Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Helpende handen gezocht voor de Gigakangoeroedag.

  Helpende handen gezocht voor de Gigakangoeroedag.

  Mirjam Brouwer

  25-03-2014

  Reageer

  Op donderdag 10 april is de Giga Kangoeroedag bij Antilopen. En we kunnen nog hulp gebruiken bij het opbouwen op woensdagavond, op de donderdag zelf en...bij het wassen van de shirtjes. Alle kinderen worden in groepjes verdeeld en elk groepje krijgt een eigen kleur shirt. Deze shirts lenen we van het KNKV en we moeten ze al op zaterdagmiddag 12 april aan de volgende vereniging doorgeven. Vele handen maken licht werk dus als meerdere dames of heren 1 of 2 wasjes willen draaien komt ook dit voor elkaar. Zonodig komen we de shirts bij je brengen en weer ophalen. Wie helpt? Aanmelden bij Sandra Nefkens of Mirjam Brouwer of mail naar kangoeroe@antilopen.nl.

 • Zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie

  Zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie

  Jack den Heijer

  25-03-2014

  Reageer

  Aan het eind van het zaalseizoen kan de balans worden opgemaakt. De eindstanden op de ranglijsten waren reeds bekend na het spelen van de laatste wedstrijden. Op de website van de KNKV zijn nu ook de “resultaten” op het arbitrage vlak gepubliceerd: Antilopen zal het zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie kunnen beginnen.

 • Antilopen verliest van Oost-Arnhem

  Antilopen verliest van Oost-Arnhem

  Bettie Haisma

  24-03-2014

  Reageer

  Nadat het tweede team van Antilopen in barre omstandigheden de winst wist binnen te slepen tegen Oost-Arnhem 2, mocht ons vlaggenschip aantreden tegen de Arnhemmers toen de lucht al iets was opgeklaard. Antilopen moest het stellen zonder aanvoerdster Marion van Loenen i.v.m. een blessure. Op haar plaats startte Eva Stam.

 • Oranjefonds - NL Geeft

  Oranjefonds - NL Geeft

  Rein van Soest

  23-03-2014

  Reageer

  Het Oranjefonds is een organisatie die activiteiten steunt binnen Nederland op sociaal en maatschappelijk gebied. Ze zijn de organisatie achter de “burendag” en “NL Doet”, waar Antilopen ook aan meedoet. Het Oranjefonds organiseert deze activiteiten en geeft subsidies. Ook wij hebben in het verleden al eens een bijdrage van het Oranjefonds ontvangen.

 • DE VELDKOMPETITIE IS WEER BEGONNEN.

  DE VELDKOMPETITIE IS WEER BEGONNEN.

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  22-03-2014

  Reageer

  De eerste wedstrijd werd gespeeld in Arnhem bij Oost-Arnhem en de Duifjes gingen weer op pad want natuurlijk waren zij van de partij om het team van coach Heleen aan te moedigen. Onderweg kregen we te maken met een paar regenbuitjes maar in Arnhem was het droog, winderig en toch wel fris,gelukkig wisten we toen nog niet wat ons te wachten stond.

 • Schrijf je nu in voor het Vrienden van Antilopen toernooi!

  Schrijf je nu in voor het Vrienden van Antilopen toernooi!

  Arjen Berends

  22-03-2014

  Reageer

  Zaterdag 7 juni staat natuurlijk al dik omcirkeld in je agenda!?! Alle andere afspraken zijn gecancelled!
  De zaterdag na kamp gaan we namelijk met veel plezier het 2e Vrienden van Antilopen toernooi organiseren.

 • Inschrijving 2014 geopend!

  Inschrijving 2014 geopend!

  Irene Veenendaal

  21-03-2014

  Reageer

  Het is zover, je kunt je weer digitaal opgeven. Verderop lees je hoe dit moet. Ook in dit bericht een aantal praktische zaken. Dit jaar valt Hemelvaart laat en gaan we van woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni op kamp. Voor de jeugd is dit van donderdag tot en met zaterdag. Heb je nog vragen dan vind je onderaan de contactgegevens van Irene en Sandra waar je hiermee terecht kunt.

 • Plantenactie 9 Mei

  Plantenactie 9 Mei

  Arjan Verschoor

  20-03-2014

  Reageer

  De plantenactie zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 9 mei.  Zet deze datum vast in je agenda! De wijkindeling en informatie over de voorverkoop zal spoedig volgen. 

 • Bestuursleden hebben postvakjes in de kantine

  Bestuursleden hebben postvakjes in de kantine

  Cindy Goedknegt

  18-03-2014

  Reageer

  Post voor (een van) de bestuursleden kun je afgeven in de postvakjes, deze staan op de bar in de kantine.

 • Zuinig op warmte en licht: zuinig op geld!

  Zuinig op warmte en licht: zuinig op geld!

  Jeroen Fleuren

  18-03-2014

  Reageer

  Dit bericht gaat over gas en stroom. En over geld. Over steeds minder geld. Bij de ingebruikname van onze nieuwe accommodatie bleek al snel dat warmte snel vervliegt en dat de lichtmasten stroom slurpen. Deze aanzienlijke kostenpost leek ons behoorlijk pijn te gaan doen. 

 • Eerste116117118119120Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×