Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Enthousiaste reacties op hulpvraag!

  Enthousiaste reacties op hulpvraag!

  Cindy Goedknegt

  15-05-2018

  Reageer

  Een paar weken geleden hebben er twee artikelen op de website gestaan met een hulpvraag voor ondersteuning van de Ledenadministratie en voor het project AVG (nieuwe privacywetgeving). Op beide hebben we als bestuur direct leuke reacties van leden en ouders ontvangen!

 • Extra informatie voorverkoop planten.

  Extra informatie voorverkoop planten.

  Arjan Verschoor

  05-05-2018

  Reageer

  Dit jaar valt de plantenactie op de vrijdag voor Pinksteren. Daarom zal er op zaterdag geen verkoop zijn bij de club. Om toch verzekerd te zijn van mooie planten is het aan te raden in de voorverkoop te bestellen! ( zie assortiment in ander bericht onder nieuws). We komen de planten 18 mei bij u thuisbezorgen. Graag bestellen voor 10 mei. Bestellen kan door te mailen naar plantenactie@antilopen.nl .
 • Wijkindeling plantenactie 18mei

  Wijkindeling plantenactie 18mei

  Arjan Verschoor

  02-05-2018

  Reageer

  Hieronder de wijkindeling plantenactie vrijdag 18 mei. Verzamelen om 18.00 bij het verzamelpunt. Daar komt de aanhanger met planten heen waarna de actie kan beginnen. Actie eindigd om 21.30 of als de kar leeg is. Daarna is iedereen welkom voor een drankje in de kantine. Regel met je team dat er genoeg mensen meelopen zodat we weer voor een mooie opbrengst voor de club kunnen gaan!

 • Kandidaat voor bestuurspost Ledenwerving

  Kandidaat voor bestuurspost Ledenwerving

  Cindy Goedknegt

  25-04-2018

  Reageer

  Lieke Pouwels heeft aan het bestuur laten weten dat ze bestuurslid wil worden voor de afdeling ledenbehoud en –werving, waarbij zij zich vooral zal gaan richten op ledenwerving. Het bestuur is hier erg blij mee en draagt haar hierbij officieel voor als kandidaat-bestuurslid. Met haar komst krijgt het bestuur er een jong en enthousiast bestuurslid bij.

 • WAAR IS DE

  WAAR IS DE "FLOW"EN DE INSPIRATIE GEBLEVEN??

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  25-04-2018

  Reageer

  Tja de KOP laat het wel merken: het ging niet goed. Het was de inhaal wedstrijd tegen OVVO en we reden dinsdagavond naar Maarssen om de ploeg een hart onder de riem de steken en toch ook wel hoge verwachtingen maar het resutaal was het tegendeel. In de eerste helft werden er goede kansen gecreeerd maar de afronding was er niet naar.

 • Wil je je lidmaatschap wijzigen? Geef dit z.s.m. door!

  Wil je je lidmaatschap wijzigen? Geef dit z.s.m. door!

  Cindy Goedknegt

  24-04-2018

  Reageer

  Hoewel we net aan de voorjaarsveldcompetitie zijn begonnen zijn het KNKV en onze eigen technische commissie al druk bezig met de voorbereidingen van de teamindelingen voor volgend seizoen. Het KNKV wil al op 14 mei van ons een opgave van de teams voor volgend seizoen ontvangen. Hiervoor is een goed overzicht van de spelende leden nodig. Informeer daarom zo snel mogelijk de club, wanneer je je lidmaatschap wilt wijzigen. Geeft je wijziging door via ledenadministratie@antilopen.nl. Doe dit zodra je het weet, maar uiterlijk 31 mei 2018!

 • Voorverkoop Plantenactie

  Voorverkoop Plantenactie

  Arjan Verschoor

  24-04-2018

  Reageer

  Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar de plantenactie weer plaatsvinden. Vrijdag 18 mei is de datum.

 • As. zondag 29-4: internationals Mick Snel en Jet Hendriks bij Antilopen!

  As. zondag 29-4: internationals Mick Snel en Jet Hendriks bij Antilopen!

  Rianne Schenk

  24-04-2018

  Reageer

  Zondag 29 april vindt op de sportvelden van Antilopen de 'Familie Clash' plaats; de finale van 'De Simpel.nl Leukste Korfbal Familie van Nederland'. Mick en Jet, ambassadeurs van Simpel.nl, zullen die dag als teamcaptain aanwezig zijn om elk één familie de finale te helpen winnen. Ook een videoploeg is aanwezig om de strijd vast te leggen. Antilopers zijn van harte welkom de families en internationals in actie te zien. De finale start om 14.00u. Na afloop blijven Mick en Jet nog even hangen om handtekeningen uit te delen voor wie dat wilt.

 • Heleen waar ben je?

  Heleen waar ben je?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  22-04-2018

  Reageer

  Een rare kop maar ja dat was de opdracht die ik kreeg dus gebruiken dan maar. Vandaag de wedstrijd tegen Dalto A 2 en de Duifjes hadden nog een passagier bij zich, de moeder van Marco reed met ons mee, gezellig.We hadden het weer mee "hoe kan het anders"en er moest toch ook gewonnen worden. 

 • Expertise, humor, tijd en aandacht: de ingrediënten van Kleine Rijopleidingen

  Expertise, humor, tijd en aandacht: de ingrediënten van Kleine Rijopleidingen

  Rianne Schenk

  20-04-2018

  Reageer

  Eén van onze jeugdsponsors is Kleine Rijopleidingen. Al enkele Antilopers lesten bij de sympathieke eigenaar en rij-instructeur Jan en kunnen hem van harte aanbevelen. Danique Kooi, speelster van Antilopen 2, had veel baat bij Jan zijn humoristische aanpak en zijn expertise met betrekking tot haar faalangst. Inmiddels rijdt ze met veel plezier met de auto van en naar haar werk. Lees hier haar verhaal. Ook enthousiast geworden? Boek dan een gratis proefles!* 

 •  < 1 2 3 4 5 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×