Vrijwilligers

Antilopen is een bruisende vereniging. Prestatie, harmonie en gezelligheid zijn de sleutelbegrippen in onze vereniging. Elke week zijn er veel vrijwilligers actief voor Antilopen, dit wordt zeer gewaardeerd!

Vrijwilligers aan het woord:

Om een indruk te krijgen van wat vrijwilligers binnen Antilopen doen en hoe zij het vrijwilligerswerk ervaren, laten wij een paar keer per jaar een vrijwilliger aan het woord. Lees hier de verhalen van onze vrijwilligers!

Wat kun jij doen?

Binnen de verenging zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Om vrijwilliger te worden hoef je geen lid te zijn van Antilopen, betrokkenheid is het belangrijkste! Graag gaan wij met jou in gesprek over wat jij zou willen bijdragen? Waar krijg jij energie van en hoeveel tijd kun en wil jij investeren? Aan jou de keuze en dit bespreken we samen.

Hiervoor kun je contact opnemen met:

Waarom als vrijwilliger bij Antilopen aan de slag?

Iedereen heeft een eigen motief om zich ergens voor in te zetten. Als vrijwilliger wordt je namelijk niet betaald voor je inzet, maar toch doe je het niet voor niets. Juist omdat je geen salaris ontvangt, is het extra belangrijk om je motieven te kennen. Je kunt verschillende redenen hebben om actief te zijn als vrijwilliger. Hieronder een aantal motieven:

 • Ervaring uit eerder werk
  Ben je gestopt met werken en/of heb je veel (werk)ervaring op een bepaald gebied, dan kun je die kennis inzetten voor Antilopen. Op deze manier krijgt de door jouw opgedane kennis en ervaring opnieuw betekenis.
 • Nieuwe ervaring opdoen
  Wil je juist een heel andere (studie/werk) richting op en weet je niet goed die richting iets voor jou is? Of wil je een studie gaan doen en wil je ervaring opdoen op dat gebied? Probeer als Antilopen vrijwilliger of die richting bij je past.
 • Contact met andere mensen
  Door aan de slag te gaan bij Antilopen kom je gemakkelijk in contact met andere mensen van de vereniging. Je kunt op die manier je vriendengroep of je sociale netwerk uitbreiden.
 • Curriculum Vitae
  Het verrichten van vrijwilligerswerk zegt veel over de persoonlijkheid van iemand. Vrijwilligerswerk kan bijvoorbeeld voor een student of starter op de arbeidsmarkt een goede aanvulling zijn op het CV. Daarnaast is vrijwilligerswerk goed voor je persoonlijke en sociale ontwikkeling.
 • Betrokkenheid voelen
  Met je inzet als vrijwilliger bij Antilopen raak je meer betrokken bij de vereniging. Antilopen is een warme en open vereniging die betrokkenheid van haar vrijwilligers waardeert en ook nodig heeft. Zonder vrijwilligers zou Antilopen niet bestaan.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×