Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • KorfbalMasterz! Wie heeft het nog niet gehaald???

  KorfbalMasterz! Wie heeft het nog niet gehaald???

  Loes Meijs

  18-04-2019

  Reageer

  Voor 1 september 2019 moeten alle senioren en A-junioren hun korfbalMasterz gehaald hebben. In het najaar hebben als flink wat junioren het (soms met hulp) gehaald, maar nog niet iedereen. Daarom organiseren we weer een avond om met elkaar je diploma te halen.

 • Henri van Holland nieuwe trainer/coach Antilopen 2

  Henri van Holland nieuwe trainer/coach Antilopen 2

  Technische Commissie

  17-04-2019

  Reageer

  De PTC is blij te kunnen melden dat zij het vertrek van Albert kunnen invullen volgend seizoen. Henri van Holland zal de nieuwe trainer/coach zijn van Antilopen 2 en zal Maarten en Irene ook ondersteunen. De PTC is blij dat Henri voor Antilopen heeft gekozen en gelooft dat hij de selectie een positieve impuls gaat geven. 

 • Voorverkoop plantenactie.

  Voorverkoop plantenactie.

  Arjan Verschoor

  17-04-2019

  Reageer

  Plantenactie KC Antilopen. Net als voorgaande jaren houd KC Antilopen weer een plantenactie. Het is mogelijk om voortijdig planten te bestellen. Hieronder vind u onder voorbehoud ons assortiment. > De planten worden op 10 mei geleverd in Leusden. > Bestellingen kunt u tot 8 mei mailen naar: plantenactie@antilopen.nl > Vermeld u dan naam, adres, telefoonnummer, tijd dat u aanwezig bent om de planten af te leveren . U krijgt altijd een bevestiging van uw bestelling Geranium 2,50 per stuk 5 voor 11,00 Hanggeranium 2,50 per stuk 5 voor 11,00 Lobelia wit / blauw 1 euro per stuk, 6 stuks 5 euro Petunia 1 euro per stuk, 6 stuks 5 euro Vlijtig liesje 1 euro per stuk, 6 stuks 5 euro Verbena 1 euro per stuk, 6 stuks 5 euro Nicotiana 1 euro per stuk, 6 stuks 5 euro Sanvitalia 2 euro per stuk Sceavola 2 euro per stuk Solanum 3 euro per stuk

 • Voldoende gefloten om sportieve sanctie te voorkomen

  Voldoende gefloten om sportieve sanctie te voorkomen

  Jack den Heijer

  12-04-2019

  Reageer

  Het zaalseizoen zit er weer op. Tijd om de stand van zaken op te maken mbt de scheidsrechterszaken.

 • Succesvol schoolkorfbaltoernooi!

  Succesvol schoolkorfbaltoernooi!

  Rik S├Ąttler

  12-04-2019

  Reageer

  Bijna 50 teams, met zo'n 240 kinderen hebben afgelopen woensdag en donderdag meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi.

 • Wijkindeling plantenactie 10 mei!

  Wijkindeling plantenactie 10 mei!

  Arjan Verschoor

  12-04-2019

  Reageer

  Hierbij alvast de wijkindeling voor de planteactie van vrijdag 10 mei! Houd deze datum vast vrij in de agenda!

 • Clubhuis open zaterdag 5 april en zondag 6 april, oefenwedstrijden en turnwedstrijden.

  Clubhuis open zaterdag 5 april en zondag 6 april, oefenwedstrijden en turnwedstrijden.

  Ramon Eijnthoven

  05-04-2019

  Reageer

  Komend weekend vinden er in de sporthal van het "Sportcentrum Buiningpark" turnwedstrijden plaats. Het gaat hierbij om de landelijke finales dames (2e en 3e divisie) welke door de KNGU in samenwerking met impala worden georganiseerd. Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 8:50 en duren tot 20:15 en op zondag beginnen ze ook om 8:50 maar eindigen dan om 18:15.  De pupillen beginnen daarna de jeugd, junioren en tenslotte de senioren. Je kan de westrijden bekijken maar zal hiervoor dan wel entree moeten betalen, personen tot en met 12 jaar € 3,- en boven de 12 jaar € 5,-. Team clubhuis van KC Antilopen zal gedurende de wedstrijden ervoor zorgen dat deelnemers en bezoekers bij ons terecht kunnen voor een hapje en drankje. Reken erop dat het,met name in de ochtend, druk kan zijn qua parkeren. Morgen zijn er op het veld ook 3 oefenwedstrijden; de A1 om 11:00 uur, het 5e om 13:00, en het 6e om 14:15. Ook voor deze sporters en publiek staat het team Clubhuis uiteraard klaar om ze van dienst te zijn met een hapje en drankje ! Zondag wordt het ook een mooie dag dus ben je overdag in de buurt kom gerust naar het clubhuis om te genieten van heerlijke verse koffie,een drankje of een ijsje.

 • Walter Maas volgend jaar teammanager selectie Antilopen.

  Walter Maas volgend jaar teammanager selectie Antilopen.

  Technische Commissie

  05-04-2019

  Reageer

  De PTC is blij te kunnen melden dat de Walter Maas volgend seizoen de functie van teammanager gaat invullen. De trainersstaf en PTC zien in Walter een goede aanvulling binnen de staf. Walter kent de klappen van de zweep, hij is in het verleden al jaren teammanager geweest bij de selectie, maar Walter is al jaren actief in diverse functies binnen Antilopen.

 • Verrassing van Bol.com

  Verrassing van Bol.com

  Rein van Soest

  04-04-2019

  Reageer

  Het is al wel eens gemeld maar ik denk dat velen er vaak niet meer bij stil staan. Als je iets besteld bij Bol.com en je gaat via de website van Antilopen (https://www.antilopen.nl/ci/webshops-) naar de website van Bol.com dan krijgt de club daar geld voor. Gelukkig is niet iedereen dit vergeten want vandaag kregen we bericht van Bol.com dat we ruim € 45,00 krijgen overgemaakt. Er zit 1 grote aankoop tussen. Fijn dat deze is besteld via de link van onze site; BEDANKT!

 • Eerste23456Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×