Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Midweek samen met Soesterkwartier!?

  Midweek samen met Soesterkwartier!?

  Loes Meijs

  08-03-2019

  Reageer

  Afgelopen najaar en dit seizoen in de zaal,  hebben we helaas niet meer met een Antilopen-midweekteam deel kunnen nemen aan de competitie. De spelersgroep was te klein geworden en er moest te vaak een beroep gedaan worden op invallers. Soesterkwartier kende ditzelfde probleem en enkele spelers hebben aan ons bestuur gevraagd, of het misschien mogelijk was om een gecombineerd Antilopen-Soersterkwartier-midweekteam te vormen. Ik heb inmiddels oud Midwekers benaderd en positieve reacties ontvangen.

 • Trainers-trio A1 gaan volgende seizoen (2019-2020) door

  Trainers-trio A1 gaan volgende seizoen (2019-2020) door

  Technische Commissie

  07-03-2019

  Reageer

  De PTC is blij te kunnen melden dat ze na de evaluatie met de trainers (Heleen/Margret en Rene)  van de A1 beide partijen voldoende aanknopingspunten zien om de samenwerking nog voort te zetten.

 • Korfbal Clinics: een geslaagd experiment?

  Korfbal Clinics: een geslaagd experiment?

  André Dielissen

  03-03-2019

  Reageer

  Afgelopen maand vonden voor het eerst binnen Antilopen zogenaamde clinics plaats. Een samenwerking tussen de Selectie en de Jeugd (trainers), onder leiding van PTC (Prestatie Technische Commissie).

 • De HR afdeling van Antilopen: Commissie verenigingswerk

  De HR afdeling van Antilopen: Commissie verenigingswerk

  Eline Huijzendveld

  03-03-2019

  Reageer

  Alice Langenberg, Yolanda Versteeg, Marjolein Aarts en Joyce Ockerse, wellicht heb je hen al gesproken, misschien nog niet, maar dan komt dat nog. Wat ben ik blij en wat mogen we als club vrolijk zijn met de aanvulling van deze dames in de commissie verenigingswerk. Maar wat doet deze commissie nu precies en waarom?

 • Albert Kuijsten stopt einde van het seizoen als trainer/coach van Antilopen 2

  Albert Kuijsten stopt einde van het seizoen als trainer/coach van Antilopen 2

  Technische Commissie

  28-02-2019

  Reageer

  Albert heeft de prestatie TC te kennen gegeven dat hij einde van dit seizoen gaat stoppen als trainer/coach van Antilopen 2. 

 • G-korfballers

  G-korfballers

  Loes Meijs

  20-02-2019

  Reageer

  Gelukkig hebben verschillende mensen gereageerd op mijn vorige oproep. Elke week zijn er trouwe vrijwilligers die Marouska helpen met het geven van trainen aan onze G-korfballers. MAAR, Marouska heeft aangegeven dat ze er aan het einde van het seizoen mee moet stoppen. Daarom zijn we dringend op zoek naar iemand die háár taak wil overnemen! 

 • Trainingen vakantie

  Trainingen vakantie

  Technische Commissie

  18-02-2019

  Reageer

  In de week van de februarivakantie is er géén training. Dit geldt voor beide zalen. Vanaf dinsdag 5 maart is er voor iedereen weer trainen.

 • Update oud papier

  Update oud papier

  Rein van Soest

  13-02-2019

  Reageer

  Na overleg met Remondis is besloten om een extra papier container te plaatsen en de container wekelijks te legen. Vrijdag wordt er een 2e container geplaatst en wordt de huidige container geleegd. Vanaf dat moment wordt er dus ook wekelijks geleegd en staat de container ieder weekend op de parkeerplaats.

 • Terug in die tyd met Antilope 3

  Terug in die tyd met Antilope 3

  Ron Hoebe

  09-02-2019

  Reageer

  Al vroeg in de middag vertrok uw verslaggever vol vertrouwen richting het oosten des lands voor de kraker tegen Noviomagus 3. Vol vertrouwen omdat onze paradepaardjes in de voorbije weken een tweetal puike partijen op de mat hadden gelegd. De ontmoetingen met DVO en Dindoa, de nummers een en twee van de Reserve 2e klasse H, had weliswaar slecht één punt opgeleverd maar het spel was om de korfbalvingers bij af te likken. Bij winst zouden onze paradepaardjes in de veilige middenmoot belanden.

 • Papier Container Vol

  Papier Container Vol

  Rein van Soest

  08-02-2019

  Reageer

  De oud papier container is vandaag geleegd maar zit alweer vol. Vervelend. We gaan met Remondis overleggen voor een betere oplossing. Dat zal dit weekend nog geen uitkomst bieden.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×