Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Declaraties inleveren

  Declaraties inleveren

  Rein van Soest

  14-06-2018

  Reageer

  Het seizoen nadert zijn einde en binnenkort gaan we de financiële balans opmaken. Daarvoor is het van belang dat we alle kosten voor het seizoen 2017/2018 in beeld hebben. Als je kosten hebt gemaakt voor de vereniging die je nog niet hebt gedeclareerd doe dat dan snel. Voor 30 juni willen we alle declaraties hebben ontvangen om ze te kunnen verwerken voor sluiting van het boekjaar.

 • Verenigingswerk doen we samen!

  Verenigingswerk doen we samen!

  Eline Huijzendveld

  11-06-2018

  Reageer

  Al jaren wordt het verenigingswerk bij Antilopen door dezelfde vrijwilligers uitgevoerd. Gevolg: veel werk wordt door een kleine groep mensen gedaan. Ook wordt er momenteel het uitvoeren van verenigingswerk een groot beroep gedaan op de spelende leden A-B-Senioren.

  Een paar jaar geleden zijn we gestart met het vrijwilligersbeleid en is als eerste stap de structuur van de verenging in kaart gebracht. Daarbij is de nieuwe visie “Succes maken we samen” ingevoerd. Er zijn toen meer leden en ouders actief geworden binnen de vereniging!

  En met de komst van de sporthal ontstaat de situatie waarin we het vrijwilligersbeleid verder door hebben ontwikkeld. De nieuwe plannen maken onderdeel uit van het “Beleidsplan Antilopen Is Meer 2017-2022”, welke is besproken en aangenomen is door de ledenvergadering in januari tijdens de Avond van Antilopen.

 • DE OUDE A 1 TEGEN DE NIEUWE A 1

  DE OUDE A 1 TEGEN DE NIEUWE A 1

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  10-06-2018

  Reageer

  Na vrijdagavond aanwezig te zijn geweest bij het recreantentoernooi  van MIA waar de sfeer goed was en het enthousiasme groot en soms ook  het verschil van spel, zaterdag dan de "wedstrijd van Oud A 1 tegen de Nieuwe A 1"of anders gezegd de äfscheidswedstrijd  van Tygo"wat zal het worden? Zal het oude team laten zien waar ze eigenlijk toe instaat zijn of laten ze de eer aan het Nieuwe A 1, we zullen zien! Onder leiding van scheidsrechter Paul Ockerse moest het bewijs worden geleverd. In het begin ging het van een leie dakje en stond het algauw 7-2 voor de oude ploeg maar ook het nieuwe team begon te scoren en was dat leuk om te zien dat zij zich niet lieten intimideren en bij de rust stond het 17-9 voor de oude ploeg. Na de rust en de stand 18-9 begon het nieuwe team langzamerhand meer te scoren maar het lukte niet om aansluiting te krijgen en kon het oude team verder uitlopen tot 27-16 waardoor de einduitslag op 28-17 kwam.

 • Help mee het speeltuintje opknappen!

  Help mee het speeltuintje opknappen!

  Lisa ter Maten

  06-06-2018

  Reageer

  Aankomende zaterdag (9 juni) gaat Erwin Offereins aan de slag om het speeltuintje op te knappen. Hier heeft hij vier paar extra handen voor nodig. Wil jij Erwin drie uurtjes komen helpen zodat alle kinderen weer een mooie plek krijgen om te spelen? Wij zorgen voor gereedschap, koffie en gezelligheid! Opgeven kan bij Jelle van Santen via jelle.santen@gmail.com.

 • Club- en Sponsor kleding inleveren voor alle Trainers/coaches/aanvoerders en selectieleden

  Club- en Sponsor kleding inleveren voor alle Trainers/coaches/aanvoerders en selectieleden

  Bert vanden Oever

  06-06-2018

  Reageer

  Het seizoen is weer bijna ten einde en dat houdt in dat jullie als trainer, coach van onze jeugploegen, aanvoerder van de seniorenteams en als selectiespeler van onze vlaggeschepen weer de kleding mogen inleveren. Dit jaar zal dit verzorgd worden door Micha ( van Dijk) en mijzelf ( Bert) verzorgd worden, met hulp van Jasper (van Dijk) en Lotte (de Ridder) .  Wanneer kan je terecht? In de maand juni iedere woensdag, tot en met de slotdag  op de zaterdagen ( dus 9 en 16 juni) Schiet een van ons aan en draag je spullen over. Kan jijzelf of een ander teamlid nu niet? Neem dan contact op met mij op, leg uit waarom dit niet op de geplande momenten lukt en we plannen samen een ander moment.

 • Invulling ledenadministratie

  Invulling ledenadministratie

  Cindy Goedknegt

  05-06-2018

  Reageer

  Tot voor kort had ik naast de secretaristaken ook het ledenbeheer in mijn takenpakket. Per heden zal Arjenne Sattler de ledenadministratie van mij overnemen. Zij is de moeder van Noa (D2) en Vince (F1) en getrouwd met Rik (recreanten). Alle wijzigingen en vragen wat betreft je lidmaatschap kun je aan haar doorgeven door een mail te sturen naar ledenadministratie@antilopen.nl.

  De secretaristaken zal ik blijven uitvoeren en mij kun je, net als voorheen, bereiken via secretaris@antilopen.nl.

  Cindy Robbertsen-Goedknegt
  Secretaris

 • Laatste veldwestrijd A1

  Laatste veldwestrijd A1

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  04-06-2018

  Reageer

  De eerste helft van deze wedstrijd was leuk om te zien, natuurlijk zult u wel zeggen want in de 1ste minuut scoorde Anna het eerste doelpunt1-0.. Maar eigelihjk moet ik beginnen met de opstelling die was maar op 1 plaats anders omdat Hester er niet was en Jantine haar plaats mocht innemen.

 • KorfbalMasterz nog niet gehaald?

  KorfbalMasterz nog niet gehaald?

  Loes Meijs

  02-06-2018

  Reageer

  Zoals julle wel gehoord hebben, moeten alle spelende senioren en A-jeugd voor 1 september 2018 hun KorfbalMasteerz gehaald hebben. Een deel van de spelende leden hebben dat echter nog niet gedaan. Daarom is vrijdag 15 van 19.30 tot 22.00 uur de kantine open en zal Jack jullie 'helpen' je KorfbalMasterz te halen! Dus, je KorfbalMasterz nog niet gehaald, en geen zin om het in de vakantie alleen te doen, kom 15 juni naar de kantine!

 • Indexering Contributie

  Indexering Contributie

  Rein van Soest

  29-05-2018

  Reageer

  Het bestuur heeft besloten om de contributiebedragen met ingang van het nieuwe seizoen te indexeren met 2%. Afgelopen jaren hebben we de stijgende kosten kunnen bekostigen uit meevallers op andere posten. Voor komend seizoen, mede door de uitgesproken ambitie in het beleidsplan, is deze ruimte er niet.

 •  < 1 2 3 4 5 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×