Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Oud Papier (19-21 januari)

  Oud Papier (19-21 januari)

  Rein van Soest

  15-01-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Met ingang van het nieuwe jaar wordt de container geplaatst door een ander bedrijf; Remondis. De container zal er dus anders uit zien maar staat volgens de planning wel op de vertrouwde plek.

 • WAAR IS DE VECHTLUST GEBLEVEN?

  WAAR IS DE VECHTLUST GEBLEVEN?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  15-01-2018

  Reageer

  Een groot verslag mken van een teleurstellende wedstrijd is moeilijk vooral omdat je niet al te negagtief wilt zijn. De eerste helft was aardig maar er werden fouten gemaakt door o.a. het niet zuiver plaatsen en slecht vangen dat kost verkeerde energie die beter gebruikt kan worden. Het niet eens zijn met de scheids maar probeer dat eens om te zetten in daden! Die daden zijn o.a. doelpunten maken en je ploeggenoten helpen inplaats van uitkafferen. De rust ging nog positief in met een kleine voorsprong 7-6. BEP ging in de tweede helft uitlopen en bij de stand 8-8 ging het bergafwaarts en ook een wissel inzetten had eigenlijk geen effect en de stand op het scorebord stond op 8-13 toen Zoé een strafworp meekreeg die Tygo afrondde 913 maar BEP had hier weer een antwoord op 9-14. Het grote verschil wat we te zien kregen was dat BEP voor elke bal knokte en onze ploeg het eigenlijk liet gebeuren en dat was jammer. Dit is een harde leer voor de ploeg en wie weet wat dat te weeg brengt!

 • Veel ge├»nteresseerden aanwezig op de Avond van Antilopen

  Veel geïnteresseerden aanwezig op de Avond van Antilopen

  Cindy Goedknegt

  14-01-2018

  Reageer

  De valse start in december is ruimschoots goed gemaakt op de Avond van Antilopen van 12 januari. Er waren ruim 80 leden en ouders aanwezig die meepraatte over wat er allemaal speelt binnen de club. Wij willen iedereen bedanken voor hun komst en zijn/haar input.

  Naast de interessante gesprekken in de diverse gespreksgroepen, zijn er afgelopen vrijdag een aantal leden in het zonnetje gezet.

 • KZ een maatje te groot gebleken

  KZ een maatje te groot gebleken

  Paul Ockerse

  10-01-2018

  Reageer

  Zouden de spelers voor een stunt kunnen zorgen?? Vol goede moed op weg naar Koog Zaandijk waar ze in een heel mooi sportcomplex aan moesten treden tegen KZ. Er was tijd genoeg voor de warming up dus daarvoor het niet aan liggen. Jorg en Tygo waren de avond tevoren teruggekeerd van een weekje skivakantie.

 • Verbouwing in het Clubhuis: de Keuken en het 'oude' Materiaalhok worden onder handen genomen!

  Verbouwing in het Clubhuis: de Keuken en het 'oude' Materiaalhok worden onder handen genomen!

  Bert vanden Oever

  03-01-2018

  Reageer

  Als we straks het hele jaar in ons eigen Clubhuis mogen blijven met de Sporthal naast ons, is het van belang dat we er ook optimaal van gaan profiteren. Een eigen thuis waar je alles kan doen door het hele jaar heen en waar alle ruimte is om dat te doen. Klaar voor de toekomst, om regelmatig eten aan jullie te bieden. Alle reden om het Clubhuis eens flink te gaan upgraden en te gaan verbouwen!

 • Van de Hoef en Antilopen nemen na 3 seizoenen afscheid van elkaar

  Van de Hoef en Antilopen nemen na 3 seizoenen afscheid van elkaar

  Technische Commissie

  28-12-2017

  Reageer

  Namens de prestatie TC willen we kenbaar maken dat Antilopen en Ruud van de Hoef hebben besloten om na afloop van het huidige seizoen (2017-2018) niet verder te gaan in de samenwerking. Niet vreemd, want de huidige trainer/coach is aan zijn 3e seizoen in Leusdense dienst bezig. 

 • winnaars Grote Clubactie

  winnaars Grote Clubactie

  Miranda Nederveen

  20-12-2017

  Reageer

  Hoi allemaal,

  De Grote Clubactie is alweer een tijdje afgelopen, maar wij willen toch nog even informeren.

  Dit jaar is een record aan loten verkocht en wel 763 om precies te zijn! Super goed gedaan van jullie!

  Met het opgebrachte geld kunnen er weer mooie en nuttige spullen gekocht worden voor de club.

  Wij willen ook  de prijswinnaars nog even extra in het zonnetje zetten. Er zijn prijzen voor de winnende teams en voor diegenen die de meeste loten hebben verkocht.

  Ten eerste; de gedeelde 2e plek is voor de E1 en de F1; zij hebben een training gewonnen en deze training zal gegeven worden door Ruud van de Hoef,  de coach van de selectie.

  De tweede plek is voor de D1, zijn hebben een uur bowlen gewonnen. In overleg met de trainers zullen de training en het bowlen plaats vinden.

  Dan de tweede plek voor de individuele meest verkochte loten is voor Evelien Verkleij uit de D1; zij heeft een inschietshirt, met daarop haar naam gewonnen.

  De eerste plek is voor Yvette de Bourgraaf uit de D2, zij heeft de korfbal gewonnen. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!

  Vanaf nu kun je op de site van de Grote Clubactie kijken of er op het lot dat jij hebt verkocht, een prijs is gevallen, op deze site staan ook nog andere leuke kortingen.

  Als laatste willen wij iedereen bedanken voor jullie inzet en zeggen wij "tot volgend jaar" 

   

  Groet Franny van Woerkom en Miranda Barrink

   

 • Nieuwe datum Avond van Antilopen bekend: vrijdag 12 januari 2018

  Nieuwe datum Avond van Antilopen bekend: vrijdag 12 januari 2018

  Cindy Goedknegt

  20-12-2017

  Reageer

  De Avond van Antilopen (AvA) van 8 december 2017 is door een te lage opkomst van stemgerechtigde leden niet doorgegaan. Op vrijdag 12 januari 2018 is de nieuwe datum. Reserveer deze avond in je agenda en kom meepraten over de volgende onderwerpen:
  • Financiële kant van Antilopen;
  • Korfbal technische zaken;
  • Facilitaire kant van Antilopen;
  • Vrijwillige taken vs. verplichte taken voor de leden;
  • Rookvrije vereniging of niet?

 •  < 1 2 3 4 5 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×