Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

  Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

  Rianne Schenk

  26-11-2019

  Reageer

  Lancyr Deelen is al 3 jaar hoofdsponsor van onze club. ‘Antilopen-man’ en mede-eigenaar van Lancyr Deelen is Rob de Peuter, tevens één van de drijvende krachten achter onze supportersvereniging. (As. zaterdag kan je weer de nodige leuke extra’s op de tribune verwachten!) Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de man en het bedrijf dat zo belangrijk is voor onze club.

 • Kies je zorgverzekering met hulp van deze tips van Lancyr Deelen

  Kies je zorgverzekering met hulp van deze tips van Lancyr Deelen

  Rianne Schenk

  26-11-2019

  Reageer

  Vanaf deze week vliegen de zorgalerts en premie-updates van vergelijkingswebsites je waarschijnlijk om de oren, want op 12 november zijn de zorgpremies van alle verzekeraars bekend. Vergelijken is goed en belangrijk om de beste keuze voor jou en je gezin te maken – maar alleen als je op de juiste dingen let! In dit bericht een paar tips van onze hoofdsponsor Lancyr Deelen.

 • Antilopen/Lancyr Deelen 1 opent seizoen met bloedstollend gelijkspel

  Antilopen/Lancyr Deelen 1 opent seizoen met bloedstollend gelijkspel

  Rianne Schenk

  24-11-2019

  Reageer

  Op zaterdag 23 november speelt Antilopen/Lancyr Deelen 1 de eerste zaalwedstrijd van het seizoen tegen KVA. Na een wedstrijd lang stuivertje wisselen, en veel goals, staan we met nog 6 seconden op de klok 1 doelpunt voor, maar helaas scoort KVA haar laatste kans. Gezien het verloop van de wedstrijd terecht, Antilopen neemt 1 punt mee uit Amstelveen.

 • Inschrijving lustrumcommissie geopend!

  Inschrijving lustrumcommissie geopend!

  Lieke Pouwels

  24-11-2019

  Reageer

  20 september 1965, een belangrijke datum voor onze korfbalclub, want op die datum zijn wij opgericht. Als je goed rekent kan het zijn opgevallen dat dit betekent dat we volgend jaar precies 55 jaar bestaan. Kortom, het is weer tijd voor een lustrum en dus zijn wij op zoek naar mensen die mee willen helpen!

 • Uitslag Grote Clubactie

  Uitslag Grote Clubactie

  Franny van Woerkom

  21-11-2019

  Reageer

  Alle ingeleverde boekjes zijn ingevoerd en de prijswinnaars zijn bekend! Ten eerste zijn er 650 loten verkocht, dat is meer dan vorig jaar en daar zijn we ontzettend blij mee! Wat hebben jullie een geweldige prestatie geleverd en een mooi bedrag voor onze club bij elkaar gehaald.

 • Na 10 jaar absoluut verdiend

  Na 10 jaar absoluut verdiend

  Lieke Pouwels

  21-11-2019

  Reageer

  Afgelopen vrijdag 15 november op de Avond van Antilopen hebben wij helaas afscheid moeten nemen van één van onze bestuursleden en het afscheid van een bestuurslid dat zoveel heeft bereikt binnen de vereniging kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom is Eline Huijzendveld op de vergadering beloond met een benoeming tot Lid van Verdienste van Antilopen.

 • Hoe en wat in ons Clubhuis in de zaalperiode.

  Hoe en wat in ons Clubhuis in de zaalperiode.

  Ramon Eijnthoven

  19-11-2019

  Reageer

  Komende zaterdag begint de zaalcompetitie officieel omdat er dan ook 's avonds wedstrijden zijn, zal het clubhuis uiteraard ook geopend zijn. Het clubhuis is op reguliere competitiedagen geopend van 8:30 tot 23:00, de laatste ronde is om 22:30. De hoofdingang is dan de ingang van de sporthal. Lees verder.....

 • Lanic Trofee naar de Transitiegroep

  Lanic Trofee naar de Transitiegroep

  Lieke Pouwels

  18-11-2019

  Reageer

  Op de afgelopen Avond van Antilopen zijn veel onderwerpen besproken, maar toch wel het belangrijkste onderwerp was deze keer het nieuwe organogram dat het afgelopen jaar zorgvuldig uitgezocht en in elkaar gezet is door de Transitiegroep.

 • Nieuws van de Supportersvereniging

  Nieuws van de Supportersvereniging

  Ramon Schulten

  18-11-2019

  Reageer

  Zo vlak voor het nieuwe zaalseizoen is het hoog tijd dat we jullie bijpraten over de supportersvereniging. Wat is er allemaal gebeurt en hoe gaan we het nieuwe seizoen in? 

 • Teams van de week

  Teams van de week

  Lieke Pouwels

  13-11-2019

  Reageer

  Het zaalseizoen gaat alweer bijna beginnen en dus wordt het weer de hoogste tijd om ons vlaggenschip aan te moedigen bij al hun wedstrijden. En een thuiswedstrijd van het eerste kan natuurlijk niet zonder onze jeugd als teams van de week!

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×