Actueel / Nieuws / Zaterdag: Halve finales Hoofdklasse Jeugd

Zaterdag: Halve finales Hoofdklasse Jeugd

dinsdag 26 maart 2024

Aankomende zaterdag, 30 maart 2024, organiseert Antilopen / Bloemendal Bouw de halve finales voor de B/C/D jeugd in de Hoofdklasse. In dit bericht lees je alles wat je moet weten voor deze dag vol topkorfbal.

Wedstrijden

Er worden in totaal 3 wedstrijden gespeeld. Startende met de D-jeugd, daarna C-jeugd en afsluitend B-jeugd met schotklok.

  • Aanvangstijd: 10:30
    Nieuwerkerk D1 - Albatros D1
    Scheidsrechter: Wesley Metz
    Tijdwaarnemer: Sandra Nefkens
  • Aanvangstijd: 12:15
    LDODK/Rinsma Modeplein C1 - TOP/IAA fresh C1
    Scheidsrechter: Lars van der Laan
    Tijdwaarnemer: Rick van der Werf
  • Aanvangstijd: 14:00
    TOP/IAA fresh B1 - PKC/Vertom B1
    Scheidsrechter: Dennis van Sluijs
    Juryvoorzitter: Jack den Heijer
    Schotklokbediener: Ronald Abbring
    Tijdwaarnemer: Frans ter Maten

Kantine

De kantine is open voor publiek vanaf 09:00. Aangezien de eerste wedstrijd start om 10:30, heb je genoeg tijd voor een kopje koffie vooraf.

Alcohol wordt geschonken na 14:00, het is dus niet mogelijk om voor die tijd een alcoholhoudende drank te bestellen. Gelukkig hebben we een hoop andere lekkere dranken!

Het is aankomende zaterdag alleen mogelijk om met de pin of je kantinerekening te betalen.

Zaal

De zaal is toegankelijk voor iedereen en er wordt geen entreegeld gevraagd om de wedstrijd te zien. Het is niet toegestaan eten of drinken mee te nemen de zaal in.

De tribunes grenzend aan het veld zijn gereserveerd voor de supporters van de spelende teams. Houdt deze plekken dus vrij en ga op de bovenste tribunes zitten.

Parkeren

We willen onze leden graag vragen om met de fiets naar de kantine te komen. Vanwege de verwachte drukte, hebben we de parkeerplaats nodig voor de bezoekende verenigingen.

Livestream

Mocht je toch niet naar onze hal kunnen komen, maar wil je de wedstrijden wel graag zien? Dat kan! De wedstrijden zijn live te volgen op YouTube:

Programmaboekje

Voor de dag hebben we een prachtig programmaboekje met alle informatie over de teams, wedstrijden, spelers en sponsoren. Je kunt het programmaboekje hier downloaden.