstvakantie zijn er geen trainingen voor iedereen. Vanaf dinsdag 8 januari starten de trainingen weer in beide sporthallen.

 • Oud Papier (21-23 december)

  Oud Papier (21-23 december)

  Rein van Soest

  18-12-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Traditioneel is er veel oud papier in december dus ik hoop dat jullei de moeite willen nemen om het in de container te gooien.

 • 26 januari: Winter Wonderland

  26 januari: Winter Wonderland

  Lieke Pouwels

  17-12-2018

  Reageer

  Het is alweer even geleden, maar het is toch echt weer tijd voor een fantastisch Antilopen gala. En daarom presenteren wij u: Winter Wonderland!

 • Save the date: Algemene vergadering 18 januari 2019

  Save the date: Algemene vergadering 18 januari 2019

  Eline Huijzendveld

  17-12-2018

  Reageer

  De Algemene Vergadering met als thema de invulling van de bestuursposten wordt gehouden op vrijdagavond 18 januari 2019. Noteer deze datum alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

 • Antilopen 3; met het bord op schoot

  Antilopen 3; met het bord op schoot

  Ron Hoebe

  15-12-2018

  Reageer

  Uw verslaggever kon deze zaterdag helaas niet afreizen naar Putten voor de kraker van Antilopen 3 tegen mededegradatiekandidaat De Meeuwen 3. Zijn eega had de hele dag cursus in Gouda gehad en zei “ik vind het wel gezellig als je thuis bent ..”. Maar niet getreurd want ook de edele korfbalsport gaat met haar tijd mee en onze helden zijn tegenwoordig ook rechtstreeks in de cloud te bewonderen. Surf naar het Antilopen 3 virtual reality kanaal op Ziggo Sport, zet je augmented reality bril en je bent live getuige van de verrichtingen van onze roodzwarte helden. Gewoon met het bord op schoot, ouderwets gezellig maar dan in een nieuw cyberjasje.

 • Veilig de weg op; Jeugdsponsor Ottenschot deelt uit!

  Veilig de weg op; Jeugdsponsor Ottenschot deelt uit!

  Rianne Schenk

  15-12-2018

  Reageer

  De ‘donkere dagen’ zijn al weer even aan de gang en houden met de winter nog op komst ook nog wel even aan. Maar dat weerhoudt ons er niet van om door weer en wind, bij daglicht of in het donker de straat op te gaan. Fietsen naar school of naar de korfbaltraining, met de hond een blokje om, snel een boodschap doen... Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig(er) op bestemming aan komt, heeft onze jeugdhoofdsponspor Ottenschot een speciaal kadootje voor elk Antilopen jeugdlid geregeld: een duo-lampje. Voor aan je fiets, je sporttas of je jas; zolang je er maar voor zorgt dat je goed zichtbaar wordt voor andere weggebruikers.

 • Grote Clubactie 2018!

  Grote Clubactie 2018!

  Franny van Woerkom

  13-12-2018

  Reageer

  Allereerst wil ik alle jeugdleden van de C t/m de F teams bedanken die dit jaar weer ontzettend hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen en daarmee geld op te halen voor onze mooie vereniging. Ook dit jaar zijn er een aantal prijswinnaars die we in het zonnetje willen zetten.

 • Klussers met 2 rechterhanden gezocht voor zaterdagochtend 15 december!!

  Klussers met 2 rechterhanden gezocht voor zaterdagochtend 15 december!!

  Bert vanden Oever

  06-12-2018

  Reageer

  Handige aanpakkers (2/3 is meer dan voldoende!) gezocht voor een eenmalige klus! Samen met LHV willen wij het schoonmaak hok opnieuw inrichten en voorzien van planken langs de muur. Daarnaast willen we alle schoonmaak materialen en middelen nakijken, uitzoeken en waar nodig herstellen. Dus wie heeft er tijd en zin om ons te helpen hiermee? 

 • Bestuursbezetting – inloop momenten voor gesprek met bestuur

  Bestuursbezetting – inloop momenten voor gesprek met bestuur

  Eline Huijzendveld

  03-12-2018

  Reageer

  Zoals aangegeven tijdens de jaarvergadering starten we dit jaar als bestuur met een belangrijke oproep aan de vereniging. Binnen het bestuur en binnen het dagelijks bestuur zijn een flink aantal posities niet vervuld. Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt bestuursfuncties te vervullen en we zijn teleurgesteld en genoodzaakt te laten weten dat we dit jaar starten met een bestuur dat beneden de vijf is gedaald.

 • Eerste23456Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×