Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • CLUBHUISNIEUWS: Het zaalseizoen in de nieuwe sporthal gaat beginnen!!

  CLUBHUISNIEUWS: Het zaalseizoen in de nieuwe sporthal gaat beginnen!!

  Bert vanden Oever

  04-11-2018

  Reageer

  Het veldseizoen is ten einde en is men zich aan opmaken voor het zaalseizoen. En dat wordt een MIJLPAAL, want voor het eerst is dat in de prachtige nieuwe sporthal “Sportcentrum Buiningpark”, direct naast ons clubhuis! Ook het clubhuis gaan we voor het eerst in ons bestaan (!) gedurende het zaalseizoen gebruiken. Het zal even wennen zijn, want we waren gewend om als Team Clubhuis in winterslaap te gaan.  Hieronder de belangrijkste uitgangspunten voor de komende tijd. 

 • Eén voor Allen, Allen voor Eén

  Eén voor Allen, Allen voor Eén

  Lieke Pouwels

  28-10-2018

  Reageer

  Ook zo'n zin om veel te scoren in de nieuwe zaal? Nieuwe zaal, nieuwe kansen! Met zijn allen juichen wij ons vlaggenschip naar de top. Kom zaterdag 24 november om 19:30 naar onze nieuwe sporthal om het eerste aan te moedigen.
  Na de wedstrijd kunnen we met z'n allen in de kantine nagenieten van de eerste zaalwedstrijd.

 • KorfbalzMasterz op 5-11-2018

  KorfbalzMasterz op 5-11-2018

  Jack den Heijer

  28-10-2018

  Reageer

  Om de spelregelkennis te verbeteren heeft de KNKV het leerprogramma KorfbalMasterz ontwikkeld. Dit is een webapplicatie bedoeld voor zelf studie. Een groot aantal leden heeft de KorfbalMasterzmodule al met goed gevolg doorlopen, echter nog niet iedereen. Senioren worden geacht het KorfbalMasterz-examen reeds te hebben gehaald. Junioren worden geacht dit voor 1 september 2019 gehaald te hebben.

 • Schoonmaakochtend zaterdag 17 november

  Schoonmaakochtend zaterdag 17 november

  Yolanda Versteeg

  28-10-2018

  Reageer

  Wie- O - Wie wil mij op zaterdagochtend 17 november van 9.30 - 12.00 uur helpen om een deel van onze kantine een grondige schoonmaakbeurt te geven?  Ik ben op zoek naar zo'n 10 vrijwilligers, zodat we niet te lang bezig zijn, maar wel aardig wat kunnen schoonmaken. Ik zorg voor wat lekkers bij de koffie. Ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom. Doe je mee, graag een mail naar yversteeg62@ziggo.nl

 • Afscheid als voorzitter

  Afscheid als voorzitter

  Erik Brouwer

  26-10-2018

  Reageer

  Op 6 september 2013 trad ik voor de 2e keer aan als voorzitter van KC Antilopen. Nu, na 5 jaar is het tijd geworden om plaats te maken voor een opvolger. Ik zal dus aftreden op de komende Avond van Antilopen op 16 november aanstaande.

 • Oud Papier (26-28 oktober)

  Oud Papier (26-28 oktober)

  Rein van Soest

  23-10-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Het laatste officiële competitieweekend buiten (er zijn nog wel wat inhaalwedstrijden te gaan). Een mooie kans om je oud papier mee te nemen en in de container te gooien.

 • Gaat Antilopen rookvrij 2019 in?

  Gaat Antilopen rookvrij 2019 in?

  Erik Brouwer

  19-10-2018

  Reageer

  Op de avond van Antilopen in 2017 stond het onderwerp al als discussiepunt op de agenda: Hoe gaan we om met het roken bij onze vereniging. Toen al bleek dat er veel leden waren (waaronder rokers)  die vonden dat Antilopen in de toekomst rookvrij zou moeten worden. Dat betekende dus ook: niet direct.. We zijn inmiddels een jaar verder en de discussie heeft zich voortgezet. Zowel maatschappelijk als binnen de club.

 • Update programma Oefenwedstrijden Zaal

  Update programma Oefenwedstrijden Zaal

  Technische Commissie

  16-10-2018

  Reageer

  Hieronder het programma voor de oefenwedstrijden. Voor S3, S6 en S7 zijn er wijzigingen.

 • Trainingsschema zaal

  Trainingsschema zaal

  Technische Commissie

  16-10-2018

  Reageer

  De trainingen in de zaal starten vanaf dinsdag 13 november, tenzij je van jouw trainer anders hoort.

 •  < 1 2 3 4 5 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×