Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen / Lancyr Deelen verliest van titelkandidaat Achilles

  Antilopen / Lancyr Deelen verliest van titelkandidaat Achilles

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  15-12-2019

  Reageer

  Afgelopen zaterdag moest onze ploeg aantreden tegen Achilles. Aan het begin van de wedstrijd was het direct duidelijk dat de Hagenaren voor de volle buit naar Leusden waren afgereisd. Antilopen liet zich het eerste kwartier volledig overrompelen en keek dan ook na nog geen 10 minuten tegen een schijnbaar onoverbrugbare achterstand aan: 1-9.

 • Wie komt ons helpen bij de jeugdactiviteiten?

  Wie komt ons helpen bij de jeugdactiviteiten?

  Lieke Pouwels

  10-12-2019

  Reageer

  Na zich jaren actief te hebben ingezet voor de jeugdactiviteiten gaat Lonneke helaas stoppen in de jeugdactiviteitencommissie. Lonneke is natuurlijk al jaren actief lid bij de vereniging en hiervoor heeft zij vorig jaar dan ook de Antilopen Ere-speld gekregen. Zoals dus te verwachten zal Lonneke ook nu dus niet stil gaan zitten, maar gaat zij verder met het vormgeven van maatschappelijke stages binnen de vereniging.

 • Antilopen/Lancyr Deelen laat MIA ontsnappen in burenruzie


  Antilopen/Lancyr Deelen laat MIA ontsnappen in burenruzie


  Rianne Schenk

  08-12-2019

  Reageer

  Het vlaggenschip van Antilopen/Lancyr Deelen heeft afgelopen zaterdag nagelaten om MIA op een nederlaag te trakteren. Na een gelijk opgaande eerste helft leken de Leusdenaren in de tweede helft orde op zaken te stellen, maar slaagde er in de slotfase niet om de winst binnen te slepen waardoor na 50 spannende minuten een 19-19 eindstand op het scorebord stond. 

 • Antilopen/Lancyr Deelen toont veerkracht

  Antilopen/Lancyr Deelen toont veerkracht

  Rianne Schenk

  01-12-2019

  Reageer

  Afgelopen zaterdag moest onze ploeg aantreden tegen Noviomagum uit Nijmegen, een voor ons onbekende tegenstander. Na de spectaculaire uitwedstrijd vorige week tegen KVA (30-30) waren de verwachtingen hooggespannen en ging het publiek, door de supportersvereniging (en hoofdsponsor Lancyr Deelen) voorzien van “lasersticks”, er goed voor zitten.

 • Blinde pool

  Blinde pool "helaas" niet uitgekeerd

  André Dielissen

  01-12-2019

  Reageer

  Door de daverende succeswedstrijd van Antilopen 1 is gisteren de Blinde Pool niet uitgeleerd.

 • Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

  Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

  Rianne Schenk

  26-11-2019

  Reageer

  Lancyr Deelen is al 3 jaar hoofdsponsor van onze club. ‘Antilopen-man’ en mede-eigenaar van Lancyr Deelen is Rob de Peuter, tevens één van de drijvende krachten achter onze supportersvereniging. (As. zaterdag kan je weer de nodige leuke extra’s op de tribune verwachten!) Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de man en het bedrijf dat zo belangrijk is voor onze club.

 • Kies je zorgverzekering met hulp van deze tips van Lancyr Deelen

  Kies je zorgverzekering met hulp van deze tips van Lancyr Deelen

  Rianne Schenk

  26-11-2019

  Reageer

  Vanaf deze week vliegen de zorgalerts en premie-updates van vergelijkingswebsites je waarschijnlijk om de oren, want op 12 november zijn de zorgpremies van alle verzekeraars bekend. Vergelijken is goed en belangrijk om de beste keuze voor jou en je gezin te maken – maar alleen als je op de juiste dingen let! In dit bericht een paar tips van onze hoofdsponsor Lancyr Deelen.

 • Antilopen/Lancyr Deelen 1 opent seizoen met bloedstollend gelijkspel

  Antilopen/Lancyr Deelen 1 opent seizoen met bloedstollend gelijkspel

  Rianne Schenk

  24-11-2019

  Reageer

  Op zaterdag 23 november speelt Antilopen/Lancyr Deelen 1 de eerste zaalwedstrijd van het seizoen tegen KVA. Na een wedstrijd lang stuivertje wisselen, en veel goals, staan we met nog 6 seconden op de klok 1 doelpunt voor, maar helaas scoort KVA haar laatste kans. Gezien het verloop van de wedstrijd terecht, Antilopen neemt 1 punt mee uit Amstelveen.

 • Inschrijving lustrumcommissie geopend!

  Inschrijving lustrumcommissie geopend!

  Lieke Pouwels

  24-11-2019

  Reageer

  20 september 1965, een belangrijke datum voor onze korfbalclub, want op die datum zijn wij opgericht. Als je goed rekent kan het zijn opgevallen dat dit betekent dat we volgend jaar precies 55 jaar bestaan. Kortom, het is weer tijd voor een lustrum en dus zijn wij op zoek naar mensen die mee willen helpen!

 • Uitslag Grote Clubactie

  Uitslag Grote Clubactie

  Franny van Woerkom

  21-11-2019

  Reageer

  Alle ingeleverde boekjes zijn ingevoerd en de prijswinnaars zijn bekend! Ten eerste zijn er 650 loten verkocht, dat is meer dan vorig jaar en daar zijn we ontzettend blij mee! Wat hebben jullie een geweldige prestatie geleverd en een mooi bedrag voor onze club bij elkaar gehaald.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×