Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Gezocht: nieuwe verenigingswerkers

  Gezocht: nieuwe verenigingswerkers

  Lieke Pouwels

  14-05-2021

  Reageer

  Wij zijn weer hard op zoek naar nieuwe verenigingswerkers om alle taken binnen de club te verdelen, immers vele handen maken licht werk. Om een goed overzicht te creèren van wat onze leden leuk vinden om te doen voor de club en waar ieders talenten en kwaliteiten liggen hebben wij een korte enquête opgesteld. Wij vragen hierbij de leden, ouders en overige betrokkenen om de enquête zo volledig mogelijk in te vullen. We zijn benieuwd wat jullie ons te bieden hebben!
   
  De korte enquête is hier te vinden: https://forms.gle/tBWqyy74ZQvbDuAAA
   
  Deelname aan de enquête is natuurlijk geheel vrijwillig en je bent dan ook niet verplicht om alle vragen in te vullen.
   
  Het bestuur van Antilopen
 • Kantine aanbiedingen maand mei

  Kantine aanbiedingen maand mei

  Ronald Abbring

  10-05-2021

  Reageer

  Er zijn een paar producten die hun uiterste houdbaarheidsdatum naderen (of net gepasseerd zijn) en die willen we graag nog slijten. Daarom hebben we nu in de aanbieding:

 • Geef wijzigingen in je lidmaatschap vóór 31 mei door

  Geef wijzigingen in je lidmaatschap vóór 31 mei door

  Arjenne Sättler-Bruinekool

  26-04-2021

  Reageer

  Verandert er volgend seizoen iets in je lidmaatschap? Blijf je geen spelend lid meer en word je algemeen reserve of recreant? Of ga je helemaal stoppen? Geef het dan uiterlijk 31 mei 2021 door via: ledenadministratie@antilopen.nl

 • Stappenplan naar de heropening van Antilopen

  Stappenplan naar de heropening van Antilopen

  Lieke Pouwels

  23-04-2021

  Reageer

  In een normale situatie zouden we afgelopen weekend een heerlijke en zonnige start van het tweede veldseizoen hebben gehad. Helaas is de realiteit anders, want ook het KNKV heeft nu aangekondigd dat er helaas geen veldcompetitie meer gespeeld zal worden. Maar wij zijn wel erg verheugd over de mogelijke versoepelingen en het stappenplan dat vanuit de overheid is vrijgegeven. Met dit streven naar een redelijk normale zomer gaan ook wij dromen van een heerlijke korfbalzomer met veel gezelligheid op en rond de accommodatie. Lees snel verder voor de stappen en plannen voor de komende periode…

 • Open Kangoeroe training (29/5) ipv GIGA Kangoeroedag

  Open Kangoeroe training (29/5) ipv GIGA Kangoeroedag

  Eline Huijzendveld

  14-04-2021

  Reageer

  Al enkele jaren organiseert de korfbalclub Antilopen een leuke sport en spel dag voor alle kinderen uit groep 1,2 en 3 uit Leusden: de GIGA Kangoeroedag. Helaas is het dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, niet mogelijk om dit evenement opnieuw te organiseren.

 • Gebruik kunstgrasveld tijdens corona

  Gebruik kunstgrasveld tijdens corona

  Ronald Abbring

  30-03-2021

  Reageer

  Zoals de meesten van jullie wel gemerkt hebben, wordt ons veld en de buitenruimte momenteel wat intensiever gebruikt door andere groepen. Ook de binnensporten willen graag hun activiteiten uitoefenen en voor sommigen is het kunstgrasveld daarvoor een geschikte ondergrond. Zo wordt er geturnd, gevolleyballd en badminton gespeeld, er is een groep zumba-danslessen en mogelijk dat er nog meer verzoeken richting de gemeente komen.
  De buurtsportcoaches proberen alle aanvragen in goede banen te leiden en iedereen een plekje te geven, zodat het niet te druk wordt.
  Daarom het verzoek om als je zelf buiten de gepubliceerde trainingstijden op het kunstgrasveld iets wilt doen, om dit vooraf even te melden.

 • Kleurwedstrijd Jeugd

  Kleurwedstrijd Jeugd

  Jantine Treurniet

  29-03-2021

  Reageer

  Hallo Jeugd,

  Dit weekend is het Pasen! Om toch lekker met elkaar te knutselen hebben we een kleurwedstrijd bedacht. Hieronder vinden jullie twee kleurplaten die jullie helemaal zelf in mogen kleuren en versieren. Een eigen tekening mag natuurlijk ook, zolang het thema Pasen er maar in voorkomt. Stuur een foto van jouw tekening naar jac@antilopen.nl. Je mag jouw tekening zaterdag ook naar de training meenemen, dan krijgt hij een plekje bij de kantine. De mooiste tekening kan uiteraard een mooie prijs verwachten. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt. Tijd dus om de mooiste stiften, potloden en verf uit de kast te halen. 

  Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd. 

 • Digitale collecte bus Fonds Gehandicaptensport én Antilopen

  Digitale collecte bus Fonds Gehandicaptensport én Antilopen

  Laura Honders

  26-03-2021

  Reageer

  We hebben jullie hulp nodig! We zijn benaderd door het fonds gehandicaptensport. Zoals veel goede doelen, kunnen zij door het corona virus niet collecteren aan de deur. Gelukkig hebben ze daar een oplossing voor gevonden, die ook onze club helpt! 

 • Coronahuisregels onder de aandacht!

  Coronahuisregels onder de aandacht!

  Zoé Fransen

  24-03-2021

  Reageer

  We hebben geconstateerd dat veel ouders hun kinderen weer op het veld komen afzetten en ophalen. Dit is echter nog steeds niet de bedoeling en daarom brengen we graag de coronahuisregels opnieuw onder de aandacht.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×