Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Het is even wennen...

  Het is even wennen...

  Karen Schipper

  13-12-2013

  Reageer

  De Korf is de hele zaalcompetitie onze thuisbasis. Waar we wedstrijden spelen en daarna een drankje nuttigen. Maar ook waar we elkaar na een werkweek weer even spreken, elkaar aanmoedigen, nakletsen, een bowlingballetje gooien, een sateetje of tosti eten en elkaar trakteren na een gewonnen wedstrijd. Kortom waar we elke week heel wat uren rondhangen. Net alsof het ons huis is. 

 • Tribunes in zicht!

  Tribunes in zicht!

  Karen Schipper

  13-12-2013

  Reageer

  Dankzij Michel en zijn werkgever UBF en transportbedrijf Hoogland geregeld door Jan Costa hebben wij in het voorjaar twee tribunes op het veld staan. Als......we het voor elkaar krijgen om de komende week samen 150 euro bij elkaar te sparen. Doe je mee? Dan heb je zometeen een eigen klein stukje tribune voor je klaarstaan. Elke bijdrage is prachtig, klein of groot. Alles is welkom!

 • Thuiswedstrijden Midweek / aanpassing trainingstijden

  Thuiswedstrijden Midweek / aanpassing trainingstijden

  Mirjam Brouwer

  10-12-2013

  Reageer

  Komende donderdag speelt de Midweek weer thuis. Graag jullie aandacht voor de aangepaste trainingstijden.

 • Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

  Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

  Marion van Loenen

  09-12-2013

  Reageer

  Na de nederlaag van vorige week tegen ROG uit Groningen, pakte Thrianta de draad weer op om weerstand te bieden tegen de koploper van de poule, genaamd korfbalclub Antilopen. De Thrianta/Lichtendonk formatie startte de wedstrijd in de volgende opstelling, in de aanval Bastiaan ten Buur, Giel Bisschop, Sandra Olde en Leonie Tjarks. In de verdediging Maurice Kikkert, Paul Valster, Marleen Kramer en Jorinde Smink.

 • Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

  Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

  Bettie Haisma

  09-12-2013

  Reageer

  Na de mooie overwinning van vorige week, tegen mede- titelkandidaat Exakwa, stond dit weekend het nog puntloze Thrianta op het programma. Antilopen begon met in de aanval: Nick, Dennis de G, Sylvia en Lilian en in de verdediging: Wouter, Frank, Rianne en Manon.

 • Wederom winst voor Antilopen

  Wederom winst voor Antilopen

  Bettie Haisma

  08-12-2013

  Reageer

  Het vlaggenschip van Antilopen werd afgelopen zaterdag verwacht in het Drentse Hoogeveen. Tegenstander Thrianta had tot dan toe slechts twee punten behaald en de wedstrijd zou dan ook een formaliteit moeten zijn voor titelkandidaat Antilopen.

 • Exakwa/Centraplaza trekt in spannend duel aan kortste eind (website Exakwa)

  Exakwa/Centraplaza trekt in spannend duel aan kortste eind (website Exakwa)

  Marion van Loenen

  02-12-2013

  Reageer

  Leusden – De Exakwa/Centraplaza selectie doet het goed tot nog toe. Het tweede wist de volle buit te halen uit de eerste 3 wedstrijden. En het 1e moest alleen de punten bij De Meeuwen laten. Echter het affiche voor deze week was een mooie, Antilopen – Exakwa. De Antilopen selectie heeft de laatste jaren een paar stapjes terug moeten doen maar wil weer omhoog. En de eerste wedstrijden werden dan ook allemaal gewonnen. Maar het feit dat ze persoonlijk vorige week kwamen kijken zei genoeg over hoe zij deze wedstrijd benaderden. Het zou hoe dan ook een spannende wedstrijden worden voor de selectie.

 • Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  Aangezien de duifjes beide niet aanwezig konden zijn, toch ook een paar woorden over de wedstrijd van Antilopen 2 tegen Exakwa 2 (op verzoek van de moeder van Rianne). Een belangrijke pot, want beide ploegen hadden alle drie voorgaande wedstrijden gewonnen. Door het te weinig leveren van scheidsrechters in vorig seizoen, kreeg ons 2e team 2 punten in mindering. Vandaag dus zaak om dit recht te trekken.

 • Antilopen ontsnapt aan eerste puntenverlies

  Antilopen ontsnapt aan eerste puntenverlies

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  In speelronde vier werd tegenstanden Exakwa ontvangen in thuishal ‘de Korf’. De verwachting op voorhand was dat dit kwalitatief een goede tegenstander zou zijn. Uiteindelijk bleek ook dat Antilopen alles op alles moest zetten om de punten in Leusden te kunnen houden.

 • Loraine top in de Korfbal League

  Loraine top in de Korfbal League

  Yolanda Versteeg

  01-12-2013

  Reageer

  "Onze"  Loraine heeft dit seizoen een vaste plek veroverd in Dalto 1 en speelt de laatste weken zo goed dat ze al een paar keer is uitgekozen in het Team van de Week. NL Korfball stelt in het zaalseizoen ieder week een team van de week samen. Hierbij wordt gekeken naar de beste of meest opvallende spelers van die week in de League. Welke dames excelleerden in de wedstrijd? En welke heren waren beslissend voor hun club? Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt waarin alle "Teams van de Week"meegenomen worden in de keuze voor het 'Team van het Jaar". Hierin staan dan automatisch de dames en heren die gedurende het jaar het meest constant op hoog niveau hebben gespeeld. Loraine voert daarin nu de lijst aan bij de dames.

 • Eerste118119120121122Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×