Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

  Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

  Bettie Haisma

  09-12-2013

  Reageer

  Na de mooie overwinning van vorige week, tegen mede- titelkandidaat Exakwa, stond dit weekend het nog puntloze Thrianta op het programma. Antilopen begon met in de aanval: Nick, Dennis de G, Sylvia en Lilian en in de verdediging: Wouter, Frank, Rianne en Manon.

 • Wederom winst voor Antilopen

  Wederom winst voor Antilopen

  Bettie Haisma

  08-12-2013

  Reageer

  Het vlaggenschip van Antilopen werd afgelopen zaterdag verwacht in het Drentse Hoogeveen. Tegenstander Thrianta had tot dan toe slechts twee punten behaald en de wedstrijd zou dan ook een formaliteit moeten zijn voor titelkandidaat Antilopen.

 • Exakwa/Centraplaza trekt in spannend duel aan kortste eind (website Exakwa)

  Exakwa/Centraplaza trekt in spannend duel aan kortste eind (website Exakwa)

  Marion van Loenen

  02-12-2013

  Reageer

  Leusden – De Exakwa/Centraplaza selectie doet het goed tot nog toe. Het tweede wist de volle buit te halen uit de eerste 3 wedstrijden. En het 1e moest alleen de punten bij De Meeuwen laten. Echter het affiche voor deze week was een mooie, Antilopen – Exakwa. De Antilopen selectie heeft de laatste jaren een paar stapjes terug moeten doen maar wil weer omhoog. En de eerste wedstrijden werden dan ook allemaal gewonnen. Maar het feit dat ze persoonlijk vorige week kwamen kijken zei genoeg over hoe zij deze wedstrijd benaderden. Het zou hoe dan ook een spannende wedstrijden worden voor de selectie.

 • Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  Aangezien de duifjes beide niet aanwezig konden zijn, toch ook een paar woorden over de wedstrijd van Antilopen 2 tegen Exakwa 2 (op verzoek van de moeder van Rianne). Een belangrijke pot, want beide ploegen hadden alle drie voorgaande wedstrijden gewonnen. Door het te weinig leveren van scheidsrechters in vorig seizoen, kreeg ons 2e team 2 punten in mindering. Vandaag dus zaak om dit recht te trekken.

 • Antilopen ontsnapt aan eerste puntenverlies

  Antilopen ontsnapt aan eerste puntenverlies

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  In speelronde vier werd tegenstanden Exakwa ontvangen in thuishal ‘de Korf’. De verwachting op voorhand was dat dit kwalitatief een goede tegenstander zou zijn. Uiteindelijk bleek ook dat Antilopen alles op alles moest zetten om de punten in Leusden te kunnen houden.

 • Loraine top in de Korfbal League

  Loraine top in de Korfbal League

  Yolanda Versteeg

  01-12-2013

  Reageer

  "Onze"  Loraine heeft dit seizoen een vaste plek veroverd in Dalto 1 en speelt de laatste weken zo goed dat ze al een paar keer is uitgekozen in het Team van de Week. NL Korfball stelt in het zaalseizoen ieder week een team van de week samen. Hierbij wordt gekeken naar de beste of meest opvallende spelers van die week in de League. Welke dames excelleerden in de wedstrijd? En welke heren waren beslissend voor hun club? Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt waarin alle "Teams van de Week"meegenomen worden in de keuze voor het 'Team van het Jaar". Hierin staan dan automatisch de dames en heren die gedurende het jaar het meest constant op hoog niveau hebben gespeeld. Loraine voert daarin nu de lijst aan bij de dames.

 • Zaterdag valt er weer genoeg te beleven in de Korf

  Zaterdag valt er weer genoeg te beleven in de Korf

  Ramon Schulten

  27-11-2013

  Reageer

  Aankomende zaterdag staat er weer een reeks aantrekkelijke korfbalwedstrijden op het programma in onze thuishaven "de Korf". Reden genoeg dus weer om onze thuishaven met een bezoekje te vereren.

 • Antilopen maakt het verschil in laatste tien minuten

  Antilopen maakt het verschil in laatste tien minuten

  Bettie Haisma

  24-11-2013

  Reageer

  Na twee gewonnen wedstrijden stond voor het Leusdense Antilopen de verre uitwedstrijd tegen ROG te Groningen op het programma. De twee ploegen troffen elkaar ook al op het veld, waar Antilopen gemakkelijk en ruim de partij won. Op papier dus een niet al te lastige partij, echter dat de Groningers niet te onderschatten zijn, bleek al vanaf het eerste fluitsignaal.

 • Koop kerststollen voor Oeganda

  Koop kerststollen voor Oeganda

  Joost Geluk

  20-11-2013

  Reageer

  Beste mede Antilopers, Aankomende zomer ga ik naar Oeganda voor vrijwilligerswerk. In Oeganda ga ik helpen met het afbouwen van een school voor 120 leerlingen tussen de 13 en 20 jaar en ga ik ook lesgeven op deze school. 

 • Fris ogend Antilopen trakteert publiek op ruime overwinning

  Fris ogend Antilopen trakteert publiek op ruime overwinning

  Bettie Haisma

  17-11-2013

  Reageer

  In de eerste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie kon het vlaggenschip van Antilopen goede zaken doen tegen Sparta Zwolle. Waar op het veld nog 14-14 gelijk werd gespeeld, stond er nu na 60 minuten spelen een 26-18 overwinning op het scorebord.

 • Eerste137138139140141Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×