Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Vrijdag allemaal naar de Boni!

  Vrijdag allemaal naar de Boni!

  Karen Schipper

  06-11-2013

  Reageer

  A.s. vrijdagavond is KC Antilopen weer de speciale gast van Boni! Daar doen we weer ons best om zoveel mogelijk munten te verzamelen in de buis met ons rode deksel. Het gaat heel goed, want we staan nu op de ....

 • Team van de week

  Team van de week

  Eline Huijzendveld

  06-11-2013

  Reageer

  Ook dit jaar wordt ons eerste team bij haar thuiswedstrijd weer vergezeld door een team van de week.
  Hieronder in het schema is te zien welk team (Kangoeroes t/m D’s) bij welke thuiswedstrijd het team van de week is:

 • Geslaagden Korfbaltrainer 2

  Geslaagden Korfbaltrainer 2

  Mirjam Brouwer

  05-11-2013

  Reageer

  Vanavond hebben Lieke Pouwels, Mirjam Roorda, Manon Ossendrijver, Mirjam Brouwer en Joost Geluk het Certificaat Korfbaltrainer 2 ontvangen van cursusleider Klaas Otten en stagiaire Steven Brink. Allen van harte gefeliciteerd! De cursisten die hun portfolio op een later tijdstip inleveren, succes met de laatste loodjes

 • Wat is jouw favoriete inschietnummer?

  Wat is jouw favoriete inschietnummer?

  Marion van Loenen

  04-11-2013

  Reageer

  Het zaalseizoen gaat aanstaande zaterdag weer van start… Lekker overdekt korfballen en geen last van de wind… Ook betekent het dat de selectie bij thuiswedstrijden weer kan inschieten met lekkere beats uit de muziekinstallatie. Dit jaar heeft iedereen van de selectie zijn of haar favoriete inschietnummer doorgegeven. Deze nummers zijn op een cd gemixt en worden bij elke thuiswedstrijd gedraaid.

 • Leuk dagje Korf

  Leuk dagje Korf

  Karen Schipper

  01-11-2013

  Reageer

  Morgen is er alweer een druk programma in de Korf. Kijk wat oefenpotjes en klets weer even bij. De mooiste voorbereiding op weer een lekker korfbalseizoen in de zaal. Tot morgen!

 • Grote Clubactie - Online

  Grote Clubactie - Online

  Rein van Soest

  30-10-2013

  Reageer

  De verkoop door onze leden is ondertussen beëindigd. Heb je nog geen loten gekocht dan kan dit nog online. Ga via onderstaande link naar de Antilopen pagina van de Grote Clubactie en bestel nog loten. Maar liefts 80% gaat direct naar de club en dat geld hebben we hard nodig.

 • Boni Jeugd Sponsor Actie - Tussenstand

  Boni Jeugd Sponsor Actie - Tussenstand

  Rein van Soest

  29-10-2013

  Reageer

  De tussenstand van de Boni Jeugd Sponsonsor Actie is bekend gemaakt. Door onze aanwezigheid afgelopen zaterdag zijn we geklommen van de 6e naar de 4e plaats in het tussenklassement. We zitten nu op 13% van de munten voor KC Antilopen.

 • Spandoekenavond

  Spandoekenavond

  Ramon Schulten

  29-10-2013

  Reageer

  We zitten weer in de zaal! We willen dit zaalseizoen weer een ouderwetse sfeer gaan creëren op de wedstrijddagen dat onze selecties thuis spelen. Bij die sfeer hoort natuurlijk ook een rood-zwart versierde sporthal De Korf. Daarom organiseren we op vrijdag 8 november vanaf 19:00 uur een spandoekenavond.

 • Spoed! zaalwachten gezocht!!

  Spoed! zaalwachten gezocht!!

  Annet Dielissen

  29-10-2013

  Reageer

  De coördinatoren van de zaaldiensten zijn dringend op zoek naar ouders/ vrijwilligers die zaaldiensten willen draaien. Een aantal ouders heeft zich al opgegeven maar hiermee redden we het nog niet.

 • Veel sponsormunten verzameld!

  Veel sponsormunten verzameld!

  Karen Schipper

  26-10-2013

  Reageer

  De Boni jeugdsponsoractie was vandaag een groot succes. Zo'n 85% van de vandaag door de Boni uitgegeven munten werd in de bus van Antilopen gegooid. Onder luide aanmoediging van enthousiaste leden van onze club. Het kon niemand ontgaan dat het vandaag Antilopendag was. Spandoeken, korven, folders en shirts versierden de ingang. Lisa, Kris, Anne Femme, Gerke, Eva, Anneline, Gerlinde (bedankt Anne Femme) en Flora, bedankt voor jullie hulp!

 • Eerste125126127128129Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×