Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Vooraankondiging Jaarlijkse Algemene Vergadering/ Avond van Antilopen

  Vooraankondiging Jaarlijkse Algemene Vergadering/ Avond van Antilopen

  Cindy Goedknegt

  21-09-2020

  Reageer

  Het bestuur van K.C. Antilopen is al druk bezig met de voorbereidingen voor de algemene ledenvergadering, beter bekend als Avond van Antilopen (AvA). Dit jaar staat deze gepland op vrijdag 9 oktober 2020. Noteer dit alvast in je agenda.

 • Veldwachter wordt verenigingswerk

  Veldwachter wordt verenigingswerk

  Lieke Pouwels

  21-09-2020

  Reageer

  Het seizoen is inmiddels van start gegaan en het is weer gezellig druk op de zaterdag aan de zijlijn. Op dit moment gelden natuurlijk nog steeds de corona-regels en met het weer stijgende aantal besmettingen is het goed om te zorgen dat deze goed worden nageleefd. Omdat het nog steeds niet is gelukt om voor elk moment op de zaterdag een zogenoemde veldwachter in te plannen is er besloten dat vanaf zaterdag 26 september de taak van de veldwachter wordt verdeeld onder de verenigingsdiensten. Wat dit voor jou zal betekenen lees je hieronder… 

 • Feest met Antilopen 4

  Feest met Antilopen 4

  Ron Hoebe

  19-09-2020

  Reageer

  Kent u dat ook, dat u maar ligt te woelen en te walen en de slaap maar niet kan vatten aan de vooravond van een verjaardag? Met die bijna ondraaglijke spanning en kinderlijke nieuwsgierigheid naar welke cadeaus je zou krijgen? Maar ik heb mijn verjaardag al maanden achter de rug. Nee, het is eerst de verjaardag van mijn lieftallige eega een dag later gevolgd door het jubileum van Antilopen. 55 jaar korfbal in Leusden. Ik kan mij, net de luiers ontgroeid, de oprichting nog herinneren. Mijn vriendin, verdienstelijk ex-korfbalster, niet. De ooievaar had nog geen bestelling voor haar ontvangen in 1965. En dan doe je het toch goed als man zou ik zeggen. Dat je zelf een leeftijd hebt waarop je in de corona risicogroep valt maar een vriendin hebt die jaren jonger is dan Antilopen. Chapeau! 
 • Burgemeester:

  Burgemeester: "Doe t voor Achterveld, Leusden en Stoutenburg" - ook bij Antilopen

  Laura Honders

  18-09-2020

  Reageer

  Op basis van de nieuwsberichtgeving en de aangekondigde persconferentie die vanavond wordt gehouden, is duidelijk dat de situatie omtrent Corona zorgwekkend blijft.

  Ook onze burgemeester richt zich met zijn boodschap tot ons (https://youtu.be/4UvYcfwXOi4) en doet andermaal beroep op het handhaven van de richtlijnen. Kijk deze boodschap even, het kan een bekende betreffen. Wij vragen graag jullie aandacht voor het volgende:

 • Pubquiz op zaterdag 26 september

  Pubquiz op zaterdag 26 september

  Lieke Pouwels

  18-09-2020

  Reageer

  Het is de hoogste tijd voor de eerste lustrumactiviteit! We trappen het lustrumseizoen af met een leuke pubquiz op zaterdag 26 september vanaf 20:30. De pubquiz is natuurlijk volledig corona-proof.

 • Grote Club Actie weer van start: Zaterdag 19 september

  Grote Club Actie weer van start: Zaterdag 19 september

  Franny van Woerkom

  16-09-2020

  Reageer

  Beste (jeugd)leden van Antilopen,

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

 • Verzoek: Rijschool Kleine op zoek naar instructeurs

  Verzoek: Rijschool Kleine op zoek naar instructeurs

  Laura Honders

  15-09-2020

  Reageer

  Antilopen is verheugd dat ook aankomend seizoen de rijschool van Jan Kleine weer op de shirts van een tweetal ploegen te zien is. Daarover zullen we snel meer berichten, maar nu willen we als vereniging ook graag wat terugdoen voor deze Leusdense ondernemer. En u kunt ons daarbij helpen!

 • Wie jarig is viert feest... met ballonnen en taart!

  Wie jarig is viert feest... met ballonnen en taart!

  Lotte de Ridder

  14-09-2020

  Reageer

  Zoals al eerder vermeld bestaat Antilopen aankomende zondag 55 jaar! Natuurlijk wilde wij hier een groot feest voor geven, maar Corona gooide roet in het eten. Omdat we dit mooie jubileum niet zomaar voorbij kunnen laten gaan hebben we toch iets voor jullie bedacht!

 • Bar en keukendiensten

  Bar en keukendiensten

  Annet Dielissen

  13-09-2020

  Reageer

  Beste mensen,

  De veldcompetitie is inmiddels van start en daarbij zoeken zij ook weer vrijwilligers voor achter de bar en in de keuken.
  Inmiddels staan de bar- en keukendiensten op de website, dus deze kunnen weer worden ingevuld.

 • Morgen ga ik echt ..

  Morgen ga ik echt ..

  Rein van Soest

  13-09-2020

  Reageer

  Onder het motto 'Morgen ga ik echt ..' start dinsdag 15 september vanuit de kantine van Antilopen een nieuwe startersgroep van Loopgroep Leusden. In 10 uitdagende trainingen zorgen wij dat jij onder begeleiding je conditie kunt opbouwen met het doel om ongeveer 5 kilometer te kunnen hardlopen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb je interesse, kijk dan op http://loopgroepleusden.nl.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×