Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Rond kerst geen zaaltraining

  Rond kerst geen zaaltraining

  Michel Lerou

  22-11-2022

  Reageer

  Deze week start de zaalcompetitie dan echt en gaan we op 1 april zien hoe succesvol we zijn geweest. In de zaalperiode zitten een tweetal onderbrekingen.

 • Definitieve indeling Jeugd: F t/m B

  Definitieve indeling Jeugd: F t/m B

  Loes Meijs

  20-11-2022

  Reageer

  Hieronder de definitieve indeling van de jeugd-teams:

 • Bar- en keukendiensten

  Bar- en keukendiensten

  Mattijs Overweg

  20-11-2022

  Reageer

  Wat is het toch genieten bij onze club Antilopen! Genieten van heerlijke wedstrijden en daarna gezellig een drankje doen in onze prachtige kantine! Maar een kantine draait natuurlijk niet zomaar en we kunnen jullie hulp goed gebruiken!
   
  Dit jaar nemen Sander van Baalen en ik (Mattijs Overweg) de rol van Ronald als clubmanager bar over en wij zijn opzoek naar een nieuw enthousiaste barmedewerkers team, die op vrijwillige basis zich af en toe willen inschrijven op een vaste dienst op een zaterdag!
  Vaak zijn de diensten zo verdeeld:
  09:30 - 12:00
  12:00 - 14:30
  14:30 - 17:00
  17:00 - 20:00
   
  Wat houdt het in?
  Eigenlijk is het niets meer dan weten waar alles staat en zorgen dat het achter de bar goed loopt. Naast het 'vaste personeel' worden er verenigingswerkers ingedeeld, dat zijn vaak ouders, en die staan vaak voor het eerst achter de bar. Zij weten vaak niet wat de bedoeling is en hebben hier dan wat hulp bij nodig.
  Vaak zijn dat dingen zoals:
  - Waar staat alles? Drankjes? Eten?
  - Wanneer moet er limo en thee klaarstaan voor de spelende teams?
  - Hoe werkt de kassa?
  - Hoe werkt het koffiezetapparaat?
  - Waar moet de vaat en hoe werkt de vaatwasser?
  - Hoe werkt de frituur en hoelang moet alles er in?
  Misschien weet je zelf nog niet hoe alles werkt en waar alles te vinden is, maar dat leggen Sander, ik of iemand van het vaste barpersoneel je natuurlijk graag uit!
   
  Ook zijn we opzoek naar mensen die op dinsdag- of donderdagavond in de kantine een bardienst willen draaien voor de trainende teams.
   
  Wij zouden het erg leuk vinden als je ons barteam komt versterken! Lijkt dit je wat, laat het ons dan weten, dat mag met een appje naar Mattijs (0612403954).
   
  Ook zorgen wij iedere zaterdag weer voor een lekkere maaltijd op de club! Dit gaat ook niet zomaar natuurlijk! 
  Ook hier hebben we jouw hulp nodig! Lijkt het je leuk om ons te helpen in de keuken? 
  Of heb je hier vragen over? 
  Neem dan contact op met Sander van Baalen (0653601464)
 • OPGELOST! Gezocht: 1 chauffeur, deze zaterdag om 16u

  OPGELOST! Gezocht: 1 chauffeur, deze zaterdag om 16u

  Inge de Kruijff

  17-11-2022

  Reageer

  Ons G-team speelt zaterdag in Wageningen. Ze zoeken nog 1 auto om hen op te halen uit Wageningen. Wie: chauffeur voor G-team Wat: een ouder/lid met auto Waar: Wageningen Hoe laat: 16u Hoe: ophalen in Wageningen, terug naar de Buining hal Contact graag via Marjolein Aarts: 06 44378781
 • Sinterklaas komt naar Antilopen!

  Sinterklaas komt naar Antilopen!

  Mirjam Brouwer

  15-11-2022

  Reageer

  Beste kinderen van Antilopen, 

 • CHIQUE GALA

  CHIQUE GALA

  Lotte de Ridder

  14-11-2022

  Reageer

  Zaterdag 26 november wordt er weer een gala georganiseerd in de kantine van Antilopen. De feestcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen en de DJ is al geboekt!

  Het gala is voor iedereen vanaf de C-Jeugd t/m de senioren. Entree is gratis. Iedereen mag een introducé meenemen & krijgt een gratis welkomstdrankje bij binnenkomst.

  Geef je nu op via onderstaande link of via de QR codes in de kantine! Zien we jullie de 26e?

  https://forms.gle/RF8EH4kidi5XsLV6A

 • Antilopen buffet 19 november

  Antilopen buffet 19 november

  Mattijs Overweg

  10-11-2022

  Reageer

  Zaterdag 19 november staat er een prachtig sportief programma op de planning, naast dit sportieve programma kan er ook heerlijk worden gegeten op de club! 19 november wordt er een buffet georganiseerd en zal de frituur vanaf 16:30 gesloten zijn. Het buffet is geopend van 16:30-19:30. De kosten van het buffet zijn 7,50 p.p. opgeven voor dit buffet is noodzakelijk en kan via dit formulier: https://forms.gle/kSV9fSKadtUAsYY67

 • Team van de week Zaalseizoen

  Team van de week Zaalseizoen

  Anna Vermeer

  10-11-2022

  Reageer

  Hallo allemaal!

  Het zaalseizoen gaat beginnen en dat betekent dat er weer bij elke thuiswedstrijd van Antilopen 1 een jeugdteam het ‘team van de week’ zal zijn! Het is dan één groot feest! Alle supporters zullen er zijn om Antilopen met veel lawaai aan te moedigen! De spelers uit het team van de week mogen dan de wedstrijd zien vanaf een speciale plek en helpen bij het voorstellen van alle spelers voorafgaand aan de wedstrijd. Uit elk team van de week wordt ook een pupil van de week gekozen! Deze heeft een hele speciale rol voordat de wedstrijd van start gaat...

 • Gezocht

  Gezocht

  Loes Meijs

  08-11-2022

  Reageer

  Heer, die morgen met de recreanten wil meespelen. We spelen om 20.00 uur tegen NOVA in Bilthoven. We zijn nu met 7. Help ons! Wie wil er meedoen?

 • Het zaalseizoen gaat beginnen ......

  Het zaalseizoen gaat beginnen ......

  Ramon Eijnthoven

  07-11-2022

  Reageer

  Beste Antilopers,
  Komende week begint het officiële trainingsprogramma van de zaal en daarmee ook het zaalseizoen. Afgelopen weken is het materiaal schoon- en zaalseizoen klaargemaakt en is het verhuisd van het veld naar de zalen in Achterveld, De Korf, Antares een het Buiningcentrum. Bedankt: Patrick, Harry, Bas, Jack, Dennis Eelco en Eric ! Dit jaar ook een `extra` zaal, Antares, waardoor er wat gepuzzeld moest worden en we nieuw materiaal hebben moeten aanschaffen.

 • 12345Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×