Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Irene Veenendaal en Joyce Ockerse staan ook volgend seizoen voor de selectie

  Irene Veenendaal en Joyce Ockerse staan ook volgend seizoen voor de selectie

  Dennis Lijnsveld

  27-01-2021

  Reageer

  Korfbalclub Antilopen/Lancyr Deelen, Irene Veenendaal en Joyce Ockerse zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. Het seizoen mag voor een groot gedeelte als verloren worden beschouwd. Echter moeten we vooruit blijven kijken naar volgend seizoen en optimistisch blijven over de nieuwe start van een nieuw seizoen. We zijn daarom erg blij dat Irene en Joyce hebben aangegeven volgend seizoen nog een jaar voor de groep te willen staan. 

 • De jeugd (t/m de B) mag weer trainen!

  De jeugd (t/m de B) mag weer trainen!

  Anna Vermeer

  23-01-2021

  Reageer

  Lieve allemaal, na weken zonder het geliefde korfbal is het eindelijk zover: de jeugd mag weer gaan trainen!

 • Opbrengst Zonnepanelen

  Opbrengst Zonnepanelen

  Rein van Soest

  21-01-2021

  Reageer

  Eind juli 2020 heeft Stichting Clubgebouw Buiningpark in samenwerking met beide clubs en de gemeente 96 zonnepanelen geplaatst. De opbrengst over de eerste periode is nu bekend.

 • BESTUURSBESLUIT - TIJDELIJK GEEN CONTRIBUTIE-INNING

  BESTUURSBESLUIT - TIJDELIJK GEEN CONTRIBUTIE-INNING

  Michel Lerou

  19-01-2021

  Reageer

  Over de maanden januari en februari zal GEEN contributie worden geïncasseerd. Hoe zijn we tot dit besluit gekomen?

 • Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

  Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

  Lieke Pouwels

  18-01-2021

  Reageer

  Ben jij na het lezen van het voorstellen van Franny als clubmanager financiën enthousiast geworden en zie jij het misschien wel zitten om je ook op deze manier in te zetten voor de vereniging? Dan is dit jouw geluksdag, want wij zijn hard op zoek naar een nieuwe clubmanager ledenmanagement. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder...

 • Update trainen in januari

  Update trainen in januari

  Laura Honders

  06-01-2021

  Reageer

  Naar aanleiding van de maatregelen die op dit moment gelden is er besloten dat we nog niet gaan starten met trainen. De sporthal blijft gesloten en de mogelijkheid om buiten op het veld de trainingen te hervatten blijkt op dit moment logistiek niet haalbaar, bovendien zijn deze temperaturen ook niet prettig voor een veldtraining. Wij wachten de volgende persconferentie af van 12 januari om te kijken vanaf welk moment wij weer kunnen gaan trainen. Mocht hier meer duidelijkheid over zijn, dan horen jullie dat natuurlijk direct. Voor nu: blijf gezond en hopelijk zien we jullie snel weer!

 • Wie doet wat @Antilopen? Voorstellen Clubmanager Financiën

  Wie doet wat @Antilopen? Voorstellen Clubmanager Financiën

  Zoé Fransen

  05-01-2021

  Reageer

  De afgelopen jaren is er een hoop veranderd binnen Antilopen, een nieuw bestuur, een nieuwe verenigingsstructuur. Maar wie doet nu eigenlijk wat? En bij wie kan je terecht als je vragen hebt omtrent de kantine, ledenwerving of de coronamaatregelen? De komende weken nemen we je mee en introduceren we de huidige clubmanagers van Antilopen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Én de belangrijkste vraag; wat vinden ze zo fijn aan onze club?

 • Oud papier in Nieuwe jaar weer inleveren

  Oud papier in Nieuwe jaar weer inleveren

  Michel Lerou

  28-12-2020

  Reageer

  In verband met de jaarwisseling en de reeds uitgepakte kerstkado's zitten de papiercontainers vol en staan buiten bereik opgeborgen. Op vrijdag 8 januari worden deze geledigd, en zijn nadien weer te vullen met oud papier. Even opslaan in de schuur dus. Alvast dank voor jullie oud papier, hetgeen een leuke bijdrage voor de club brengt.

 • Fijne feestdagen namens het bestuur en de clubmanagers!

  Fijne feestdagen namens het bestuur en de clubmanagers!

  Laura Honders

  24-12-2020

  Reageer

  Lieve leden, vrienden en volgers van Antilopen, 

  2020 was een jaar voor in de boeken. Nooit eerder stonden we zo weinig op het veld. De kantine was leeg en op de accomodatie was het stil, als we met elkaar de velden op mochten was dat onder allerlei voorwaarden. Hopelijk wordt 2021 een sportiever jaar, waarin we weer lekker samen een balletje kunnen gooien en elkaar weer wekelijks treffen op of langs het veld. Voor nu vanuit de huiskamers (en een lege kantine) van onze bestuursleden en clubmanagers een persoonlijk bericht opgenomen om jullie allemaal een hele fijne kerst toe te wensen en een goed en gezond uiteinde van 2020! Stay safe & healthy en hopelijk tot snel!

 • Grote Club actie 2020!

  Grote Club actie 2020!

  Franny van Woerkom

  20-12-2020

  Reageer

  WOW! Wat ben ik super trots op de jeugdleden van onze mooie club die in deze lastige periode een gewledige prestatie hebben geleverd voor Antilopen! Er zijn in totaal bijna 700 loten verkocht en dit resulteert in een mooie opbrengst van €1625,- voor onze club.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×