Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Sinterklaasfeest voor A-B & Senioren

  Sinterklaasfeest voor A-B & Senioren

  Eline Huijzendveld

  12-11-2013

  Reageer

  Dit jaar is er weer een sinterklaasfeest voor de A-B en senioren! Een gezellig dobbel spel, waarvoor iedereen 3 (kleine) cadeautjes mee moet nemen. Onze zwarte pieten komen langs, en wie weet komen ze langs voor jou. Geef je snel op (voor 27 november 2013) via AC@antilopen.nl, en we zien je 30 november 2013 om 21:00 uur!

 • Stem op je favoriete inschietnummer

  Stem op je favoriete inschietnummer

  Marion van Loenen

  11-11-2013

  Reageer

  Welk inschietnummer moet er worden toegevoegd aan de playlist van de selectie bij het inschieten? Stem nu en wie weet wordt jouw gekozen nummer toegevoegd!

 • Sint op bezoek bij Antilopen

  Sint op bezoek bij Antilopen

  Maaike Snijder

  11-11-2013

  Reageer

  De Sint zit nog op de stoomboot maar heeft al bericht gestuurd naar Leusden. Op vrijdag 29 november komt hij op bezoek bij Antilopen! Het Sinterklaasfeest is in de kantine en duurt van 18.30 tot 20.00 uur. Sint nodigt alle kids uit de E en F teams en de kangoeroes (en hun coaches) uit om dit feest met hem te vieren. En ook kids (tot 6 jaar) van 'grote' Antilopen zijn van harte welkom.

 • Oud Papier Container (15-17 november)

  Oud Papier Container (15-17 november)

  Rein van Soest

  11-11-2013

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Ondanks dat je er, op weg naar de sporthal, een stukje voor moet omrijden rekenen we weer op een hoge opbrengst. Breng komend weekend zoveel mogelijk oud papier naar de Antilopen Oud Papier container.

 • Reserveren Kantine

  Reserveren Kantine

  Pieter Renkema

  11-11-2013

  Reageer

  Het reserveren van de kantine gaat vanaf heden niet meer via Christien Maas. Wil je de kantine gebruiken, mail dan naar kantine@antilopen.nl en Pieter Renkema zal kijken of je op de gewenste datum in de kantine terecht kan.
  Meld bij het reserveren een begin- en eindtijd en of er barmederwerkers nodig zijn.

 • De start van de zaalcompetitie was uitstekend

  De start van de zaalcompetitie was uitstekend

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  10-11-2013

  Reageer

  Het 2de moest de eerste wedstrijd van de zaalkompetitie 2013/2014 in Linschoten starten tegen Luno.De Duifjes gingen vol verwachting op pad en de weg naar Linschoten was een behoorlijke natte want regende het in het begin zachtjes onderweg kregen we een kleine wolkbreuk te verwerken maar zonder kleerscheuren zijn we in de zaal aangekomen. Het leek wel een wat kleine zaal maar ja we zijn een beetje verwend met de Korf en hier was de tribune wat krap. De zaal begon al lekker vol te lopen en de fans van Antilopen lieten zich niet onbetuigd maar dat zal ook wel komen omdat na het 2de ook ons vlaggen schip hier moest spelen. 

 • Eerste punten in zaalcompetitie voor Antilopen

  Eerste punten in zaalcompetitie voor Antilopen

  Bettie Haisma

  10-11-2013

  Reageer

  Het vlaggenschip van Antilopen komt na de degradatie van vorig seizoen uit in de eerste klasse. Na een prima eerste helft veld in de overgangsklasse, bleek dit niveau wel even omschakelen. Zonder de inmiddels vertrouwde schotklok, zonder grensrechter en zonder de mogelijkheid tot het nemen van time-outs, wordt het een ander spelletje om naar te kijken.

 • Vrijdag allemaal naar de Boni!

  Vrijdag allemaal naar de Boni!

  Karen Schipper

  06-11-2013

  Reageer

  A.s. vrijdagavond is KC Antilopen weer de speciale gast van Boni! Daar doen we weer ons best om zoveel mogelijk munten te verzamelen in de buis met ons rode deksel. Het gaat heel goed, want we staan nu op de ....

 • Team van de week

  Team van de week

  Eline Huijzendveld

  06-11-2013

  Reageer

  Ook dit jaar wordt ons eerste team bij haar thuiswedstrijd weer vergezeld door een team van de week.
  Hieronder in het schema is te zien welk team (Kangoeroes t/m D’s) bij welke thuiswedstrijd het team van de week is:

 • Geslaagden Korfbaltrainer 2

  Geslaagden Korfbaltrainer 2

  Mirjam Brouwer

  05-11-2013

  Reageer

  Vanavond hebben Lieke Pouwels, Mirjam Roorda, Manon Ossendrijver, Mirjam Brouwer en Joost Geluk het Certificaat Korfbaltrainer 2 ontvangen van cursusleider Klaas Otten en stagiaire Steven Brink. Allen van harte gefeliciteerd! De cursisten die hun portfolio op een later tijdstip inleveren, succes met de laatste loodjes

 • Eerste153154155156157Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×