Actueel / Nieuws / Antilopenkamp: Nu of nooit!

Antilopenkamp: Nu of nooit!

maandag 15 april 2024

We snappen het, na veertig jaar weten we echt wel hoe het werkt. De early adapters geven zich in de eerste weken op. Dat zijn de mensen die vroeger altijd hun huiswerk op tijd af hadden, die nooit te laat zijn met betalen en die een week voor hun vakantie al de koffer klaar hebben staan. Die andere groep, leerde op de laatste avond voor een proefwerk, laten hun rekening weleens iets te lang liggen en komen op de eerste dag van de vakantie erachter dat hun zonnebril nog thuis ligt. Behoor jij tot die laatste groep? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je je nog niet hebt opgegeven voor het kamp.

Natuurlijk zijn er nog meer groepen, bijvoorbeeld de denkers en de twijfelaars. Zij willen eerst weten wie er meegaan, bij wie ze in de tent gaan slapen en of het wel mooi weer wordt… Ook de twijfel, “Zal ik het mijn kind aandoen om zelf ook mee te gaan?”, kan verlammend werken. (Tip: ga gerust mee, het terrein is groot genoeg. Jouw kind zie je alleen wanneer het geld op is of wanneer er een fles cola over de slaapzak is leeggelopen. En dan zijn zij heel blij dat je mee bent gegaan!) De denkers willen daarnaast ook nog overleggen met medekampgangers en maken vaak al de leukste plannen van tevoren… Maar vergeten in hun enthousiasme nog even één belangrijk ding…

En tenslotte hebben we nog de kamp-professionals. Zij hebben minimaal 20 kruisjes achter hun naam staan en laten vaak hun handen wapperen op het kamp. Iedereen weet dat ze er weer bij zullen zijn, en ze gaan ervan uit dat Irene dat ook wel weet. (En dat is natuurlijk ook zo.) Opgeven is een detail, bijzaak, rompslomp, moet wel gebeuren, maar is er nog niet van gekomen…

Voor alle groepen hierboven geldt nu: TIJD VOOR ACTIE! We gaan de inschrijving bijna sluiten, zaterdag 20 april gaat de site op slot. Dus wacht niet langer en KLIK HIER, voor het te laat is!

PS: Mocht jij je niet kunnen identificeren met een van de bovenstaande groepen, ik denk dat je de onderliggende boodschap wel begrepen hebt.