Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Just married! Antilopen en Muta sport geven elkaar een 5-jarig ja-woord

  Just married! Antilopen en Muta sport geven elkaar een 5-jarig ja-woord

  Laura Honders

  21-11-2020

  Reageer

  Antilopen heeft in Muta sport een partner gevonden voor de komende 5 jaar! In een exclusieve deal hebben de Leusdense korfbalclub en kledingspecialist voor sportend Nederland afgesproken dat Antilopen Muta kies voor al haar korfbalgerelateerde materialen. Het in 1996 ontstane Friese bedrijf is geen onbekende van Antilopen. Zo is ons mooie Antilopenshirt in samenwerking met Muta gerealiseerd en wordt ook alle sponsorkleding door het bedrijf bedrukt!

 • Inleveren boekjes Grote Club Actie *LAATSTE WEEK*

  Inleveren boekjes Grote Club Actie *LAATSTE WEEK*

  Franny van Woerkom

  19-11-2020

  Reageer

  Beste jeudgleden,

  De laatste week gaat na het weekend in om de boekjes van de Grote Club Actie in te leveren. De doos waar ze in mogen staan inmiddels op het tassenrek tussen de kantine en de sporthal. Mochten de kinderen hem niet kunnen vinden, graag de boekjes aan de trainers geven.

 • Feestmaand december: Oliebollenactie

  Feestmaand december: Oliebollenactie

  Lieke Pouwels

  16-11-2020

  Reageer

  In de feestmaand bieden wij onze leden de mogelijkheid de club financieel te steunen. Hiervoor hebben wij een aantal leuke en lekkere acties bedacht door de hele maand december, te beginnen met de oliebollen actie! Bestel snel de lekkerste oliebollen van het land. Arjan Verschoor bakt de heerlijke oliebollen al vele jaren met zijn werk bij Bartimeus en zal ze dit jaar voor Antilopen bakken. Lees hieronder snel verder hoe jij deze oliebollen kan bestellen:

 • Toch nog een potje gevonden

  Toch nog een potje gevonden

  Gerke Haalboom

  13-11-2020

  Reageer

  Gelukkig moet ik terugkomen op mijn eerdere bericht dat het potje met geld van de SV leeg is. Onze "social" man binnen de SV is een samenwerking aangegaan met Jopie Parlevliet. Zij heeft belangeloos haar medewerking verleend aan het maken van een videoclip. Check onze eigen supportersverenigings facebook pagina.

 • In huidige tijden is sponsoring van groot belang voor amateursportverenigingen

  In huidige tijden is sponsoring van groot belang voor amateursportverenigingen

  Laura Honders

  12-11-2020

  Reageer

  Het is nog maar een paar weken geleden. Antilopen A2 speelde op zaterdagochtend nog zijn voorlopig laatste wedstrijd. Na de wedstrijd werden foto’s gemaakt met sponsor Jan Kleine Rijopleidingen (https://www.kleine-rijopleidingen.nl/). De rijschoolhouders, die twee Antilopenteams van mooie shirts voorziet zijn trots op het feit dat ze een bijdrage kunnen leveren aan sportende jeugd in Leusden. En voor KC Antilopen zijn de sponsorbijdragen extra welkom in tijden dat er geen kantineomzet is en wel kosten gemaakt worden door de vereniging. Kortom, een goed moment om ook de sponsor nog even in het zonnetje te zetten!

 • OMA vind het goed

  OMA vind het goed

  Gerke Haalboom

  11-11-2020

  Reageer

  Helaas zijn we maar al te goed bekend geworden dit jaar met de woorden: Corona en OMT. Het OMT (Outbreak Management Team) adviseert Rutte & Co. De beslissingen die daar genomen worden hebben direct invloed op hoe wij nu ons leven kunnen beleven. Ze hebben invloed over of we nog wel na ons werk/school kunnen gaan. Ook of wij van ons geliefde sport kunnen genieten. Hetzij zelf doen of op de tribune zitten. Misschien zelfs wel een bar dienst draaien. Het OMT adviseert in grote lijnen. Wat heeft dat te maken met onze geliefde club KC Antilopen? 

 • Geslaagde digitale Avond van Antilopen op 6 november

  Geslaagde digitale Avond van Antilopen op 6 november

  Cindy Goedknegt

  10-11-2020

  Reageer

  Afgelopen vrijdag was het tijd voor de Avond van Antilopen. De corona-maatregelen vragen niet alleen om creatieve oplossingen als het aan komt op sporten, ook onze Avond van Antilopen moest iets worden aangepast. Daarom vond deze voor het eerst online plaats.

  Dank aan alle leden die om 8 uur klaar zaten om vanaf hun eigen bank te luisteren naar, en input te geven aan, het bestuur! 

 • Supportersvereniging VS Corona 1-0

  Supportersvereniging VS Corona 1-0

  Gerke Haalboom

  10-11-2020

  Reageer

   

  Net als jullie had ik mij alweer verheugt op een leuk zaalseizoenSnel nog een hap eten naar binnen werken en dan opweg naar de tribune. De tribune waar al de gehele dag gelachen word van blijdschapEen mooi doelpunt bij de E2 of een frommelbal bij de A2 of.... of... Hier en daar misschien ook een traantje. Net niet gewonnen of een (misschien terechte?) afgekeurde goal.  

  De tribune. Staat er nog maar pas. Wat zal de tribune zeggen over pak een beet 31 jaarZaalseizoen 20-21. Dat was m’n een jaar.

  Terug naar oktober 2020. Ik laat mijn schaatsen in het vet. Net als de 20 jaar ervoor. Maar ik heb alwel de laser uit het vet (afgestoftgehaaldEen verzoek van het bestuur. Of wij de jaar vergadering konden aanvullen met graphics via de laser. Ja hoor.......Dus niet.

  Hoe nu verder? De SV blijft ook in Corona tijd bezig voor al haar ledenGeen tegenstander of scheidsrechter krijgt de SV eronder. OOK de Corona niet. Na de warme sjaal en de douchegel presenteert de SV het ledencadeau voor dit jaar en wat kan dat anders zijn dan:

   

  MONDKAPJE met ANTILOPENLOGO

   

   

  Hoe mooi kan het zijn als we weer de tribune op mogen om te gaan kijken bij de F1 of bij de Kangaroes of..... Wanneer we weer welkom zijnEen tribune vol met blijde gezichten verscholen achter een en het zelfde mondkapje.

  Hoe kom je in het bezit van een Antilopen mondkapje

  Hou de Antilopen site deze week in de gaten. Later deze week meer bekend over hoe we de mondkapjes gaan uitdelen aan onze SV leden. 

   

 • Wie helpt mee herstellen tribune??

  Wie helpt mee herstellen tribune??

  Jack den Heijer

  09-11-2020

  Reageer

  De meeste zullen wel gezien hebben dat de tribunes langs het Antilopenveld in slechte staat zijn. Ze kunnen op dit moment zelfs niet gebruikt worden. Zaterdag as. wordt de eerste van de beide tribunes hersteld. Hiervoor kunnen we nog wel een aantal handjes gebruiken.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×