Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Grote club actie 2022 weer van start

  Grote club actie 2022 weer van start

  Franny van Woerkom

  22-09-2022

  Reageer

  Vanaf zaterdag 24 september gaat de Grote Club Actie voor 2022 van start! Alle jeugdleden van de C-D-E-F jeugd hebben deze week een verkoop boekje ontvangen of zullen deze zaterdag krijgen. Op de voorkant staat een QR code (bij een aantal kinderen is deze niet compleet, volgende week kan ik nieuwe stickers hiervoor uitdelen). Aan de binnenkant van het boekje staat een uitleg video en je kunt een persoonlijke verkoop pagina delen via sociale media of whatsapp om zo extra loten te verkopen. Het liefst zien we dat de QR code veel wordt gebruikt, dit scheelt weer tijd met het invoeren van de loten.

 • Nationale Sportweek - passend sporten

  Nationale Sportweek - passend sporten

  Inge de Kruijff

  15-09-2022

  Reageer

  Komende week, van 16 t/m 25 september, is de Nationale Sportweek van NOC*NSF. Tijdens deze week is er in de gemeente Leusden extra aandacht voor 'Passend sporten', want sport en bewegen moet voor iedereen toegankelijk en leuk zijn. Dit beamen wij als club zeker. Binnen Antilopen kennen we natuurlijk de G-korfbal. Maar denk hierbij ook aan andere teams waar aandacht is om zoveel mogelijk 'gewoon' mee te doen.

 • Zo staan wij er op dit moment voor

  Zo staan wij er op dit moment voor

  Gert-Jan de Vos

  11-09-2022

  Reageer

  In voorbereiding op de avond van Antilopen 14 oktober een overzicht van ons organogram. Zo staan wij er op dit moment voor. Hoewel er heel veel geweldig geregeld is bij Antilopen en wij daar trots op kunnen zijn, zien wij toch behoorlijk veel "gaten" in ons kader. Neem snel een kijkje. Kun jij iets betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons (het bestuur) op, ouders van jeugdleden zijn ook zeer welkom in ons kader. Mail naar voorzitter@antilopen.nl, app Michel Lerou (0641252547) of app Gert-Jan de Vos (0628829037).

 • Ouderinformatie- uur voor nieuwe leden donderdag 15 september.

  Ouderinformatie- uur voor nieuwe leden donderdag 15 september.

  Yolanda Versteeg

  07-09-2022

  Reageer

  Beste ouders van nieuwe jeugdleden, Op donderdag 15 september van kwart voor 6 tot kwart voor 7 verzorgt de JTC een informatie- uur voor ouders van nieuwe jeugdleden in de Antilopen kantine. In dit uur vertellen wij in het kort over allerlei zaken rondom trainingen en wedstrijden. Hoe zijn zaken geregeld, bij wie moet u zijn als u vragen heeft etc. 

 • Hulp gezocht!

  Hulp gezocht!

  Franny van Woerkom

  30-08-2022

  Reageer

  Het begin van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en daarmee begint ook de zoektocht naar hulp binnen de vereniging. Voor de tak van de commisies die onder mij als clubmanager vallen ben ik op zoek naar het volgende:

 • Verenigingswerk ingedeeld

  Verenigingswerk ingedeeld

  Lieke Pouwels

  29-08-2022

  Reageer

  De verenigingsdiensten voor komend veldseizoen zijn weer ingedeeld. Check snel wanneer jij bent ingedeeld in het ledenweb. Ben je verhinderd op het tijdstip dat je bent ingedeeld? Zoek dan binnen jouw team of bij andere leden van Antilopen naar vervanging. Als je liever geen bardiensten wilt draaien, maar graag iets anders oppakt in de vereniging hebben we nog genoeg leuke openstaande taken. Neem een kijkje in onderstaand overzicht en laat weten wat jij graag wilt doen!

 • Rook en peukvrij het seizoen in

  Rook en peukvrij het seizoen in

  Michel Lerou

  23-08-2022

  Reageer

  Jaren geleden is besloten dat  we een rookvrije sportvereniging zijn. In mei hebben we hier nog aan herinnerd. Dit betekent dat ons sportterrein vrij is van sigaretten, en er enkel gerookt mag worden op de daarvoor bestemde plekken en speciaal aangewezen faciliteiten rondom de sport accomodatie. Deze liggen aan de voorzijde van het pand, rechts van de hoofdentree. Hier is ook een grondasbak aanwezig.

 • Verenigingswerk: help jij ook mee?

  Verenigingswerk: help jij ook mee?

  Lieke Pouwels

  14-08-2022

  Reageer

  Het nieuwe seizoen gaat alweer bijna van start en dus de hoogste tijd om eens te kijken wat jij komend seizoen zou willen doen voor Antilopen! Bij Antilopen hebben we in het beleidsplan opgenomen dat wij ervanuit gaan dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de vereniging. Dit betekent dat ieder lid ervoor kan kiezen om een verenigingstaak of -functie uit te voeren, of 3 a 4 keer per jaar wordt ingedeeld voor een bardienst/zaaldienst. Hieronder volgt een overzicht met wat jij allemaal zou kunnen doen voor Antilopen. 

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×