Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Geef wijzigingen in je lidmaatschap op tijd door!

  Geef wijzigingen in je lidmaatschap op tijd door!

  Arjenne Sättler-Bruinekool

  17-04-2020

  Reageer

  Verandert er volgend seizoen iets in je lidmaatschap? Speel je bijvoorbeeld geen wedstrijden meer en word je algemeen reserve of recreant? Of ga je helemaal stoppen? Geef het dan voor 1 juni 2020 door via: ledenadministratie@antilopen.nl

 • Contributie ten tijde van Corona

  Contributie ten tijde van Corona

  Michel Lerou

  15-04-2020

  Reageer

  Ondanks dat het korfbalseizoen tot volledige stilstand is gekomen door het corona-virus, zijn wij als bestuur onder meer bezig met het op orde houden van de financiële situatie. Met diverse externe partijen wordt geschakeld om steun te vinden, intern beperken we ons tot het broodnodige aan uitgaven. Aan het einde van deze maand wordt de maand april geïncasseerd en in mei en juni volgen de laatste twee maanden van dit seizoen. Met het niet kunnen korfballen rijst mogelijk de vraag waarom de contributie wel gewoon doorloopt.

 • Thuis korfballen!

  Thuis korfballen!

  Ramon Eijnthoven

  14-04-2020

  Reageer

  Thuis korfballen!

 • Ook Trevor Nefkens gaat nog een jaar door

  Ook Trevor Nefkens gaat nog een jaar door

  Dennis Lijnsveld

  14-04-2020

  Reageer

  Nadat we eerder konden melden door te gaan met Irene en Joyce als trainer/coach duo voor ons eerste team, zijn we erg blij nu ook te kunnen vermelden dat Trevor Nefkens volgend jaar de trainer/coach voor het tweede team gaat zijn. 

  Lees meer hieronder.

 • Oud Papier

  Oud Papier

  Rein van Soest

  10-04-2020

  Reageer

  Omdat er geen wedstrijden zijn wordt de papiercontainer niet meer ieder weekend op de parkeerplaats gezet. Toch is er nog steeds gelegenheid om je oud papier in te leveren. Er staat altijd 1 container buiten, rechts naast de ingang van de sporthal. HIer kan je al je oud papier ingooien.

  Als de container vol is, geef me dan svp even een seintje. Dan zorg ik dat de container wordt omgewisseld of wordt geleegd.

  Met vriendelijke groet,
  Rein.

 • Update 07/04/2020: Corona-maatregelen en besluit KNKV einde zaal en start veld

  Update 07/04/2020: Corona-maatregelen en besluit KNKV einde zaal en start veld

  Laura Honders

  07-04-2020

  Reageer

  bericht 7 april

  Het KNKV kwam vandaag met de langverwachte update over het verloop van het veldseizoen en de afwikkeling van het zaalseizoen voor het wedstrijdkorfbal. Samenvattend:

 • Antilopen tot stilstand

  Antilopen tot stilstand

  Cindy Goedknegt

  24-03-2020

  Reageer

  Beste Antilopers,

  Waar we gewend waren op maandag op werk of school te spreken over het weekend, en over de daarin beleefde momenten op het korfbalveld, wordt voor dit seizoen meer en meer duidelijk dat hier geen sprake meer van zal zijn. Na de persconferentie van maandagavond inzake de ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de door het kabinet nieuw opgelegde en aangescherpte maatregelen worden voor ons een aantal zaken heel concreet en duidelijk. En het KNKV heeft hier ook haar besluiten op genomen.

 • Nieuw bestuurslid Facilitair

  Nieuw bestuurslid Facilitair

  Cindy Goedknegt

  17-03-2020

  Reageer

  Enige tijd geleden heeft Ramon Eijnthoven aan het bestuur laten weten dat hij geïnteresseerd is in het vervullen van de bestuurspost Facilitaire Zaken in het nieuw beoogde bestuursmodel. Per 18 februari 2020 is hij officieel voorgedragen als kandidaat-bestuurslid Facilitair.

 • Update Corona Virus: aangescherpte maatregelen tot en met 6 april

  Update Corona Virus: aangescherpte maatregelen tot en met 6 april

  Laura Honders

  15-03-2020

  Reageer

  Als reactie op de zojuist gehouden persconferentie door minister Slob en minister Bruins, waarin werd aangekondigd dat alle scholen en horeca per direct haar deuren moeten sluiten, scherpen ook wij als korfbalvereniging onze maatregelen aan.

 • Irene Veenendaal en Joyce Ockerse ook volgend jaar verantwoordelijk voor selectie Antilopen/Lancyr Deelen

  Irene Veenendaal en Joyce Ockerse ook volgend jaar verantwoordelijk voor selectie Antilopen/Lancyr Deelen

  Dennis Lijnsveld

  08-03-2020

  Reageer

  Korfbalclub Antilopen/Lancyr Deelen, Irene Veenendaal en Joyce Ockerse zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. Ondertussen zijn we ruim over de helft van het seizoen en is een plek in de eerste klasse van de zaalcompetitie veilig gesteld. Daarbij is aangetoond dat de erg jonge selectie vaak met veel werk en plezier tot goede resultaten kan komen. 

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×