Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Privacybeleid en protocol datalekken

  Privacybeleid en protocol datalekken

  Eline Huijzendveld

  12-05-2019

  Reageer

  Korfbalvereniging Antilopen hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden. In het privacybeleid geeft Antilopen op een transparante manier uitleg over hoe we omgaan met persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan het privacybeleid zorgvuldig te lezen. Antilopen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 • Meedoen met de  Kangoeroe Klup

  Meedoen met de Kangoeroe Klup

  Sandra Nefkens-Hertgers

  09-05-2019

  Reageer

  Wil je nog een keer meedoen met de Kangoeroe Klup, kom dan zaterdag 11 mei, 18 mei en/of 25 mei langs! Aanmelden hoeft niet, je kan gewoon komen meetrainen

 • Geslaagde Giga Kangoeroedag

  Geslaagde Giga Kangoeroedag

  Lieke Pouwels

  08-05-2019

  Reageer

  Hoewel het weer er op deze woensdagmorgen 8 mei erg somber uit zag, was daar in de sporthal niets van te merken. Maar liefst 400 kleuters van de basisscholen in Leusden stonden te springen om mee te doen aan de Giga Kangoeroedag, mede mogelijk gemaakt door Jan Huisman Makelaardij o.z. & Hypotheken.

 • Bestellen planten voorverkoop

  Bestellen planten voorverkoop

  Arjan Verschoor

  06-05-2019

  Reageer

  Nog een aantal dagen is het mogelijk om planten te bestellen in de voorverkoop. Het assortiment is te vinden in een vorig nieuwsbericht . 1 wijziging: nicotiana is niet beschikbaar. In plaats daarvan hebben we sulfinia. Bestelling wordt vrijdag thuisbezorgd. Mail de bestelling naar plantenactie@antilopen.nl
 • Nieuws vanuit de TC

  Nieuws vanuit de TC

  Technische Commissie

  05-05-2019

  Reageer

  Onderstaand twee belangrijke zaken ter informatie.

 • Tygo Ockerse komend seizoen te zien in het rood-zwart van Antilopen

  Tygo Ockerse komend seizoen te zien in het rood-zwart van Antilopen

  Gert-Jan de Vos

  04-05-2019

  Reageer

  Wij zijn als club blij dat Tygo de selectie volgend seizoen komt versterken. Tygo heeft altijd voor Antilopen gespeeld en keert nu terug na korfbalervaring opgedaan te hebben in de junioren hoofdklasse bij SKF uit Veenendaal.
   
   
  “Na gesprekken met de TC en Maarten (hoofdtrainer) heb ik besloten om weer aan te haken bij Antilopen. In die gesprekken werd onder andere duidelijk dat ik aan de slag kan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wil fysiek sterker worden, om zo een plek te kunnen veroveren in Antilopen 1”.
   
  De ontwikkeling die hij door heeft gemaakt, door tegen leeftijdsgenoten te spelen in de hoofdklasse, komt goed van pas om komend seizoen te kunnen spelen in onze selectie.
   
  “In het begin was het nog wel even wennen om te spelen tegen de beste korfballers van het land in deze leeftijdscategorie. Ik heb met name in de zaal laten zien goed mee te kunnen op dit niveau. Door wekelijks te moeten spelen om in de hoofdklasse te blijven, hebben we veel wedstrijden gespeeld die er om gingen”.
   
  Van kleins af aan wil Tygo uitkomen voor Antilopen 1. Hij geeft zichzelf hier nog wel wat tijd voor, maar gaat vol voor die plek. Het lijkt hem wel wat om met zijn goede vriend Jorg een duo te vormen in een verjongd eerste team.
   
  “Korfballen met Jorg, misschien een duo net als Joost en Kjell”.
   
  Wij wensen je succes met het realiseren van je doelstellingen en we zien je komende jaren graag schitteren in de selectie.
 • Inschrijven antillopenkamp laatste week!

  Inschrijven antillopenkamp laatste week!

  Irene Veenendaal

  02-05-2019

  Reageer

  Het kan nog net. De laatste week is ingegaan. Schrijf je nu in via www.antilopenkamp.nl

 • Voorverkoop plantenactie.

  Voorverkoop plantenactie.

  Arjan Verschoor

  30-04-2019

  Reageer

  Omdat de vorige opmaak er niet goed uitzag, bij deze nog een keer de  aankondiging voorverkoop. Wilt u planten bestellen, dan graag een mail naar plantenactie@antilopen met daarin uw naam, de planten die u wilt bestellen,  voorkeurskleur en uw adres. Wij leveren de planten op vrijdag 10 mei ( graag ook aangeven hoe laat u die dag thuis bent).

 • Geef wijzigingen volgend seizoen voor 1 juni door!

  Geef wijzigingen volgend seizoen voor 1 juni door!

  Arjenne S├Ąttler-Bruinekool

  19-04-2019

  Reageer

  Verandert er volgend seizoen iets in je lidmaatschap? Speel je bijvoorbeeld geen wedstrijden meer en word je algemeen reserve of recreant? Of ga je helemaal stoppen? Geef het dan voor 1 juni 2019 door via: ledenadministratie@antilopen.nl 

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×