Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Zaalhuur nood

  Zaalhuur nood

  Karen Schipper

  18-12-2013

  Reageer

  Uit Leusderkrant  - De nood onder Leusdense zaalsportverenigingen is hoog. Er is gebrek aan passende accommodatie in de eigen woonplaats. Dat is één van de uitkomsten van een bijeenkomst in de kantine van handbalvereniging LHV, die maandagavond werd gehouden. 

 • Antilopen C1 haalt eerste overwinning in de hoofdklasse

  Antilopen C1 haalt eerste overwinning in de hoofdklasse

  Joyce Ockerse-Osnabrugge

  16-12-2013

  Reageer

  Afgelopen zaterdag heeft de C1 haar eerste overwinning behaald in de hoofdklasse. Al een aantal weken zaten ze er dichtbij en tegen TOP Sassenheim werd zelfs in de laatste minuut verloren. Maar gelukkig konden we zaterdag eindelijk het tij keren.

 • Scherpte in afronding ontbreekt, eerste verlies voor Antilopen

  Scherpte in afronding ontbreekt, eerste verlies voor Antilopen

  Marion van Loenen

  15-12-2013

  Reageer

  Na vijf competitieduels heeft de ploeg van Gert-Jan de Vos de eerste verliespartij moeten incasseren. In een spannende wedstrijd kon CSL de punten in eigen huis houden en was het de Leusdense formatie die slechts twee van de vier punten kon meenemen. De reserves van Antilopen wonnen met 11-12 en staan ongeslagen bovenaan door het verlies van concurrent Exakwa.

 • Oud Papier Container (20-22 december)

  Oud Papier Container (20-22 december)

  Rein van Soest

  15-12-2013

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Afgelopen tijd hebben we weer heel veel reclamefolders ontvangen dus daarmee kunnen we de container weer flink vullen.

 • Boni Jeugdsponsoractie Feestelijk Afgesloten

  Boni Jeugdsponsoractie Feestelijk Afgesloten

  Rein van Soest

  14-12-2013

  Reageer

  Afgelopen week liep de Boni Jeugdsponsoractie ten einde. Donderdag 12 december was de uitreiking van de sponsorbedragen op een spectaculaire feestavond in Hardersplaza te Harderwijk. Tijdens deze feestavond vol muziek en optredens van onder andere Sharon Doorson kregen alle deelnemende verenigingen een cheque met hun sponsorbedrag uitgereikt. Namens KC Antilopen waren Erik Brouwer (voorzitter) en Rein van Soest (penningmeester) aanwezig.

 • Het is even wennen...

  Het is even wennen...

  Karen Schipper

  13-12-2013

  Reageer

  De Korf is de hele zaalcompetitie onze thuisbasis. Waar we wedstrijden spelen en daarna een drankje nuttigen. Maar ook waar we elkaar na een werkweek weer even spreken, elkaar aanmoedigen, nakletsen, een bowlingballetje gooien, een sateetje of tosti eten en elkaar trakteren na een gewonnen wedstrijd. Kortom waar we elke week heel wat uren rondhangen. Net alsof het ons huis is. 

 • Tribunes in zicht!

  Tribunes in zicht!

  Karen Schipper

  13-12-2013

  Reageer

  Dankzij Michel en zijn werkgever UBF en transportbedrijf Hoogland geregeld door Jan Costa hebben wij in het voorjaar twee tribunes op het veld staan. Als......we het voor elkaar krijgen om de komende week samen 150 euro bij elkaar te sparen. Doe je mee? Dan heb je zometeen een eigen klein stukje tribune voor je klaarstaan. Elke bijdrage is prachtig, klein of groot. Alles is welkom!

 • Thuiswedstrijden Midweek / aanpassing trainingstijden

  Thuiswedstrijden Midweek / aanpassing trainingstijden

  Mirjam Brouwer

  10-12-2013

  Reageer

  Komende donderdag speelt de Midweek weer thuis. Graag jullie aandacht voor de aangepaste trainingstijden.

 • Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

  Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

  Marion van Loenen

  09-12-2013

  Reageer

  Na de nederlaag van vorige week tegen ROG uit Groningen, pakte Thrianta de draad weer op om weerstand te bieden tegen de koploper van de poule, genaamd korfbalclub Antilopen. De Thrianta/Lichtendonk formatie startte de wedstrijd in de volgende opstelling, in de aanval Bastiaan ten Buur, Giel Bisschop, Sandra Olde en Leonie Tjarks. In de verdediging Maurice Kikkert, Paul Valster, Marleen Kramer en Jorinde Smink.

 • Eerste111112113114115Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×