Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Einde seizoen: Fijne zomervakantie gewenst!

  Einde seizoen: Fijne zomervakantie gewenst!

  Lieke Pouwels

  13-07-2021

  Reageer

  Afgelopen zaterdag hebben we met een geslaagde slotdag een einde gemaakt aan dit gekke korfbalseizoen. Voor aankomende zaterdag stonden er nog twee activiteiten gepland in het zomerprogramma, maar deze activiteiten gaan helaas niet door. De komende weken blijft er op dinsdag de mogelijkheid om te komen zomertrainen op het veld. Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomervakantie toe en wij hopen iedereen weer fit te zien aan de start van het nieuwe korfbalseizoen!

 • Antilopen sluit lustrumjaar af met jeugdactiviteit

  Antilopen sluit lustrumjaar af met jeugdactiviteit

  Laura Honders

  11-07-2021

  Reageer

  55 jaar korfbal in Leusden! Eentje voor in de boeken. Wat een mooi feestjaar moest worden is er vooral een geweest met heel weinig wedstrijden. Toch heeft de vereniging diverse activiteiten voor voornamelijk de jeugdleden kunnen organiseren. Al weken neemt de jeugdactiviteitencommissie de kids bij de hand om naast korfbal ook andere gezellige activiteiten te ondernemen. Namens alle ouders daarvoor dank! Mede door jullie inzet zijn de jeugdleden enthousiast over Antilopen en korfbal en blijven ze ook volgend jaar weer lid van onze club. 
   
  Vandaag was weer een voorbeeld hoe je kinderen een leuke ochtend bezorgd. Op zaterdag 10 juli de afsluiting van het seizoen. Heel veel sportgerelateerde spelletjes, een heuse stormbaan en in de zon met je teamgenootjes genieten van heerlijke pannenkoeken. Slim gebruik gemaakt van sponsor "de gillende keukenmeid" van Antilopenlid André Kooi. Hij en Marnix Kooi (antilopen selectiespeler) draaien hun hand niet om voor een paar honderd pannenkoeken! Dus als je een keer iets te vieren hebt of gewoon zin in een pannenkoek hebt, de gillende keukenmeid (gemakkelijk bereikbaar in Hoevelaken) staat voor je klaar!
   
  Nogmaals jeugdactiviteitencommissie, dank voor jullie enthousiasme. Hopelijk volgend seizoen weer!
   
   
 • Slotdag: Laatste updates

  Slotdag: Laatste updates

  Lieke Pouwels

  09-07-2021

  Reageer

  Morgen is het eindelijk zover: de slotdag in combinatie met de viering van het lustrum zal plaatsvinden! Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen avond kunnen wij gelukkig melden dat de slotdag gewoon door kan gaan in de huidige vorm. Wel willen wij iedereen er nogmaals op wijzen dat iedereen een vaste zitplek moet hebben met maximaal 4 personen per tafel. Ook wordt iedereen natuurlijk nog steeds geacht zich aan de 1,5 meter afstands maatregel te houden. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten om te weten voor de slotdag. Lees alles goed door voor je naar de slotdag komt:

 • SLOTDAG en CORONA-ontwikkelingen

  SLOTDAG en CORONA-ontwikkelingen

  Cindy Goedknegt

  08-07-2021

  Reageer

  In het landelijke nieuws is deze dagen de nodige berichtgeving over een groeiend aantal CORONA-besmettingen. Deze ontstaan met name in de jongeren doelgroep in de geopende kroegen en discotheken. Ook in Amersfoort is hier sprake van. Dit heeft tevens een deel van onze leden geraakt. In het afgelopen weekend heeft een aantal leden een CORONA-besmetting opgelopen en zit inmiddels thuis in quarantaine. Zij zullen de slotdag op 10 juli niet op de club aanwezig zijn, en nemen de GGD verplichtingen serieus in acht. Derhalve zul je ook personen uit het organiserend comité enkel online kunnen zien.

 • Overlijdensbericht | Fred van Dijk

  Overlijdensbericht | Fred van Dijk

  Jack den Heijer

  29-06-2021

  Reageer

  Op vrijdag 25 juni is Fred van Dijk overleden. Fred was al enige tijd ziek.

 • ✨Slotdag 10 juli ✨

  ✨Slotdag 10 juli ✨

  Zoé Fransen

  29-06-2021

  Reageer

  Al zestien teams gaven zich op voor het Vrienden Van Antilopen-Toernooi en ook vele inschrijvingen voor het jeugdprogramma en het eten 's avonds zijn binnen! Inschrijven kan nog tot uiterlijk 8 juli, dus geef je gauw op! Eten kan ook op de dag zelf nog door rechtstreeks bij de bar een eet-tciket te kopen. 

 • Zaterdag 3 juli: Jeugdactiviteit en pubquiz

  Zaterdag 3 juli: Jeugdactiviteit en pubquiz

  Lieke Pouwels

  28-06-2021

  Reageer

  Als je het zomerprogramma hebt gecheckt heb je vast al gezien dat er voor komende zaterdag weer leuke onderdelen op het programma staan. Onder andere een jeugdactiviteit in de ochtend en een pubquiz in de avond. 

 • Oefenprogramma najaar 2021 - veld - update

  Oefenprogramma najaar 2021 - veld - update

  Michel Lerou

  25-06-2021

  Reageer

  Onder het Menu Competitie staat het meest actuele oefenprogramma voor eind augustus/begin september. Vanaf 22 augustus starten de eerste wedstrijden. Dit programma zal medio augustus ook in de Programma-omgeving worden geplaatst.

 • Oud papier inzameling stopt

  Oud papier inzameling stopt

  Rein van Soest

  23-06-2021

  Reageer

  De opbrengst van het inzamelen van oud papier loopt steeds verder terug. Daarbij vraagt het inzamelen met de blauwe containers extra inzet van vrijwilligers. Daarom hebben we besloten om per 1 juli te stoppen met het inzamelen van oud papier. Komend weekend (26-27 juni) staat de container voor de laatste keer op de parkeerplaats. Op vrijdag 2 juli worden de containers voor de laatste keer geleegd en daarna worden ze opgehaald.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×