hoi

Succes maken we samen: werk jij hieraan mee?

Cindy Goedknegt

22-08-2018

Reageer

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start…. En mooi moment om bij jullie onder de aandacht te brengen dat er dit seizoen een aantal mooie kansen gaan ontstaan voor jou! De volgende posities in het bestuur komen beschikbaar of zijn beschikbaar:

Voorzitter Technische Commissie 
We zoeken een voorzitter TC die het leuk vindt om te verbinden. De Technische Commissie van Antilopen bestaat uit verschillende inhoudelijke sterke commissies, met elk hun eigen aandachtsgebied. Denk hierbij aan de Jeugd TC, Prestatie TC, Senioren en Junioren TC en Scheidsrechterscommissies. Het is aan jou de taak om met deze commissies in contact te blijven, dit doe je o.a. door overleggen met de voorzitter. Tevens ben jij de schakel tussen de TC en het bestuur. Je neemt als voorzitter TC zitting in het bestuur.

Penningmeester 
Voor de komende periode zoeken wij een penningmeester die het als een uitdaging ziet om onze sponsorcommissie verder te helpen en uit te bouwen. Twee enthousiaste leden nemen momenteel zitting in deze sponsorcommissie en we willen deze commissie succesvoller laten zijn. De afgelopen jaren is er geïnvesteerd in een goede financiële afdeling, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de incasso’s, facturen of jaarrekening. Daar heb jij jouw financiële afdeling voor. Uiteraard onderhoud je wel contact met deze afdeling.

Voorzitter 
Ben jij onze nieuwe voorzitter? Komende periode zullen er meer interne thema’s (behoud, groei en beleidsplan) dan externe thema’s (sporthal) op het programma staan. Wil jij meewerken aan het succes van onze vereniging, overall met alle bestuursleden sparren en mede de koers bepalen?

Voorzitter communicatie 
Als bestuurslid communicatie heb jij visie op hoe wij onszelf presenteren in woord en beeld. Je hebt verschillende goed draaiende verenigingswerkers die jou hierbij helpen. Denk bij communicatie aan de Antilopen website en social-media-kanalen (Facebook, Twitter en Instagram). Heb jij ideeën hoe we ons nog beter kunnen presenteren en promoten, laat het ons weten!

Lijkt het jou leuk om 1 van deze verenigingsfuncties te vervullen? 
Laat het weten aan Rein, Lieke, Cindy, Bert, Eline of Erik.

We kijken uit naar jouw reactie!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×