Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Ouderavond op vrijdag 1 november

  Ouderavond op vrijdag 1 november

  Technische Commissie

  25-10-2019

  Reageer

  De JTC organiseert op vrijdagavond 1 november een ouderavond in de kantine. De kantine is open vanaf 19.15 uur en we willen om 19.30 uur beginnen. De meeste ouders van kinderen die in een pupillen team (D,E of F) spelen of mee doen bij de Kangoeroe Klup hebben per mail een uitnodiging gehad. Mocht je de mail niet ontvangen hebben, beschouw dit bericht dan als uitnodiging. Kom vooral langs!

 • START ZAALTRAININGEN - EINDE VELD

  START ZAALTRAININGEN - EINDE VELD

  Technische Commissie

  24-10-2019

  Reageer

  Het finale trainingsschema voor de zaal staat online, te vinden via menu Competitie onder Trainingsschema Zaal - Finaal.

 • Antilopers, wat maken jullie ons nou?!?

  Antilopers, wat maken jullie ons nou?!?

  Bert vanden Oever

  22-10-2019

  Reageer

  Afgelopen weken zijn wij helaas steeds vaker geconfronteerd met een houding van achteloosheid en desintresse, gebrek aan netheid en zorgvuldigheid, of soms zelfs asociaal gedrag. Dit voelt als een enorme teleurstelling, met name bij de mensen die hard werken om het ons als leden en als club zo aangenaam mogelijk te maken. Het wordt pas echt frustrerend en schaamtelijk als wij hierop gewezen worden door anderen, zoals onze medegebruikers van ons Clubhuis en velden, zoals LHV of SNO. 

 • De Antilopen Korfbal Clinics en

  De Antilopen Korfbal Clinics en "Meet & Greet" met de selectie.

  André Dielissen

  20-10-2019

  Reageer

  Vanwege de afgelasting van de clinic een maand geleden i.v.m. de barre weersomstandigheden, is nu besloten om de clinic op zaterdag 9 november in de eigen sporthal te plannen. Tijd: van 15:00 - 16:00.
  Vanaf 16:00 is er ruimte voor de "Meet & Greet". Bijna alle selectieleden zullen er bij aanwezig zijn.

  Er vinden op deze dag ook enkele oefenwedstrijden plaats, maar het grootste deel van de jeugd is vrij.

  Dus:  Een uitgelezen kans om mee te doen aan de clinic. Opgeven hoeft niet. Trainingskleren wèl.
             Het thema deze keer is nog een verrassing.

  De Antilopen Korfbal Clinic is een manier om op speelse wijze het technisch niveau van spelers, maar ook van trainers te verhogen.
  Ook is het een “meet and greet” met spelers van de selectie in korfbal tenue, want het merendeel van de selectiespelers doet actief mee.
   

 • Antilopen/Lancyr Deelen (nog) niet opgewassen tegen doorgewinterd DOS.

  Antilopen/Lancyr Deelen (nog) niet opgewassen tegen doorgewinterd DOS.

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  20-10-2019

  Reageer

  Zonder de geblesseerde Sjors trad Antilopen/Lancyr Deelen afgelopen weekend aan tegen het op de derde plaats staande Dos.

 • Avond van Antilopen op 15 november: Meepraten over ledenwerving

  Avond van Antilopen op 15 november: Meepraten over ledenwerving

  Lieke Pouwels

  18-10-2019

  Reageer

  Een jaar geleden op de Avond van Antilopen was één van de onderwerpen de ledenwerving. Nadat de ledenwerving een tijdje had stilgestaan was het weer tijd om dat op te pakken en te zorgen voor aanwas bij de jongste jeugd. Op de Avond van Antilopen kwamen er veel leuke ideeën langs en gelukkig bleef met Anna, Nienke en Vera een leuk groepje over die enthousiast aan de slag ging met de ledenwerving.

 • KorfbalMasterz; Alle senioren, A- en B-teams

  KorfbalMasterz; Alle senioren, A- en B-teams

  Loes Meijs

  17-10-2019

  Reageer

  Voor 1 september 2020 moeten alle senioren, A-en B-spelers de KorfbalMasterz gedaan hebben. We hebben dus nog even.... maar, hoe eerder je het hebt gehaald hoe beter, met kennis, je in het veld staat. Om jullie te helpen hebben we 2 avonden gepland: Voor alle B-spelers - Donderdag 31 oktober om 19.30 uur, Voor alle A-spelers en (rest)senioren - Donderdag 7 november 19.30 uur. Beide avonden zijn op een trainingsavond, dus iedereen kan!

 • Zaaltrainingen: start en schema, en overgang vanuit veld - UPDATE 191019

  Zaaltrainingen: start en schema, en overgang vanuit veld - UPDATE 191019

  Technische Commissie

  10-10-2019

  Reageer

  De lastigste puzzel van het jaar is gelegd, de zaaltrainingen. Het schema (in concept) staat op de site onder menu Competitie. Veel schuiven hierin is niet mogelijk, aangezien dan een nieuwe caroussel ontstaat aan mutaties.

 • OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL

  OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL

  Technische Commissie

  10-10-2019

  Reageer

  In voorbereiding naar de zaalcompetitie is voor zaterdag 9 november in beperkte mate en op zaterdag 16 november in de volle breedte, het nodige aan oefenwedstrijden georganiseerd. Hierbij direct weer te wennen aan de tijden van de zaal aangezien alle wedstrijden achter elkaar gespeeld worden, en niet naast elkaar. Onder Competitie via het item Oefenprogramma zaal 2019 de actuele stand van zaken.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×